בית פורומים עצור כאן חושבים

זה היום עשה ה' - יש סנהדרין בישראל.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2005 10:05 לינק ישיר 

יחי אדונתנו מורתנו ורבתנו (אמשלום, איך ההטייה הזו? שמתי לב שבאחת ההודעות האחרונות שלך השתמשת בתואר 'רבותי', וחשבתי מייד על היעדר ההטייה הנקבית שלו. תראי מה שטיפת מוח עושה לאנשים נורמליים!) לעולם ועד!

מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2005 10:30 לינק ישיר 

לasher177
תהיה תכליתי
ממה התעלמתי?
על מה לא עניתי?
נא ציין לפי סעיפים א ב ג ד ואענה אחד לאחד.
נראה לי שאו שלא קראת את כל דברי או שאתה יורה כדורי סרק

מאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2005 12:12 לינק ישיר 

מיכי,

מה זאת אומרת של"רבותי" אין נטייה נקבית? הרי זו מילה בלשון נקבה (= הרבות שלי). ומכאן ש"גבירותי ורבותי" הרי היא פניה לקהל של נשים בלבד.

[ובקשר לאדמו"רות שזיכית אותי בה - אני נוטה יותר לדרור ופחות לחסידה, אם אתה מבין למה אני מתכוונת...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2005 13:01 לינק ישיר 

אמשלום,
אם היו לי תקוות לשלוח ידיי בפיוט (ראי באשכול החידה), הן נגוזו בזאת.

מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2005 17:02 לינק ישיר 

אמשלום,

רעבעצען היא הרבנית, רעייתו של הרב (איפה הבבא תור כשצריכים אותו?)

[נכתב בדמע בחו"ל וכו']

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2005 18:14 לינק ישיר 

ממללא,

שאני אבין - אתה מסביר לי מילים ביידיש? מה זה, אם לא אתחלתא דגאולה...

[הבהרה - לא הספקתי להגיב להערתו של השכן, וכבר מואדיב הגיב במקומי, ולכך כוונו דברי בסוף הדף הקודם.]

תוקן על ידי - אמשלום - 31/12/2005 18:13:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2005 20:45 לינק ישיר 

ממללא

אני כאן

איך שזכור לי, פעם אחרונה שניסיתי לחקור עם אמשלום את הנושא זה לא הסתיים כל כך "טוב"

אני מציע גם לך להזהר, אחרת הפמיניסטיות של הפורום עוד ישלחו אותך ללימודי מגדר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2006 23:42 לינק ישיר 

העובדות תובלנה להתפתחות הסנהדרין. ביום שני כנס בני נוח. הסנהדרין תתחיל לממש את תהליך קימומה של הגאולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2006 23:47 לינק ישיר 

הוחלט כבר על מינוי משיח?

כדאי לנצל את הזמן של חילופי השלטון, ולמנות את מלך המשיח כבר כעת. כל ראש ממשלה אחר שיועמד (נגיד הזה, איך קוראים לו, נו, שר התמ"ת), יוכרז כמורד ויוצא להורג על פי דין תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 00:27 לינק ישיר 

השבת טען מישהו באוזני שסנהדרין זו שקמה, באה להביא יהדות חדשה, נאורה, פתוחה וכו' ואני טענתי שלמיטב ידיעתי היא דווקא תמליץ להוציא להורג על חילול שבת וכד' וכפי שאני קורא כאן עכשיו. הבטחתי לבר שיחי (שהוא יהודי טוב אבל לא דתי לגמרי), שאברר.

מדיפדוף באתר של הסנהדרין ותוכניתו לבית דין הגדול לא מצאתי אם טוען במפורש שתקוותו לשוב להלכה של הוצאות להורג כדין המשנה או שיש לו איזו כוונה לבנות מחדש את ההלכה. האם ידוע לכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 00:29 לינק ישיר 

נאורות ופתיחות (במובן שעליו אתה מדבר) אינן הצד החזק של פרופ' וייס וחבריו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 09:47 לינק ישיר 

.

דב מאיר:

בכנס בני נוח הראשון, תוכל, אם תחפוץ בכך, להפנות כמה שאלות למופיע ראשון ברשימתכם, השיח' פאלאצי:

למשל:

1. איך תנאי עמר (עהד עמר) והיחס שנקבע בהם ליהודים, משתלבים עם קבלת כפיפות של מסלם מאמין לבית דין דבני נוח?

2. האם שיח' מסלם, שהוא ראש לקהילה גדולה של מסלמים מאמינים, מקבל את סמכותו של בית דין יהודי? האם הוא נשאר במעמדו בקהילה שלו לאחר מכן?

3. מה דעתו לגבי החדית' לפיו היהודים של היום אם בני קופים וחזירים?

4. מה דעתו לגבי מעמד ירושלים והר הבית? מה לדעתו יקרה למסג'ד אלאקצא ולקובת אלצחראא' ביום לאחר החלטת הסנהדרין הגדולה על המת בית המקדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 10:11 לינק ישיר 

הפרעתוני:
אני חושב שבזה הרגע נכנסת לראש התור ברשימת המועמדים לדין מוות בסנהדרין הזאת אבל אל תדאג נראה לי שאתה בחברה טובה: אחריך בתור יש את מיכי ומואדיב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 10:13 לינק ישיר 

אלשיח' אלמואדיב, לשאלתך האחרונה -

בחודשים האחרונים מתקיימים בסנהדרין דיונים בנוגע למיקומו של המזבח. אני מניח שפאלאצ'י יתמוך בכל לבו בהצעתו של מר טוביה שגיב, שהמקדש צריך להיות ממוקם אל מול רחבת הכותל המערבי, בשטח הריק שבין המסגד לכיפה. ואין זו הזיה, שכן היו כבר התבטאויות בקרב כמה אנשי דת יהודים ומוסלמים באשר לאפשרות לדו-קיום של המסגד והמקדש על אותו הר.

ואם יורשה, נדלג בקלילות על שאלת איסור נוכרים לעלות להר הבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2006 10:19 לינק ישיר 

.

הפרעתוני:

לצערי, זו עוד הזיה.

ואינני רוצה לפתוח את נושא "הזר הקרב יומת", שכן כידוע לכל קורא ערבית, מזה שנים רבות שציווי זה נאמר בערבית, והזר, הוא יהודי.

אגב, איך המדידות המציבות את קודש הקודשים ברחבה, מסתדרות עם הספרים הרבים והמדידות שנערכו בעבר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > זה היום עשה ה' - יש סנהדרין בישראל.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 37 38 39 לדף הבא סך הכל 39 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.