בית פורומים א חרדים ספרדים

הדילמה של "שופר" - סוס טרויאני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/7/2005 20:48 לינק ישיר 

אני סומך עליו זה יהיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2005 22:06 לינק ישיר 

אחרי שהם יקימו ערוץ טמבליזיה הם יגדלו דור לתפארת בית ישראל (יצחק). ואז הם יחליטו מה לעשות ומה לא לעשות, למשל לא לחבוש פאה רק מטפחת וכן לא לקנות מירס כשר כי מירס לא מפרסם בטמבליזיה שלהם ומי שלא ישמע למה שהם רוצים הם יתיזו חומצה עד שיאומר רוצה אני, ואחרי זה הם ילכו לרבנים ויאימו שהם צריכים לקבל תעודת יושר שהם בסדר||| וגם הם צריכים להכניס את הילדים שלהם לבתי הספר החרדים אפילו שיש להם בבית טמבליזיה היות והם מחזירים ב"תשובה" וכל מי שיתנגד, ולא יסכים להכניס לבית הספר הם ירביצו לו וילשינו למשרד החינוך ויעשו למנהלים משפט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 00:50 לינק ישיר 

כל הדיבורים נגד הרב הם קינאה בילבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 00:53 לינק ישיר 

יש הרבה דברים חיוביים ברב אמנון, אבל הוא צריך להיזהר מלדרוך על אחרים בדרך לצמרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 00:57 לינק ישיר 

הוא לא דורך על אחרים הוא דורך על שקרנים כמו מירס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 02:06 לינק ישיר 

אתם ממשיכים לכתוב שקרים כל הזמן כאילו שמירס שיקרה. בזמן שועדת הרבנים למען תקשורת כשרה כותבים בפרוש שמירס לא שיקרו. ז"א שאתם כן משקרים||| עד מתי נהיה למרמס? מתאם הרא"י שרוצה להחזיר בתשובה את כל החרדים. אחרי שהם יפלו לבאר שחת וימשיכו להיות מחוברים לפלפונים ללא הכשר?

תוקן על ידי - plo1016 - 05/07/2005 2:28:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 07:28 לינק ישיר 

הוכח מעל לכל ספק שמירס שיקרה הם פשוט תיכננו לטפל בעיניין...

תוקן על ידי - איש_החשיש - 05/07/2005 7:28:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 12:18 לינק ישיר 

לאש וחשיש
שאלה??? תגלה לכולם במה הוכח שמירס שיקרה?. האם לקחת סיים של מכשיר אחר שלא כשר ולשים בתוך מכשיר כשר ולגנוב תוכנות מחברת מירס ולשנות את המערכת ולהפוך את המכשיר לפרוץ ע"י חברי הרא"י זה נקרא שהם שיקרו? או שזה גנבה מצד חבורת הרא"י
תשובה||| אולי אם לא מסניפים את המנה היומית, אז חושבים וכותבים שמירס שיקרה, אפילו שוועדת הרבנים לעיניני תקשורת אומרים שמירס לא שיקרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 13:53 לינק ישיר 

אני לא דובר של הרב אמנון אבל אני לא מאמין שהוא גנב תוכנה או משהו כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הדילמה של "שופר" - סוס טרויאני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.