|
|
| נשלח ב-21/6/2005 21:35 |
|
| |
לא מבין איזה חינוך זה לילדי חידר לשיר ולכרכר לפני שר חילוני במדינת החילונים,
בעצם כך נאה וכך יאה להם לשסניקים שרגילים לכרכר סביב נציגי השלטון החילוני את הבעיטה הם כבר קיבלו.
ישר כח לנציגי דגל שלא הגיעו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 21:43 |
|
| |
מי מוכן לעשות טובה למגיב הקודם ולהביא את הביקור של שרת החינוך מלפני כמה חודשים.
בו נראה:
1. שרת החינוך הגיעה בלבוש לא צנוע.
2. מדובר באשה ולא בגבר.
ובכל זאת לא ראה הגאון הצדיק הגדול הרב גרוסמן כל בעיה לשבת לידה ואף להחמיא לה כאשר נאם לפניה (כמעט עליה)
תעשו טובה תשחזרו לאדון את התמונות.
אז זהו שספרדים עושים משהו ועוד עם גבר זה פתאום ציונים אבל שאשכנזים מלקיים את הציונים זה מותר.
טוב, למדנו לאשכנזים מותר הכל להפעיל לחצים ללכת לבית משפט להיכנס לקואליציה בתמורת לשלמונים אבל לנו אסור.
רשמנו...
לא לשכוח לעלות תמונות של הרב גרוסמן את לימור לבנת בביקורה האחרון.
ביי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 21:49 |
|
| |
הביקור של שר הפנים היה במוסדות "דרך המלך" או באלעד? כי מה שמבינים ורואים באשכול מדובר בביקור במוסדות!
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 21:51 |
|
| |
לא יודע במה מדובר,
אבל לא צריך להכניס חידר לתמונה הזו שיראו לו מזרקות כיכרות ואת הכבישים היפים של אלעד אבל ילדים שצריכים ללמוד תודה ...בבקשה מחוץ לתמונה.
מה לעשות שש"ס גרמו למיאוס כללי של כל הציבור החרדי וזנחו את דרך השתדלנות שהונחתה לנו ע"י גדולי ישראל כשיטה להצליח אצל הפריץ כמו אצל אחינו החילוני,
במקום זה בחרו להם את שופוני אנאס כשיטה וכמה שיותר תיקים ומשרדים ומשכו אש תבערה שהעלתא את ההוא טמא לפיד.
גם חברו לשמאל והביאו עלינו את אוסלו הנורא ותקצר כאן היריעה מלהאריך....
שוב לגבי הרב גרוסמן ושרת החינוך הייתי נזהר מלהטיל דופי בתלמיד חכם שנשיכתם נשיכת עקרב ואין לי פרטים על המקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 21:58 |
|
| |
מצאתי גם מצאתי, שרת החינוך אפילו התבלבלה לרגע מהרב גרוסמן, להלן ציטוט מהאשכול שהיה בנושא:
* במשפט זה פתחה שרת החינוך לימור לבנת את נאומה, היום, באלעד *
* מפאת חוסר מקום בעזרת הגברים "נאלצו" המכובדים לעבור "כאיש" אחד לעזרת הנשים, לצדה של השרה... *
"ברשות ראש המועצה צביקה גרוסמן", פתחה שרת החינוך לימור לבנת את נאומה, לקול תשואות הנוכחים.
שרת החינוך, התארחה היום בעיר, לרגל הנחת אבן פינה לבי"ס חדש ברח' אבן גבירול, אירוע, אליו הוזמנה השרה כאורחת הכבוד.
במהלך האירוע כולו, נתכבדה לבנת לשבת על בימת הכבוד כשמשני צידיה עוטפים אותה בחום ראש המועצה וממלא מקומו. לצידם של השניים, (ולא לצידו של המם-מם, כמובן...) צמוד-צמוד לשרה החסודה, ישב בטח על מקומו, המרא האדוק, וחייך מאוזן לאוזן (לידיעת הקורא, האדמו"ר מתולדות אהרון שליט"א...)
באירוע, שהתנהל על מי מנוחות, לא נכרו כלל ועיקר סימני המאבק על "זהות" בית הספר המתוכנן, מאבק, שכדרכה של העסקונה האלעדית, החל עוד בטרם נורתה אבן הפינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 23:36 |
|
| |
אח אח להסביר לעיוור מה זה אור שמש....
אתה לא מבין דקויות ואין לך את הרגישות להבין על מה הביקורת שלי אבל אני לא מתפלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 23:52 |
|
| |
GeorgeSoro
זר לא יבין זאת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2005 00:16 |
|
| |
נכנעת עם ססמאות עלובות, אני מבין אותך.
בעיני יותר גרוע שעוזר השרה שיינלזון שהיה נכח בפגישה האמורה עם השרה וכל הזמן נגע בה הופיע אחרי חודש בעיתונות בנושא אחר בפגישה עם הרב אלישיב ונגע בו.
אם הולכים לפי האמת אז הוא צריך להיזרק אחוצה מזמן, זה יותר גרוע לגעת באשה לכל הדעות מאשר להיפגש עם שר מהציונים.
והנה הרב אלישיב קיבל אותווממשיך לקבל אותו.
למה, כי כח נשלמונים הרבה הרבה הרבה יותר חזק, הנה עובדה.
עכשיו תכתוב "זר לא יבין את זאת" אני מבין אותך.
אגב, לגבי אוסלו שהזכרת, תזכיר לי מי יושב כעת בכנסת ובזכותו עובר ההתנתקות בתמורת שלמונים = תקציבים.
זר באמת לא יבין את זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2005 00:22 |
|
| |
והנה עוד דוגמא שהכל אבל הכל רק כסף גם דברים שהם דאורייתא:
"הצעת אי אמון שהגישה ש"ס בנושאי חילול שבת, נדחתה ברוב של 36 שהצביעו נגד,19 בעד ו 13 נעדרו, בניהם יהדות התורה של אגודת ישראל ודגל התורה"
לפני שש שנים כשחברת החשמל ביקשה להעביר את המשחן מחיפה לתל אביב בעיצומו של יום השבת, ש"ס הייתה בקואלציה ואילו יהדות התורה באופוזציה.
עד היום מהדהדים באוזנינו מחאותיהם של חכ"י יהדות התורה, נטולי התפקידים שדרשו מש"ס לפרוש מהממשלה והאשימו אותם בסיוע למחללי שבת, ביהדות התורה והשבת, לא בחלו בשום אמצעי בכדי להכפיש ולמרר את חייו של אלי ישי.
לפני שבועיים התגלה כי המדינה מכשירה את קליטתם של מפוני עזה לניצנים, בעיצומו של ימי שבתות וחגים.
סיעת ש"ס הסבה את תשומת ליבם של יהדות התורה הקואלציונית ו"הולוואית" לחילולי השבת וציפתה כי קולות המחאה יגיעו.
כנראה שמי שנוסע ב"וולו" או מתנדנד להנאתו על כסא מנהלים בלשכות של סגני שרים ישנה כהות אוזנים ושמיעתו נחלשת בפרט לכל מה שקשור בסיכון המעמד הציבורי או התפקיד.
אתמול הגישה ש"ס הצעת אי אמוןעל רקע חילולי השבת, חברי הכנסת של מפלגת יהדות התורה והשבת, לא התביישו לנעוץ סכין בלבם של מאות אלפי אזרחים שומרי שבת שהצביעו עבורם, ונעדרו מההצבעה.
פשוט לא להאמין, עד כמה מנעמי השלטון יכולים להרוס אידואלוגיה ומצע מפלגה.
פשוט לא להאמין עד כמה יכולים נציגי ציבור להיות אינטרסנטים.
פשוט לא להאמין כיצד אנו מטיחים אשמות במלגות חילוניות על שחיתות בשעה שאת אחד הצעדים המושחתים והמביישים ביותר עשו אתמול חברי הכנסת של אגודת ישראל ודגל התורה.
מעניין אם ליצמן דאג לעדכן את האדמו"ר מיגור בעצם העובדה שהוא נעדר בהצבעת אי אמון שעסקה בחילולי שבת, או שכנראה תפקיד יו"ר וועדת הכספים חשוב מאוד וחילול שבת במדינה קשור רק לתעמולת הבחירות.
מושחתים נמאסתם.
ביהדות התורה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2005 13:21 |
|
| |
1
תוקן על ידי - הגות - 22/06/2005 14:12:55