|
|
| נשלח ב-8/6/2005 01:02 |
|
| |
* "חיזוק" בגזרת הבולדוזר *
בעוד בגזרת "צביקה-מרא" מהדהדים תופי המלחמה,
בגזרה נוספת, בה הקיזו המרא ונעריו דם, מסתמנת הפוגה.
במהלך מפתיע הזמין היום "הבולדוזר"-אבריימי פכטר את המרא, למסירת שיחה מוסרית לקראת חג השבועות, בפני עשרות אברכי הכוללים בני חסותו של "הבלודוזר".
השיחה, הוגדרה ע"י "הבולדוזר" כשיחת חיזוק, והיא היוותה, ללא כל ספק, "חיזוק" משמעותי עבור המרא, ובזמן הנכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2005 09:30 |
|
| |
יש לי סיפור נחמד לספר לנערי המרא.
בגליל העליון סמוך לפקיעין היה רועה צאן שכל היום היה משוטט לבדו עם הצאן על הגבעות.
יום אחד שהשעמום גבר עליו, החליט לעשות קונדס וצעק "זאב בא זאב בא". כל אנשי הכפר נחלצו מי באבנים ומי במקלות ע"מ לגרש את האורח הבלתי רצוי, כשהתושבים באו למקום, נוכחו לראות שהרועה עשה להם קונדס, והם חזרו כלעומת שבאו.
למחרת, שוב בעת השעמום צעק הרועה "זאב בא זאב בא". ושוב כל אנשי הכפר רצו וכו'
למחרת בא זאב אמיתי, והרועה צווח בקול הגבוה שבעתיים מהצעקות הקודמות "זאב בא זאב בא", אף אחד לא התייחס אליו ואף אחד לא בא והזאב אכל כמה כבשים.
כל זה קורה אצליכם נערי המרא.
אתם הרסתם את העיר במחלוקת, רבתם עם כל מי שלא התכופף אליכם באופן אבסולוטי. הלכתם לבגצים, התלוננתם במשטרה, השמצתם, פיזרתם פטשקווילים.
אין קהילה בעיר אלעד שלא רבתם איתה
החסידים כולם שונאים ומקללים אותכם, הספרדים משמיצים אותכם, המודרנים הליטאים מתאבים אותכם, פכטר וחבריו נלחמים בכם וכעת גם הסבתים התחילו לריב איתכם.
עמי לא רבתם? את מי לא השמצתם?
כעת תששמיצו את צביקה כהן (אולי כעת הזאב בא באמת) לא רוצים להתייחס אליכם לא רוצים לשמוע ממכם ביקורת על אף אחד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2005 11:35 |
|
| |
חיים
מרנן ,
מסכים איתך בכל מילה לגבי התיאם בין דון שמעון לצביקה.
דון שמעון מקפיד לעדכן את צביקה על כל דבר שיש לו השלכה פוליטית ולקבל את אישורו.
שם המשחק הוא לצייר את צביקה כאיש הטוב ואת שימון כאיש הרע וזה התנאי להמשך השארותו של שימון במועצה ואף הגדלת כוחו כמנכל המועצה בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2005 14:35 |
|
| |
ישר כסרגל,
תסלח לי אבל עם כזה סרגל אני מעדיף להשאר עקום.
כתבת ש"דון שמעון מקפיד לעדכן את צביקה על כל דבר שיש לו השלכה פוליטית ולקבל את אישורו".
אני מציע לך לבוא ליום אחד ללשכה ולראות שהתיאור שלך מאוד לא מדוייק בלשון המעטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 00:13 |
|
| |
חיים9999
קראתי את דבריך.
כמאמר הקלישאה "אין שמחה כמו שמחה לאיד" גם אני כמוך נהניתי לקרוא על המכה מתחת לחגורה שקיבל המרא, אותו מרא שהגיש לצביקה את ראשות העיר על מגש של כסף על חשבוננו.
אבל הפעם חייבים להודות.
שמוליק גרוסמן הוא חבר המועצה היחיד שעוזר לתושבי העיר בתחום המשפטי.
אני אישית נעזרתי בו במסגרת הלשכה וכשרציתי לשלם לו על עזרתו הוא לא הסכים לקבל את התשלום ועמד על כך שהוא מעניק את הסיוע בהתנדבות.
ולכן לגופו של עניין ולא לגופו של איש, האינטרס להעמיד לו קראוון כדי שהוא יוכל לעזור לאנשים הוא של כולנו.
וחבל שיש אנשים במועצה ששמים רגליים למתנדבים ודרך אגב שמים כאן רגליים למתנדבים בכלל, בכל התחומים.
ואני כמו דעת רוב החברים כאן לא מאמין שראש המועצה לא יודע מהעיסקאות שרוקם דון שמעון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 00:31 |
|
| |
לכן הדגשתי, "כשהזאב בא באמת לא האמינו לרועה".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 01:27 |
|
| |
חיים...כל מילה בסלע.....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 13:04 |
|
| |
* חדשות מהחזית... *
חבר המועצה גרוסמן ג'וניור עזב אמש בטריקת דלת את מליאת המועצה, לאחר שהצעתו להכניס לפרוטוקל את התניית היטל "אגרת השמירה" בחוות דעתו ההלכתית של המרא דאתרא, לא התקבלה על דעתו של ראש המועצה.
ראש המועצה העלה את הצעת ההחלטה לדיון כלשונה, והיא אושרה ברוב קולות, למורת רוחו המוחצנת של העו"ד.
תכף עם סיום הליך ההצבעה, נטש גרוסמן ג'וניור בטריקת דלת את מליאת המועצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 17:30 |
|
| |
* מלחמה בכל החזיתות *
תדהמה בקרב נערי המרא.
בפגישה חגיגית שהתקיימה אמש בביתו של הגרא"ל שטיינמן בהשתתפותם של ראש המועצה וממלא מקומו, בישר ראש המועצה לגרא"ל כי החליט למנות את מקורבו ואיש סודו הגר"ד רוז'ין, רב ביהכ"נ "דרך החיים", למשרת "רב שכונה" בשכר.
החלטתו של צביקה, שנעשתה בתיאום מלא עם לשכת המם-מם, אומנם באה כמחווה אישית ל"ראש-הישיבע" הרואה ברב רוז'ין את נציגו הרבני הבכיר באלעד, אך לדידם של "נערי המרא" מהווה היא "קפיצת מדרגה" במאבק החזיתי שמנהל נגדם ראש המועצה.
שידרוגו של הרב רוז'ין, הנחשב לגורם רבני דומיננטי בעל מהלכים רבים בחצרותיהם של מרנן ורבנן (הגרא"ל שטיינמן ולאחרונה גם הגרי"ש אלישיב), מאיים ישירות על מעמדו של המרא כבכיר הרבנים האשכנזיים בעיר.
זעמם של נערי המרא מכוון ישירות לראש המועצה, שלדבריהם, הפר (שוב?!) הבטחה מפורשת שניתנה בשעתו למרא (ודווחה ע"י בהרחבה http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1265907) ואשר הותירה בידי המרא את זכות "המילה האחרונה" בכל הנוגע להענקת תקנים לרבני השכונות האשכנזים.
ל"נערי המרא" אף נודע, כי במהלך הפגישה, הכתיר הגרא"ל מפורשות את "חתן השמחה" הרב רוז'ין כ"רב השכונה" ובכך סתם את הגולל על חלום מינויו של "חתנא דבי מרא" (שוורץ) לרב האיזור.
בשולי הפרשה, תוך כדי שהם עוסקים בליקוק פצעיהם, תמהים הנערים האם הזמנתו החגיגית של המרא בראשית השבוע למסירת שיחת "חיזוק" בפניהם של עשרות מאברכי "הבולדוזר", לא היתה חלק מ"תרגיל הסחה" של לשכת המם-מם שהצליחה, בשיתוף פעולה מלא עם "הבולדוזר", לבלבל את האוייב ולשמור בסוד על דבר המינוי, עד להכתרה הסופית והבלתי ניתנת לחזרה בבית הגרא"ל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 00:00 |
|
| |
איך שאני מכיר את הרב הוא לא יעבור על זה לסדר היום בשקט.
יהיה מעניין "בשכונה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 00:41 |
|
| |
עדכון שקבלתי הערב.
ב"פגישת הפיסגה" שהתקיימה אמש בבית הגרא"ל השתתף (ובאופן פעיל למדי), גם זייליג אורלנסקי, יועץ ראש המועצה.
("ביקשו" כל כך יפה שאכתוב זאת, אז הנה, כתבתי).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 07:46 |
|
| |
הגיע הזמן שיעשו כאן סדר.
הרב גרוסמן איבד את האמון וכיום הוא לא מקובל לא על הרבסט לא על צביקה כהן לא על החסידים לא על הספרדים ובזמן האחרון אפילו לא על חלק מהציבור שלו.
אולי רב חדש עם דם טרי יפתור את הבעיה?
הלוואי.
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 11:06 |
|
| |
כשיש "שכונה" חייבים גם לדאוג ל"תרנגולת".
תשאלו את האוהדים של בני יהודה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 11:35 |
|
| |
פולי יקירי
אריה לא מספיק לך??????????
|