|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:31 |
|
| |
יאללה דון שמעון לארוז וללכת. עידן חדש בפתח.
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 13/06/2005 23:32:38
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:56 |
|
| |
הקפצה
עפ"י המסתמן, לנעלי מזכיר המועצה ייכנס יועצו הכלכלי של רה"מ, איציק טרבלסי, בעוד "הדון" ייאלץ ככל הנראה, לקבל את "הצעתו" של צביקה ("הצעה שאי אפשר לסרב לה"...) למלא את תפקיד מנהל אגף שפ"ע.
מבחינתו של טרבלסי, כמו גם מבחינתו של ראש המועצה, ישים המינוי המתוכנן קץ, לתסבוכת "משכורת הרעב" של היועץ הכלכלי, העומדת כיום על כ-4000 ש"ח בלבד.
ואפרופו הדון. בצעד שהזכיר לרבים את ימי פירפורי הגסיסה (הפוליטיים, כמובן) של קריספל, עלה הוא בשבוע שעבר לבית הגר"ע יוסף, כדי לקבל את עצתו ותמיכתו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 22:58 |
|
| |
*מרנן ורבנן* ו*עובד מועצה* סוף האשכול רק מראה על השקר הגדול שבתחילתו, עם שמעון מועלם סובב את הבוס והחליט במקומו על כל הדברים הרעים ורק ראש המועצה הישר והנקי כמו קרפיון הוטעה על ידו, הנה באה ההזזה של שמעון, ובמקומו מי הוכנס?
...דייג נוסף, מקורב חסר תעסוקה וכישורים אשר פשט רגל במכולת אותה ניהל ב... טבריה.
הנה באה מבחינתכם הגיעה הגאולה.... עכשיו סופסוף תיווכחו לדעת כי הדג... מסריח מהראש.
ככה זה כאשר מקבלים מועמד מוצנח!!!!!!! ולא נבחר הציבור!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 00:11 |
|
| |
מר בן אליהו הנכבד,
אני משתדל להבין את תיסכולך הרב ואת הכאב שעדיין לא פג על כך כי מועמדך ל"נבחר ציבור" מר לוק לא זכה לקבל תמיכה ממספר אנשים המסוגלים לעמוד בקריטריונים לבקש בית הכנסת ואפי' אם מדובר לבית כנסת לחב"ד.
לעצם העניין,
אני עד היום הייתי מלא טרוניא על תיפקוד המערכת העירונית באופן קשה מאוד, אבל אם יש פעולה נכונה שהתבצעה במועצה החדשה אין ספק שזהו הצעד הזה שבינתיים רק מדברים עליו בכל מקום ומברכים עליו בפה מלא עם שם ומלכות.
אין ספק שמדובר בצעד אמיץ ונועז באופן חסר תקדים מה גם שבעבר כבר ניסו לבצע אותו מס' פעמים וללא הצלחה ואני מאוד מקוה לטובת העיר שהפעם הוא באמת יצליח ויעבור. ואז גם ההולך זה ברכה והנכנס ברכה כפולה ומכופלת ומי שלא מבין את זה אני מציע לו לעשות סיבוב אצל כמה רבנים ועסקנים חשובים בבני ברק להבין באיזה שינוי מבורך מדובר.
לטובת כולנו שהדברים אכן יתבצעו ולא יהיה שום מכשול ח"ו אני מוכן לארגן קבוצה לקרוא תהילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2005 11:25 |
|
| |
ומי מצטט שוב את הפורום???
קוראים אלעד כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2005 13:52 |
|
| |
כל מי שגרם לשינוי המיוחל תבוא עליו ברכה.
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 15:50 |
|
| |
*** הושלמה המהפיכה***
השמועות כך אומרות, שהיום, זה היום שחיכו לו כולם במועצה.
אמור מעתה,
"דון שמעון" - מנהל מח' שפ"ע
יצחק טרבלסי- מנכ"ל המועצה
וכל אחד "יושב " על מקומו בשלום.
קצת שמייח במועצה אבל זה יעבור לכווולם.
אם מישהו יודע עוד פרטים מעבר לזה נשמח להתעדכן כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2005 07:53 |
|
| |
קשה להאמין למה שאתה כותב ואלמלא שמעתי זאת במו אוזני אתמול בלילה באמצע אירוע לא הייתי מאמין ואודה ולא אבוש אבל גם כעת קשה להאמין.
כשפורסמו הדברים לראשונה לפני כשבועיים הייתי בטוח שמדובר בעוד גימיק תקשורתי של צביקה כהן וחביריו שבנסיון להתחמק מהביקורת הקשה שהלכה וגאתה נגדו הודיע על ההחלטה להחליף את מזכיר המועצה, האמת שיש לציין כי עצם ההחלטה היתה צעד אמיץ מאוד וגם על כך מגיע לו הרבה.
אבל ביצוע ? מאן דכר שמיה. היה ברור שזה יתמסמס וייעלם מהעולם כשאר הדברים בבנין זה.
אבל וזהו אבל ענק מתברר שאכן יש שינוי ושינוי ענק במדיניות של הבניין הזה.
ועל כך נותר לי להסיר את הכובע ולהמתין לאן זה יוביל.
|
|
|
|
|