| נשלח ב-9/6/2005 02:13 |
|
| |
חילול ה' ברבים ע"י שתיקת הרבנים!
בס"ד
חילולי שבת המוניים, אלפי חנויות בשר חזיר טריפה ופגרים, חילולי קברי אבותינו, התבוללות סוחפת, עליית מליוני גויים לישראל, פרסומות שחץ ותועבה, הם רק חלק מהפשע המתוחלל בארץ הקודש! וכל זאת בחסות הרבנים שלא מתריעים וזועקים על המרד בה'! השתיקה הרועמת של הרבנים שכביכול מייצגים את הציבור החרדי, הם אלו שנותנים חסות ועידוד לחילול ה' הנורא.גל גזירות שניתכו עוד החרבת בתי כנסת וחילולי קברים וגירוש המוני מגוש קטיף הם תוצאה ישירה של הרבנים הלא הגונים האלה, והרבנים ממשיכים לשתוק! ולמה הם שותקים? פשוט וברור! הם מקבלים הון כסף ומשרות רמות מהמדינה ואם הם יפתחו את הפה יעיפו אותם, והם פוחדים ועוברים בכך על איסורים חמורים שבתורה!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י:שפוי בתאריך י"ט באדר התשס"ה .
פורסם באתר לדעת נט בקישור הבא:http://www.ladaat.net/old/bima.php?did=357
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:13 |
|
| |
בס"ד
תגובתי לעניין חילול שם שמים ברבים ושתיקת הרבנים !
למחות נגד חילול ה' ברבים!שם שמים מתחלל ברבים
וכמ"ש מוהר"ן מברסלב זת"ל
בליקוטי מוהר"ן ח"א (סימן ס"א):'שכאשר מסמיכים רבי שאינו הגון מגרשים את ישראל מהיישוב',עכ"ל הטהורה עש"ה .
בנוסף אביא כאן מ"ש רבנו הרמח"ל בס' מסילת ישרים (פי"ט)
בענף הקנאה וז"ל :הענף השלישי הוא הקנאה ,שיהיה האדם מקנא
לשם קדשו ,שונא את משנאיו ומשתדל להכניעם במה שיוכל ,כדי שתהיה עבודתו ית' נעשית וכבודו מתרבה ,והוא מה שאמר דוד ע"ה(תהלים קל"ט ,כ"א)'הלא משנאיך ה' 'אשנא ובתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים' וגו', ואליהו אמר (מלכים א' י"ט ,י')'קנא קנאתי לה' צבאות' וגו',וכבר ראינו
למה זכה בעבור קנאתו לאלד'יו, כמאמר הכתוב (במדבר כ"ה,י"ג),'תחת אשר קנא לאלד'יו ויכפר על בני ישראל ',וכבר הפליגו חז"ל (שבת דף נ"ד ע"ב)במי שיש בידו למחות ואינו מוחה ,וגזרו דינו ליתפסבעוון החוטאים עצמו .
ובמדרש איכה אמרו (א',ו')'היו שריה כאיילים' ,מה איילים הללו בשעת שרב הופכים פניהם אלו תחת אלו ,כך היו גדולי ישראל,רואים דבר עבירה והופכים פניהם ממנו ,אמר הקב"ה ,תבוא השעה ואני אעשה להם כן .וזה פשוט ,כי מי שאוהב את חברו אי אפשר לו לסבול שיראה מכים את חברו או
מחרפים אותו,ובודאי שיצא לעזרתו ,גם מי שאוהב שמו ית',
לא יוכל לסבול ולראות שיחללו אותו חס וחלילה ושיעברו על מצוותיו,והוא מה שאמר שלמה (משלי כ"ח ,ד')'עוזבי תורה יהללו רשע ושומרי תורה יתגרו בם',כי אותם שמהללים רשע ברשעתו ולא יוכיחו על פניו מומו,הנה הם עוזבי התורה ומניחים אותה שתחלל חס וחלילה ,אך שומריה המחזקים להחזיקה,ודאי שיתגרו בם ולא יוכלו להתאפק ולהחריש,ואמר הקב"ה אל איוב (איוב מ',י"א)'הפץ עברות אפך וראה כל-גאה והשפילהו,ראה כל גאה הכניעהו והדוך רשעים תחתם ,טמנם בעפר יחד פניהם חבוש בטמון'.כי זהו תוקף האהבה שיכל להראות מי שאוהב את בוראו באמת .ואומר (תהלים צ"ז ,י')'אוהבי ה' שנאו רע'. עכ"ל הטהורה .
מכאן רואים אנו את חומרת חילול ה' ברבים ומי שיש בידו
למחות ואינו מוחה נתפס בעוון הדור
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:16 |
|
| |
בס"ד
חילול ה' ברבים ע"י ה"רב" הראשי לישראל שלמה עמאר משבח את האפיפיור הרשע ומתפלל לרפואתו הטמא והערל יוחנן פאלאוס שר"י,שומו שמים על זאת חילול שמו ית'.בנוסף לכך שלח מכתב להודות לאפיפיור שר"י על פעולתו לשלום ואחוות-העמים.בוותיקן התרגשו ממכתבו של הרב הרשעי לישראל.די להחניף לרשעי אומות העולם ומחטיאי הרבים רחמנא ליצלן. שנרצחו ונטבחו יהודים בגלל מסעות הצלב ועינוי האנקויזציה ועלילות הדם של הנוצרים ימ"ש.
תוקן על ידי shay98 ב- 02/05/2008 1:47:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:18 |
|
| |
בס"ד
מעלון 'דרכה של תורה' (פרשת ויקהל) אדר א' ה'תשס"ה
במכתבים למערכת כתבה על רב מטעם.
שלום רב.
ראיתי את המאמר ב"דרכה של תורה"-"הרב מטעם".
אני מסכים כמובן לכך שהתופעה של רב מטעם הינה רעה
חולה,איני מכיר ולו רב אחד מטעם שפעל או פועל מטעמם
של רשעים ועומד בכך כנדרש בנורמות שהוגצו במאמר,
עבודתם בטח,נפגמה תמיד תמיד אם היתה תלות שלהם במי
שמינו אותם בהיותם חבל רשעים.ויאמינו לי הקוראים
שהכרתי רבנים רבים המכהנים במשרות רשמיות במצוקתם.
הרי אלו הם בדיוק דברי הנביא חבקוק ="על כן תפוג
תורה ולא יצא לנצח משפט,כי רשע מכתיר את הצדיק על כן
יצא משפט מעקל'(חבקוק א:ד)ויעויין שם בפירוש המלבי"ם
ד"ה כי רשע מכתיר את הצדיק-ר"ל גם הצדיק שרוצה לעשות
משפט לא יוכל לעשותו,כי הרשע הוא המכתיר את הצדיק,
ר"ל שהוא המלביש אותו כתר ועטרה שהצדיק השופט הוא
קבוע לשפוט מאת המלך הרשע שהוא נתן עטרת הנשיאות
בראשו,וצריך הוא להתנהג כפי חוקי הרשע ומשפטיו,
שהם עוות ועקול הדין ע"כ יצא משפט מעוקל-שגם המשפט
שהוא מיושר בפנימיותו וקרוב אל היושר-צריך להיות מעוקל
בחיצוניותו,להפיס דעתו של הרשע המכתירו,שאינו רוצה במשפטים ישרים,כ"ז דברי הריב והמדון שנושאים על ההשגחה ועל הנהגת ה'.
הבקורת שהופנתה כלפי הרב הראשי לצ.ה.ל מטעם המדינה-הרב וייס,צריך שתופנה לכל רבני ישראל המשרתים בתפקידם כתפקיד מטעם משרד הדתות,עיריות חילוניות וכיוצ"ב.
לא בכדי יש רינונים על רבנים מסויימים שהם בעצם אנשי-
שב"כ.ההגנה היחידה שיכולה להיות לרבנים כאלו היא רק אם יש מאחוריהם קהל מוצק של יראי ה' שתומך בהם,וישאירם על מעמדם ועל כנם ושכרם,שאז זה אולי מאזן את הלחץ של הממנים הרשעים.היינו הקהילה הדתית שבוחרת בהם לא תניחם לנפשם אם יופסק המענק ממשרד הדתות וכיוצ"ב.
זה לא המצב כשמדובר ברב הראשי לצ.ה.ל אין מאחוריו תומך למעשה והוא מונה ע"י ה"צדיק" ברק.
אזכיר את דבריו של הראי"ה (פלס עמ' 530 כ"ב עצות מרחוק סוף מחוברת ה' עמ' 457)לפני התמנותו לרב בארץ ישראל מטעם ועד הקהילות שנשלט ע"י הרשעים:"כי גדול הוא יותר ההבדל הפנימי שבין שומרי-התורה לעוזבי דת מאותו ההבדל שבין ישראל לעמים,אנחנו מובדלים מן העמים בדת,אבל רק מובדלים אנחנו,אבל הלא אנו מוזהרים לאהבם ולכבדם,אולם את הרשעים פורקי עול-תורה מעמנו אנו חייבים לשנא ולהרחיק,גם אם תרצו להתרעם על חז"ל ,לא תשנו לכל עם ישראל את האמור בגמרא ובפוסקים באין חולק.כל זמן שאיש ישראל נכנס לבית אחיו מישראל,ויודע ששלחנו הוא לו פיגול ,מפני הטריפות שבו,ובניו הם פגומים ומזוהמים ע"פ דת תורתנו הקדושה,מפני שאין אשתו טובלת במקוה כשרה כדין תורה,אז נקעה נפשו ממנו,הרבה יותר ויותר באין ערוך מבן עם אחר,שהוא אוהבו ומכבדו באמת,אם אדם הגון הוא במדות אנושיות..."
בלשון אחרת אין תקומה לדת-ישראל מרבנות מטעם.צריך להתרגל שיש סנהדרין שאינה מטעם המדינה והיא זו קובעת מה היא דת ישראל." עכ"ד המכתב "רב-מטעם".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:19 |
|
| |
בס"ד כתוב במשלי "הט אזנך ושמע דברי חכמים ולבך תשית לדעתי' ודרשו רז"ל לדעתם לא נאמר אלא 'לדעתי'.
וכתבו המפרשים רש"י והרלב"ג ז"ל אם רבך רשע אל תלמד ממעשיו.והוסיף הרלב"ג שם תלמד מהרב רק אם הוא מביא ראיות מתורה.עכ"ד כן שמעתי מידי"נ ר' יוסף חדד הי"ו. ר"ל אם אינו ראיה לדבריו אין לשמוע לו.

|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:20 |
|
| |
בס"ד
כתב הרה"ק מוהרח"ו זת"ל בס' החזיונות (בנדמ"ח עמ' רע"א-ער"ד)וז"ל:'גם אמר לי:"כי יש בידי עתה עון ליצנות
בגלגול הזה".
ובסעיף ז'כתב:'אח"כ יום אחד אמר לי ,כי שלשת הגלגולים הנזכרים לעיל שקדמו אלי,היה עוונם לשהוצרכו להתגלגל מפני הסבות האלו אשר נזכיר.כי הרב המגיד נתגלגל עיקר גלגולו על שחטא בשוגג בעון נדה ,וע"כ בא לי עון זה ,כי בלילה הראשונה שנכנסתי לחפה,לא פירשתי מיד מאשתי בראותה דם בתולים בבעילה הראשונה.ואלו לא בא לידי עון זה,הייתי אני משלים שנותיו של הרב המגיד ,שלא מילא שנותיו ומת קודם זמנו.
ומה שחסרו משנותיו הם מ"ד שנים ,וההיתי ג"כ מוסיף עליהם שנים יתירות .וכיון שבא לידי עון הנז' עצמו אע"פ שהוא
דם בתולים ואינו כל כל עון ,ובפרט שהיה בשוגג,עכ"ז כיון שכל עיקר ביאתי היתה לכך ולא תיקנתי ,לכן אין לי אלא אלו הארבעים וארבע שנים בלבד .וז"ס(משלי י"ג,כ"ג) "ויש נספה בלא משפט"וכו' ח"ו,כי מספיק זה להכריע עון נדה הקודם,
כיון שזו היתה עיקר סיבת ביאתי בעולם ,אע"פ שזה החטא של עתה אינו חטא גמור.
ואמר לי :"שהיה אפשר שבהמשך הזמן היה אפשר שיתוקן זה ע"י תשובה ".ואח"כ התעניתי שלשה ימים רצופים ,כמו שנכתוב למטה,ואז אמר לי:"שכבר נתבטלה הגזרה ההיא תהלות לאל".
ובס"ח כתב:'ג"כ אירע דבר אחר אל הרב המגיד ,אשר גם ציוה עליה נתגלגל,אע"פ שעיקר גלגולו היה לסיבת עון נדה ,כנז' לעיל .והוא ,שפעם אחת בא לידו דין אשת-איש והתירה לינשא ,וטעה בדין.ואמר לי [הרב] (האר"י ז"ל)כי גם אני טעיתי קרוב לזה,כי בהיותי בחור,בא לפני מורי הרב משה אלשיך נר"ו (זצ"ל)דין אחד של אשת-איש ,והיינו נושאים ונותנים יחד בדין הזה,ואמרתי לו שהיה דעתי נוטה להתירה,וגם הוא אמר שלזה דעתו נוטה והתירה .ויען אשר לא עיינתי היטב בדין הההוא ,טעיתי בו.
ואמר לי:"כי לא נזדמן אז הדין ההוא לפני,אלא לתקן העון ההוא,ואז אלולי עיינתי בו ,לא הייתי טועה ,והייתי מתקן העבר ,ושע"כ היה עתיד לחזור ולבא דין אחר כיוצ"ב לידי,שישאל ממני חכם אחד סברתי בדין ההוא ,ואשיב לי האמת,ובזה יתוקן הענין הנז',כי החטא לא יה במעשה אלא בדיבור לבד,וגם עתה בדבור תליא מלתא לתקן פגם הדבור ההוא".
וסיבת גלגול הרב יהושע סוריאנו נתגלגל לסיבה [אחת],שפעם אחת אכל חלב בידיעה ולא נזהר בו.
ואמר לי:"כי לסיבה זו אני מתקן עתה מאד העון הנז',ונתן לי הסימן הזה ,שאני יושב שתי שעות בניקור הבשר,וכמעט שאני משליך כפלים כמוהו מן הבשר עם החלב".ושמכאן ואילך אזהר ג"כ שלא יכנס בפי כל ימי חיי שום בשר ניקור,זולתי אם יהיה ע"י מומחה חסיד.
ואמר לי ג"כ,כי קודם גלגול רבי יהושע סוריאנו קדם לו ממש גלגול אחר באיש אחר שמו ר' שאול טירישטי,ונזדמן לו עון אחד ,והוא כי הוא היה מוהל,ומתחלה לא יה בקי ,ומל ילד אחד ומת מחמת המילה.והיה זה שוגג קרוב למזיד .ועון הנדה של הרב המגיד הקודם,זה גרם שפיכות-דמים שחטא ר' שאל טרישטי ,ושתי עונות אלו גרמו עון חלב במזיד להרב יהושע הנז',שנתגלגל בו ר' שאול הנז' מיד אחר שמת.
ונמצא שהרב המגיד היה שוגג,ור' שאול אחריו שוגג קרוב למזיד ,ור' יהושע אחריו מזיד גמור,כי עבירה גוררת עבירה .ונתן לי סימן ,כי עתה אני בגלגול הזה אני נזהר מאד ומתרחק שלא להיות לא מוהל ולא שוחט ,ואדרבה ,אינני יכול להסתכל כאשר מוהלין או כאשר שוחטין .ולפעמים אני נזהר אפי' מלהרוג את הפרעושים.ואחר ר' יהושע נתגלגל בבחור אחד [ו]שמו אברהם,ומת בן י"ג שנים בכרת,על אכילת-החלב בגלגול ר' יהושע שהיה במזיד.'עכ"ל הטהורה.ושם במקור-החיים (הערה 26)כתב וז"ל:ראה להלן סימן י"ט שהזהירו רבנו האריז"ל שלא ישחוט כלל,וכן הזהירו שלא יהרוג שום בריה ,ואפי' כנים ופרעושים.'עכ"ד הנצרך לענייננו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:21 |
|
| |
בס"ד מדברי מוהרח"ו זת"ל כתב בס' החזיונות (הנדמ"ח עמ' פ"ווהלאה)וז"ל:' אז נכנע מעט רבי....וירדו דמעות מן עיניו.ויאמר לו,כיון שנכנעת ונתבזית ע"י שהוצאית לחוץ,די בזה.ויתן לו רשות ליכנס .אחר שנכנס ,אמר לו ,הנה אתה ויושבי דמשק אין לכם חלק לעוה"ב ח"ו,לכמה סבות,אם שאתם
מחטיאים העם,במה שאתם משביעים אותם על המסים והעריכות כמה ממון יש לכל אחד,ונשבעים לשקר.גם נשותיכם הולכות
חצופות בלבושים ותשכיטין של גנאי,כמו באלו הפינ'גאניש אשר בראשיהן ודדיהן מגולות,וממלאין חיקיהם בגדים להראות שדדיהן גדולות,ומוליכות אלו הליזא"ריש והנו"קאביש דקים להראות גופם ,ומשימין כ'שכ"שיש ומיני בשמים וריחניים ,
לגרות יצה"ר באנשים.וכ"ז מוליכים בשווקים וברחובות להראות העמים את יופיים.
גם הוכחי את בניכם ומנעו אותם מן העבירות .והנה ארבעים ושמונה בנ"א עושין עבירות עם גויות ואשת-איש ומשכב זכור ,זולת עבירות אחרות ,ומנה את כולם ,אבל על אלו בלבד ספרו לי והם:אליהו חפץ,ובני גאנדור ,ובן קוריידי,ואברהם מוצייירי,שוכבים עם גויות .ובת קומיירי המשומדת,מזנה עם יהושע קוריש והרבה אנשים אחרים .ור' יעקב מונידס רובע את נתן כולייף,ועתה נתן לו בתו ועדיין מזנה עמו ,ואוי לו ליעקב כי פניו שחורות בעוה"ב כזפת מרוב פשעיו ,ואין לו חלק לעוה"ב .ויעקב אוזידא גיסך,עשה עבירה עם פלונית .ונסים משנה ,אין לו שום חלק לעוה"ב ,ואין לו בשמים שום מליץ טוב .וכל מי שיעשה טובה עמו ,ואפילו לרפאתו ,ומזה החולי שנפגע מן השמים ע"י רוח רעה,ראוי לנסרו במסר,ורפאל כוליף ומיכאל בנו,עוברים עבירות עם נשים ישראליות וגויות.והנה ליל שבת שעברה ,שכב ת"ח הנק' בעדת-הספרדים "חכם" עם גויה אחת בגובאר .ואח"כ חקרנו מי היה אז שם על התנור אשר שם ,ונודע כי הוא אברהם בן הרב משה גלאנטי ,כי היה ישן הוא ואשתו,וגם גויה אחת בעלת-בית.
ואשת מאיר פרץ,היא וביתה זונות גמורות ,מחטיאות הרבים.ורבי דוד גאויזון חטא הרבה ,כי הניח פה הרבה פה אשתו הצנועה ונשא במצרים אשה זונה ,ובעונותיו מתה אשתו וכלתו שהיו צנועות.
ואדם אחד אמר לי,שג"כ אמר עליו שבמצרים עושה עבירות עם זונות ואיבד את עולמו.ואולי הוא ענין האשה שלקח במצרים. והנה רבי...אמת שה....שחיבר הם בעצמן טובים ,אבל אסור מי שידבר עמו ומי שיוציא מפיו ה...שחיבר,כי תמיד פיו דובר נבלה וכל ימיו שיכור .והנה ביום פלוני שהיה בין המצרים ,קבע סעודתו בשעה פלונית בבית יעקב מונידאש,והניח כובעו בקרקע ,וזימר שירות בקול רם ,ואכל בשר ושתה יין,גם נשתכר ,ואיך מכריז משמרות בגובאר ודורש להם תשובה ,ואני חיים סיפרתי לו זה הענין והודה שכן היה.
גם עתה ,סבהיותו בורח מפני המגפה ,עשה משבב זכור מרוב שכרותו ,וביום שבת עשה שתי-עבירות :האחת,שנתקוטט עם אשתו וגירשה מביתו.והשנייה ,כי אח"כ נכנסה גויה אחת בביתו והקטירה בכור על האש בשבת,ואח"כ שכב עמה ,ולכן אסור ליהנות לו ואסור לתת לו כתובה או גט לכתוב ,וכמעט ראוי לפוסלן.גם בנו הקטן בעל הגויה,והוא רשע גמור ,ישחקו עצמותיו .אבל בנו הגדול אינו חוטא.
והנה הרבה משכב זכור יש במדינה הזו ,גם הרבה עינוי-דין ועיוות-דין יש במדינה.השיב לו רבי...ומנין אני יודע כל זה ,אמר לו,והרי בנך משה ,הוא ומנחם רומאנו ,הביאו גויה אחת ,בבית אחד בחג שבועות שעבר,קודם שהלך לצובה.ושב עמה .אמר לו ,אפשר שבני חטא בכך ,אמר לו מעשה אבות ירשו בנים,וכי אתה לא עשית בבחרותך דברים שאינן טובים.אמר לו ,א"כ אלך לי לצפת .אמר לו החרבת את דמשק ותלך להחריב גם את צפת,תיקן תחלה חורבן דמשק ואח"כ תלך למקום שתרצה.אמר לו ,טוב דברת ,אבל אין פיך ולבך שוים כי אינך מאמין באלו הדברים.
והנה כשדיברתי עם הרב חיים המקובל,היה מגמם בתחלה עד שהוריד המלאך,ואז האמין ונתרצה להשיב בתשובה את העם ,
אבל אתה אינך מאמין כלל.לכן עכ"פ התקבצו כל חכמי-העיר והשיבו את העם בתשובה,והניחו להרב חייים המקובל ולא תקראוהו ,כיון שלא האמין בראשונה,וצומו שבעה ימים .אמר לו ,והרי יום שביעי הוא שבת.אמר לו,וכי כל המצוות אתם מקייימים,והנה לצורך שעה ,כי חרון אף ה' עליכם ,צריך שתתענגו גם בשבת.אבל אל תתדרשו דרשות ,אבל כל היום תרבו בסליחות ותחנונים ובכיה.ואם לא תעשו כן ,דעו כי יבאו על יושבי דמשק גזרות קשות,ובפרט רעב של מהומה אשר איש בשר זרועו יאכלו.והזהרו שרבי...לא יכנס עמכם בשום תענית מאלו,ודבר זה אני גוזר עליכם בחרם ונידוי.והנה ,אם היה ביניכם צדיק גמור וקדוש,היה נגלה אליו מלאך קדוש לדבר לו פה אל פה ככל הדברים הנ"ל.
גם בכלל דבריו,כי יהושע בום יודע ובקי בענין השבעות הרוחות והשדים ממה שקבל מר' דוד המוגרבי רבו,שהיה יר"ש וחכם בקי .וזה תלמידו ,אם ירצה יכול לרפאת את שמעון הנפכה אחי בצלאל' וכו' עכ"ל הנצרך לענייננו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:22 |
|
| |
בס"ד
דת ישראל 80% כאן לא מענין אותם דת ישראל,לא מה שיש בארון ולא בעיני הרב קוק.
למזלך יש כאן שילטון חילוני דמוקראטי ולא "השיבה שופטינו" (או שופטנא המתחבא בארון).
פורסם בפורום הישיבות בקישור הבא:
http://yeshiva.org.il/forum/forumList.asp?fid=29
תגובתי אליו פורסמה שם:
בס"ד
דברי רבנו האר"י אשלג זת"ל במאמר לסיום הזהר שכל זמן שאין בן ישראל מסוגל כלל לדת-ישראל ,עדיין ארצנו בידי הנכרים .ולכן ע"י לימוד ס' הזהר יגיעו לשלמות ההשגה.עש"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:23 |
|
| |
בס"ד החילול ה' מתחיל אך ורק באותם שהיו צריכים לתת דוגמא לעם ישראל כמו ראשי העם והדיינים,ברגע שהם
מעוותים את דין התורה ועושים ממנה קרדום לחתוך בה
וכל עסקיהם הוא ע"מ לקבל פרס והספיקות יתירות
כמ"ש מוהרח"ו זצ"ל בהקדמתו לעץ החיים שישנה כת הג'
בערב רב שנק' כת הגבורים שבונים בתי כנסיות ובתי מדרשות
לא לשמא דהוי"ה אלא לעשות להם להיות שמם וריחם נודף
עש"ה ,הרי בודאי מדובר בערב רב אותם המרחמים על המרצחים השפלים ומשחררים מרצחים עם דם על הידים ,ועוברים על
'לא תעמוד על דם רעך',מה זה להרוס ישובים תמורת שלום מדומה ומדוע אגודת ישראל יושבת בממשלת הדמים הזאת,
זכורני שהרבי מלובביץ צווח ככרוכייא על שלוקחים כסף לישיבות המגואל בדם של יהודים רחמנא ליצלן ,שהרי אפי' שירותים אסור לעשות מכסף טמא שכזה.וכאן מובילים את עם ישראל לאסון גדול שאחריתו מי ישורנו,זאת פשיטת רגל
ממדרגה ראשונה. 'עד מתי רשעים יעלוזו'
ידועה אמירתו של בעל התניא שהמשיח יהיה מתנגד.
ועלינו לעורר את עם ישראל משאננותו.
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1301578
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:25 |
|
| |
בס"ד
תגובת רוח סערה:
חבדניק אחד אני מוסיף ומבאר שוב בשבילך, לא כעסתי על האנשים הפשוטים, והמשל שהבאת מהרבי מברדיצ'ב הוא זכות על עמך ישראל ואני לא דיברתי חלילה וחס על עם ישראל- שהם דחוקים בצרתם והשעה לוחצת, ואפ' יש כאלו החוטאים מחוסר ידיעה או מזילזול ואי הבנה והמוטל על כל ירא וחרד ולא צריך בשביל זה להיות חבדני"ק (כי התורה מצווה עלינו).
אני בא בטורניא כלפי מנהיגי העם, והרבנים המכשירים את מעשיהם של אותם מנהיגים, והרי הגאון הרב שלום דובער הלוי וולפא (שאני לא מקבל את דבריו בכמה דברים) זעק ככרוכיא על הרבנים ששותקים ובצדק!
הבעיה יותר עמוקה, עמוקה מאד, שמובילה למצב של הרס וחורבן, הרי אי אפשר להתכחש ולטמון את הראש בחול, על מה שהולך ברחוב! אי אפשר להתעלם מכך! והציבור החרדי מושפע מהרחוב החילוני!! ואף יגידו שיש על כל מה שעושים הכשר מרב פלוני אלמוני, וזה הדרך של התורה לחפש היתרים והכל בכאילו "כשר" - זה הדרך?
חבדניק מצוי לא יבין זאת כי אף שיטען שהרבי הורה להכשיר את כל הכלים והאמצעיים כדי לקרב יהודי, אני חושב שברמה העקרונית זה נכון אבל זה מוביל למצב שהרבה חבדניקים נפלו שדודים כלפי החילוניות המתירנית המצויה כיום ברחוב והרבה מהם מנתהגים מין השפה ולחוץ וליבם מרוקן מעיקרי היהדות והחסידות שלימדנו הבעל שם טוב ורבותינו נבג"מ.
הרעיון הראשון פרי הביאושים של הממשלה לדורותיה היה הריסת הדת, אבל היום אין הרס יש "תאוות" וכו' ואין כאן המקום להאריך.
אם כן החובה על כל יהודי לעשות נפשות לתורה ובפרט על פי פנימיות התורה ע"פ דרכו של כ"ק המהרי"ל אשלג זוצקללה"ה, (ואף שטען שספר עמק המלך מזוייף ואמר ברוחו הטהורה שעוד 150 שנה ילמדו בתלמודי תורה זוהר הקדוש עם פירוש הסולם, ולא נפל דבר מכל מה שאמר-כידוע לנו.
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1301578
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:28 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב הובאה בעיתון 'שופר ניוז' כתבה שבה עולה כי חכ"י דגל-התורה הסכימו לחוקה בהסכמה הרב אברהם רביץ וח"כ משה גפני שבמסמך החוקה ישנה הסכמה לחילולי שבת המוניים ורישום הזוגיות זה חילול ה' נורא להסכמה לעבור על דת ישראל ,ויש למחות כנגדם על חילול ה',וכבר אמרו חז"ל 'במקום שיש חילול ה' אין חולקין כבוד לרב.
כמו"כ אני קורא בזאת לחכי"ם מיהדות-התורה להתפטר מיד ממשלת הזדון של אריאל שרון שר"י .ודעת תורה היא שאין לעשות מישאל עםכי הוא יתן לגטימציה לחלוקת הארץ ,אין שום תוקף להחלטת הממשלה לעקירת-ישובים וכל חוק הנחקק בכנסת נגד התורה בטל ומבוטל ואין לו שום תוקף .קשר רשעים אינו מן המנין עי' סנהדרין(כצ"ל)דף כ"ו ע"א
על שבנא סופר שרצה למסור את ירושלים לסנחריב מלך בבל ,
והנביא עמוס אמר עליו 'קשר רשעים הוא'.עש"ה
בברכה הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בפורום מטה המאבק בקישור הבא:
www.katif.net/~forum/index.php?board=11;action=display;threadid=5189
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:29 |
|
| |
תגובה נוספת בענין:
בס"ד חילול ה' הסכמת דגל התורה לחוקה! אנו הח''מ רוצה למחות על חילול ה' שעשו דגל-התורה בהסכמתם לחוקה הכוללת
את חילולי השבת ההמוניים ואת רישום הזוגיות.
לא ציפינו מנציגים חרדייים שיחתמו על מיסמך שכזה .חילול ה'נורא.ונאמר במקום שיש חילול אין חולקין כבוד לרב.
בברכה מטה המאבק לצדק חברתי .
פורסם בקישור הבא:
http://www.shofarnews.co.il/index.asp
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 02:31 |
|
| |
בס"ד:
מה יש לרב לאו מראש הנוצרים?
הרב לאו,אמר הבוקר ,כי הוא היה בקשרי ידידות עם האפיפיור ראצינגר וכי מתוך 115 הקארדינלים ראצינגר היה האוהד ביותר ליהדות,וכי שמע נאומים נלהבים שלו בגנות האנטישמיות ובעד היהדות והקשרים עימה.
במידה ויש כאלו בפורום הנוהגים להקשיב לרבנים , אז רצוי שיעיפו את התמונות , הקישורים , והנאצות כלפי המנהיג הנוצרי העולמי,יש הבדל בין איזכור עבר היסטורי לבין דהלגיטימציה ופוטומונטזים וכינויי נאצי. זה רק מגביר את שנאת הגויים כלפינו .
זוכרים את המשפט- מה שרואים מכאן לא רואים משם, בטח כשיישב על הכס הטמא יהיה חייב לאזן בין היהודים והאיסלם כך שנראה לי שהשמחה מוקדמת.
ומי שקרא את הביוגרפיה של ראש הנוצרים, בילדותו הוא היה בהיטלריונג,ואז הוא טען כי אולץ להתגייס,משהו כמו,אם יאלצו אותכם להתגייס לחמאס...
פורסם בקישור הבא: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1350333
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2005 07:52 |
|
| |
יום ג',י"ב תמוז ה'תשס"ה
תגובת:שי בוארון
מה לעשות שגם רב בישראל יכול לטעות!
בס"ד
אין אדם אשר חסין מטעויות השכל ,אבל אדם חייב לפעול באמונה ובשכל ישר כדי שלא ליפול
בטעויות אשר גורמותלהגיע לדעותכוזבות,אין שום התר הלכתי לעירבוב נשים וגברים בבני עקיבא ואף אחד מעולם לא נתן לזה התר,אלא שלא מחו בדבר דעת הראי"ה קוק ובנו הרצב"י
קוק זצ"ל שאין שום התר בדבר לערבב נשים וגברים יחדיו בכלל זה בכתות למוד ולכן כל אלה אשר מתפארים שתורת הרב קוק בראש מעיינם הם טועים ומטעים אתעצמם ואחרים.
והגיע הזמן למחות נגד התופעה הזאת של גילוי פנים בתורה שלא כהלכה.
http://yeshiva.org.il/forum/forumList.asp?fid=29
|
|
|
|
|