בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

גבירותי ורבותי: המודעה של *בונפיס*!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2005 09:16 לינק ישיר 

תודה רבה לכל המגיבים (ללא יוצא מן הכלל)

את ההסבר המפורט על הקופי והקריאייטיב, אני אביא בעז"ה בהמשך היום.

כרגע רק אומר, שאלה שלא אהבו את הקופי, לא אוהבים אף עבודה שאינה שלהם, כך למיטב זכרוני.

לגבי העיצוב, הוא אכן היה אמור להיות אצל אחד מהמעצבים בעלי השם במשרדים הנחשבים, אלא, שלצערי לבסוף לא עלה בידו למצוא זמן פנוי בכדי לטפל במודעה זו ובשאר המודעות שלי. לבסוף פניתי למעצב בשם יוסי ברויער, שהוא מעצב מצויין בדרך כלל, אלא שכאן, לא ממש נתתי לו זמן לעבוד על זה בצורה מסודרת. המודעה נעשתה באמצע לילה ארוך ללא שינה ותוך כדי עבודה על עוד כמה וכמה מודעות, כך שזמן ההשקעה במודעה הזו היה, פלוס מינוס כ-20 דקות.לצערי.

העיקר הוא שאלו שהבינו את הקופי, נהנו ממנו.
אני לא מעצב, אני קריאייטיב.

נא לא לשכוח אגב, שהמודעה בוצעה ותוכננה לתיק העבודות שלי ומלכתחילה לא יועדה לאף תחרות שהיא. אם זה ייכנס לתחרות במגזין 'משפחה', אני אשמח, ואם לא, אני לא אבכה. תודה.

שוב תודה לכל המפרגנים,
בונפיס(קובי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2005 13:08 לינק ישיר 

אם התכוונת אלי, אז טעית. אני יודע ואוהב לפרגן מתי שלדעתי מגיע.

הרעיון שלך חמוד, וההכנות של האינתיליגנת הכינו אותי לציפיות הרבה יותר גבוהות מזה. על טעם וריח...

זה שלא התלהבתי היה יותר מכוון האסטרטגי. המודעה אמנם חמודה ויש בה מסר, אבל הוא לא יגרום לאף אחד לכבות את הסיגריה. כולנו יכולים לראות את המודעה ולהתפעל ממנה, אבל בתור מודעה בלבד, מודעה עם רעיון מאחורי. אבל מכאן ועד להשפעה, עד ללגרום לאנשים לבצע את המסר... הדרך ארוכה.

זוהי בכולופן דעתי, ואתה יכול שלא לקבל אותה. לגיטימי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2005 13:26 לינק ישיר 

אקונה,
אתה צודק,רעיון גם אם הוא מבריק לא יכול לעשות את העבודה לבד ואם המסר הוא בעדיפות שניה ושלישית כל הרעיון לא שווה הרבה וזה פח שהרבה נופלים בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2005 17:42 לינק ישיר 

בונפיס שלום.

את ההשראה למודעה קיבלת בליל שבועות שהלכת לחפש אש ומצאת רק נר נשמה???

אחלה רעיון אני מפרגן לך מעומך הלב תמשיך הלאה ולכשתגיע למשרדי הפירסום הגדולים אל תשכח מי גידל אותך

תשלח עבודות אל תדאג נתן לך שירות כמו שאתה יודע שאני נותן לחברים שאותם אני מעריך.

עלה והצלח

תוקן על ידי - פאשקוויל - 22/06/2005 17:45:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2005 21:35 לינק ישיר 

מצורף קובץ

אני הייתי שמה את התמונה הזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2005 21:59 לינק ישיר 

לא כ"כ מתאים הנר הכתום הזה, אבל העובדה שהוא נכבה ומעלה עשן זה מתאים למודעה.

(זה גם מה שניסתי להסביר בהתחלה וכנראה לא הובנתי כראוי. הקופי של המודעה של בונפיס הוא באמת חזק ולכן אפשר לפרשן אותו בכמה כיוונים...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2005 23:08 לינק ישיר 

העלתי את התמונה כי זה גם נראה נר נשמה רק יותר מרשים והצבע הצהוב הוא כתוצאה מהאור של החדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2005 16:43 לינק ישיר 

זה ממש לא נר נשמה, זה נר רומנטי, וזה ממש לא מפחיד אף אחד.

המודעה של בונפיס היא הרבה יותר מרתיע והקמפין אמור להפסיק אנשים מלעשן ולא להיפך.

לכן אדון נכבד שפר את הבנתך בנושא הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2005 02:25 לינק ישיר 

בונפיס

אהבתי..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2005 04:04 לינק ישיר 

שלב ההסברים הגיע..אז הנה לכם.

המניע :
פשוט מאד. אני בוגר קורס הפרסום של ה- ACC בשיתוף מכללת רמת-גן, וכבוגר הקורס שמיתעתד גם לעבוד בתחום, עלי להכין "תיק עבודות". מודעה זו הוכנה כחלק מתיק זה.

הבלבול :
במקרה (הכל משמים ), ממש כאשר הכנתי את המודעה ורציתי גם לנסות ל"מכור" אותה לאגודה, התייעצתי עם אינתי בנושא, והוא סיפר לי על התחרות שמתרחשת בעיתון 'משפחה'. הסיפור נמשך, ואינתי רצה לגרום לי למהר יותר ואף לפרסם את המודעה כאן בפורום, לכן הוא פתח אשכול בנושא. אנשי הפורום למיניהם, חשבו בתמימות שאני ממש חלק מהקמפיין והתחילו להשוות בין מודעתי לבין המודעות שהוכנו ע"י משרדי הפרסום הדתיים שעבדו על פי בריף, בעוד שאני עבדתי לפי תחושות בטן, כיאה לקריאייטיב של "תיק עבודות".

הקריאייטיב :
רציתי להגיד סיגריה, מבלי לכתוב את המילה. רציתי להגיד סכנה בריאותית עד כדי מוות, מבלי להגיד מוות. רציתי שיהיה משהו שייקשר ביניהם.

אז כתבתי יש'ך אש ?, בכדי להביא את הקורא לידי מחשבה על סיגריה (הסיטואציה הזו מוכרת לכל מעשן).
בויז'ואל הראיתי נר נשמה, בכדי להמחיש את המוות, מבלי לכתוב אותו (העדינות קונה, כך לדעתי, יותר מאשר תמונות של קברים ושטריימל כמאפרה שזה לדעתי, פוגע מדי).

למה הנר לא דלוק ? כיוון שנר נשמה לא דלוק מסמל את העובדה שכל סיגריה מזיקה מחדש ולא כמו שהראו עד היום שכל סיגריה מתווספת לסיגריה שלפניה, זה מסר של חוסר תקווה. אני רציתי להראות שיש תקווה.

התוצאה היא, שהדבר היחיד שמקשר בין הנר לבין המשפט, הינה האש.

האש מדליקה סיגריה והיא גם מדליקה את הנר.

הסיגריה שאתה עכשיו מדליק הינה כמו נר נשמה נוסף לזכרך, בידך להדליק את הסיגריה ועימה את הנר, או שבידך לא להדליק את הסיגריה וכך גם לא להדליק את הנר.

סיכום :
לשמחתי הרבה, רוב באי הפורום נהנו והבינו עד עתה את הקופי כמות שהוא.
לצערי חלק מיושבי הפורום לקחו את עבודתי קשה מדי כשבדרך הם שוכחים, שהמדובר בקריאייטיב ל"תיק עבודות".

כולי תקווה שעתה אתם מבינים את המודעה ואותי טוב יותר.

אם לא, אתם מוזמנים להמשיך ולשאול קושיות למיניהן על המודעה.

תודה רבה שוב לכל המעודדים והמפרגנים.

תודה.

פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2005 16:43 לינק ישיר 

אישית,
אהבתי

בהצלחה בהמשך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2005 21:13 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הנה הוא בא...
נתי
בונפיס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2005 16:29 לינק ישיר 

יש'ך קשרים?

לרגע לא האמנתי שחברי הפורום יש להם פרוטקציה כזה בחלונות הגבוהים...
שפשתי עינים...

כל הכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2005 10:05 לינק ישיר 

כל הקשר לקשרים הם נטו לאינתילגנת!

אל תגיד לי שלא ידעת עד היום שהוא תותח....
או אולי אתה חדש פה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2005 19:55 לינק ישיר 

המודעה של בונפיס תופיע במשפחה באותו פורמט של מודעות משרדי הפרסום?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > גבירותי ורבותי: המודעה של *בונפיס*!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.