בית פורומים עצור כאן חושבים

אירועים אקדמיים מעניינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2007 14:45 לינק ישיר 

עכשיו הרצאה על שרה שנירר, על 'חבורת המצוות' וחסמב"ה, ועל כיצד האשה החרדית קוראת את העיתונוות החרדית.

http://www.vanleer.org.il/conf/live/Main1.htm

http://www.vanleer.org.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2007 09:04 לינק ישיר 

טוב, לא הצלחתי. ניסיתי להעתיק לכאן הזמנה ליום עיון לזכר פרופ' משה שוורץ, שיתקיים בבית בלגיה שבאוניברסיטה העברית (גבעת רם) ביום י"ז בכסלו (היארצייט של הסבא מנובהרדוק, דרך אגב), 27 לנובמבר 2007, בשעה 18:30. אני מניח שתוכלו למצוא פרטים באתר האוני' העברית.

א"ג

תוקן על ידי אידך_גיסא ב- 14/11/2007 9:06:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2007 11:31 לינק ישיר 

זוהי כנראה ההילולא (יומיים לפני יט כסלו), מר כדאית ליה ומר כדאית ליה. אני מניח שיהיה משקה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2007 11:36 לינק ישיר 

האם ניתן לקרוא את ההרצאות באיזשהו אתר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 12:22 לינק ישיר 

קיבלתי במייל:

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 20:26 לינק ישיר 

הכנס על גידול פלפלים מדרום למושב אחוזם, ייערך אי"ה באוני' קנזס עילית. אני עדיין מנסה להשיג את תכנית הכנס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 09:50 לינק ישיר 

הודעת הנהלה:

בעקבות הערת מיכי, ישונה שם האשכול, והוא מעתה:

אירועים אקדמיים שמענינים את מיכי

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2007 09:54 לינק ישיר 

כנראה שאירועים אקדמאיים צריכים לענות על קריטריון המחוגה והרגל של הגיאומטריה היווינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2007 23:16 לינק ישיר 

חברים, מכיון שאני הבנתי שהודעת השכן אינה אלא בדיחה, לכן הגבתי כפי שהגבתי. כעת אני רואה שאפילו בנם של הוריו של מרן המחבר (אח של אח של השכן) טעה בדבר משנה, ואני מתחיל לחשוב שאולי מרן השכן (=אח של אח של אח של אח של השכן) התכוין ברצינות. אם כן, אז יש כאן יותר ממשהו לה"ר ל"ע, ואיני חושדו בהכי ח"ו.
הרי הפורום הזה אמור לעסוק ביהדות או בסוגיות קרובות במובן כלשהו. האם כנס על טכניקות ודיני מיסוי הוא רלוונטי לפרסום כאן? מה עם כנס על בניית מעגלים מודפסים? מסיבה זו הודעתי על כנס הפלפלים, ולא בגלל שהוא לא מעניין אותי (נהפוך הוא, דווקא יש לי עניין רב להרחיק את גידול הפלפלים מפ"ת עד דרומה לאחוזם, ורצוי לקנזס, וזאת מסיבות של טעם טוב ומחשש כבד ליתר בריאות ל"ע), וגם לא בגלל שמיסוי שייך למדעי החרתא ולא למחוגה ורגליה הענוגות, אלא בגלל שהוא פשוט אינו נוגע לענייני הפורום.
ועדיין אני משוכנע שמורנו השכן התכוין להתלוצץ. תקנו אותי אם אני טועה.

מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2007 00:01 לינק ישיר 

ציניות היא דבר שעלול לפגוע, או לא להיות מובן.

אבל נראה שצדקו דברי מיכי. מה באמת הקשר בין הפירסום הנ"ל לפורום? אולי זה היה מיועד ל"אגודה אחת"? אלא אם כן מישהו משלנו מרצה שם? סמיילי.

ושמא "ביטוח לאומי" הוא מן תקנות המדינה שנצרכות לכל אדם? ואני כותב זאת ברצינות. וגם שואל ברצינות.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 22:31 לינק ישיר 
הרצאות ברפואה והלכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 22:34 לינק ישיר 
רישום

אפשר להירשם לסמינר חורף ברפואה והלכה בכתובת הזאת:
www.medethics.org.il/winter

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 00:33 לינק ישיר 

הואיל ונדרשתי:

כל אחד רואה בתחום עיסוקו את לב ותמצית הידע האנושי ופיסגת הישגי המוח שנחונו בו. במילים פשוטות, התופעה נקראת אגוצנטריה. שואל למעלה אלופי ומיודעי, "הרי הפורום הזה אמור לעסוק ביהדות או בסוגיות קרובות במובן כלשהו", ואינו נוטל קורה מבין עיניו כשהוא, יחד עם מייציץ דון קיחוטה ושאר מייבינים מנהלים דיונים שלמים בפיסיקה ובמתימטיקה, שמענינים, אולי, חלק נכבד מהקהל הקדוש דפה, אבל אינם קרובים ולו במקצת לסוגיות "ביהדות". ואם תאמר נתגלגל האשכול לאן שנתגלגל, הרי שהיה פה אשכול שנפתח ודן כל כולו באפשרות ששורש המספר 2 הוא מספר על-באמת. 

לי, אגב, אין עם זה שום בעיה. ההיפך. במקום בו מרוכזים כל-כך הרבה אנשים שמנסים לחשוב, צמצום הנושאים יבריח את מי שבצד עיונם בהויות אמשלום וירוחם, מוצאים הקלה וריענון בפישוט זויות וכיפוף בננות. אם המינון נכון, הרי שדיונים אלה כתבלין הם לנו.

ולא באתי אלא נגד המעירים על סטיות מהנושא. אף אני עונה כנגדם, אם למתימטיקה מותר לסטות, גם למשפט, וספרות ועוד ניתן לסטות.

אגב, הכנס הזה על הביטוח הלאומי? נשמע משעמם עד כדי סכנת נפשות. גורו לכם, באשר תיבת הדואר שלי מקבלת הזמנות לכנסים כאלה במספרים מדהימים. שלא אעלה עוד כמה הנה, וגידול פילפלים בחוות אחוזם באמת יראה לכם ענין לענות בו!

----------------

שוליים רציניים:

דומה אני שברצותי לשים דגש על הנקודה, לעיל בתגובתי הקודמת, פיתחתי חרצובות מקלדתי נגד רבינו מיכי. סליחה מתבקשת ממנו, וממי שנאלץ לקרוא ולהיות נבוך בגיני.

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 06:17 לינק ישיר 

הבוקר בשעה 9:30 במכון לב  בירושלים
הרצאתו של שחר פלד על ספרו "מגרסת הזהויות "
על טיבן של זהויות  זרות צמיחתן ומקור השפעותיהן, ועל הזהות היהודית תפקידה  בעולם והשפעה .

http://www.hamagresa.com/?gclid=CNn6q8TU-Y8CFQFuMAodgDkYFg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2007 09:15 לינק ישיר 

תשואות חן חן
לשכן
ואיקונים בזר
אליו חוזר

לאחר שנתאושש מנסיון החריזה שלי, אביע את דעתי. הומור יש לו תמיד מקום. נושאים טכניים - פחות מעניינים. נושאים של מתמטיקה ופיזיקה נראים לי חשובים ומעניינים, ולעתים יש להם קשר ליהדות או לפילוסופיה, שני נושאי הפורום הראשיים (יש סוגיות מתמטיות, ויש שאלות פילוסופיות על המתמטיקה, וכנ"ל לפיזיקה). ואם תיבת הדואר של שכננו מוצפת בנושאים כלכליים, הרי גם כלכלה נידונה בפורום...

ובזאת נשים קץ לנושא הצדדי הזה? מסכימים? וירגיש כל אחד חופשי להזמין את הציבור לאירועים מעניניים. ואם יש צורך בכך, אפשר לדון באשכול "הבהרה" המפורסם והעתיק על השאלה "מהו מעניין"...

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אירועים אקדמיים מעניינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext