|
|
| נשלח ב-18/1/2007 19:50 |
|
| |
למה נראה לי כל הרעיון של סנהדרין כתאוות שלטון ושררה או למצער תאוות פרסום, וכי עד לבנין הבית אין דברים יותר בוערים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2007 20:53 |
|
| |
לא תאוות שלטון ושררה אלא הטמנת הראש בחול, על ידי יצירת מוסדות חסרי משמעות.
|
| נשלח ב-22/1/2007 16:47 |
|
| |
האם הרב ישראל אריאל ופרופ' הלל ווייס נקראים רודפים\מוסרים כי הם מוציאים פסקים מסוכנים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2007 19:34 |
|
| |
הם לא רודפים אלא שוטים. גם התינוק של שכנתי יכול להוציא 'פסקים מסוכנים' בעלי אותה משמעות. בתחילת האשכול חששתי מהשפעתם של השוטים הללו, אך מתברר שכנראה אף אחד לא ממש מושפע מזה. אני מקווה שאינני טועה (כי כפי שכתבתי בדורנו המבולבל והמנותק - תרתי משמע, הכל יכול להיות).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 09:22 |
|
| |
הרב צפניה דרורי יוצא להגנת אלוף פיקוד מרכז
ובא רבה של קריית שמונה, ופסק דין רודף על רבני "הסנהדרין", שפסקו דין מוסר על אלוף פיקוד המרכז, שהרחיק מבתיהם פעילי ימין קיצוני ביש"ע. מצלצל לכם מוכר? פחות מחודשיים לפני פסח, קבלו את חד גדיא 2007
המשנה לפרקליט המדינה בחברה טובה: אחרי שהורה עו"ד שי ניצן על פתיחת חקירה בעקבות "דין מוסר" שנפסק על אלוף פיקוד המרכז יאיר נווה, מגנה את הדברים בחריפות גם רב העיר קרית שמונה וראש ישיבת ההסדר במקום, הרב צפניה דרורי, מבכירי רבני הציונות הדתית.
בשו"ת שמתפרסם באתר הישיבה נשאל הרב דרורי כיצד ייתכן שאנשים שהוסמכו לרבנות מפרסמים פסק דין חמור כל כך שמשמעותו מוות, והוא ענה בתקיפות: מי שפוסק כך – עליו עצמו חל דין רודף.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 09:36 |
|
| |
זכה וכיוון לדעת גדולים!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 09:43 |
|
| |
.
והקריקטורה הבאה פורסמה לפני כמה זמן במוסף השבועי של עתון הצופה:
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 12:48 |
|
| |
הגיע הזמן לחקור את הרב דרורי. הוא הוציא דין רודף על אנשים, לא? מה זה כאן, איפה ואיפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 13:54 |
|
| |
איכה ירדוף אחד מאה
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 14:23 |
|
| |
[מיכי,
זהירות. אם אני מבינה נכון את דרך ההתנהלות כאן, אתה הבא בתור... ]
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 14:31 |
|
| |
יש סנהדרין רפורמית?
מוציאים שם דין רודפ/ת?
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 14:37 |
|
| |
[צדק צדק תרדוף. ור' מיכי, לפעמים גם טועה... ]
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 15:55 |
|
| |
שכן,
לדעתי זו סנהדרין שמצויה שמאלה לרפורמים. סנהדרין רפורמית צריכה היתה לכתוב דין רודף/ת (ף סופית), ולא רודפ/ת. המינוח רודפ/ת הוציא את הזכר לגמרי מהתמונה.
מואדיב,
לא הבנתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 16:02 |
|
| |
[אני לא בטוח שאני הבנתי את הבדיחה שלי. משהו על זה שלא צריך לרדוף אחריך, כי אתה לא הצדק. אני צריך לעבוד עוד קצת על הנושא של הומור, אולי יש לי עוד תקווה]
|
|
|
|
|