|
|
| נשלח ב-19/7/2006 10:30 |
|
| |
חמש עשרה עד שמונה עשרה זה לא הרבה????
ואת אומרת שיש עוד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2006 21:46 |
|
| |
אני מצאתי 21 שירים ואנ בטוחה שיש עוד שלא מצאתי:
1. כל ישראל ערבים (אנגלית)
2. כל ישראל ערבים (עברית)
3. ישראל בטח בה'
4. נקדש
5. סימן טוב (שיר השמחה)
6. שלום רב
7. לא ברוח ה'
8. כל ישראל (בס"ד)
9. יעלה ויבוא
10. כלל ישראל יחד
11. יחדשהו
12. ונהיה אנחנו
13. שירה חדשה (רווח)
14. Life os Torah
15. שים שלום
16. אתה אחד
17. למרנן ורבנן
18. תתקבל
19. סימן טוב -אחד אחד)
20. קל הכבוד
21. די גדולי הדור
<אם ישלמישהו תוספות, אני אשמח לשמוע>
שאלה הבאה: תנו כמה שיותר שמות של סולנים שיש להם סולו אחד בלבד? (באלבום רשמי, לא בהופעה)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 16:11 |
|
| |
יש מישהו בבית?!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 22:22 |
|
| |
ריענון לאשכול הטריויה, שאלה חדשה:
כתבו כמה שיותר ביצועים שאתם מכירים לשיר "בסיעתא דשמיא"
תזכורת לחברים החדשים: מי שכותב תשובה, צריך לכתוב שאלה חילופית, כדי להמשיך את השירשור באשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 14:17 |
|
| |
יושר, אדם מרגוליס - למשל. ('נקדש')
מיאמי - הביצוע ה-1 - באלבום בס"ד, כמובן. השני - מופע מיאמי 1 - עם ארי גולדווג בשיא שלו לטעמי. השלישי - במופע השני - אז מצטרף לביגון יואל שרעבי. הרביעי - במופע השלישי - אז זימר הפלא של כל הזמנים עודד קריטי. החמישי - במופע הרביעי - דואט נפלא של הפלא הנ"ל עם ייצי ספינר. השישי - באלבום 25 שנה למיאמי - שר יונתן פלאי שהתבגר לו בינתיים. פספסתי משהו? בהאסק יש משהו? (את המופע האחרון לא ראיתי ולא שמעתי) אה... בס"ד הישראלי שלמדנו בכיתה ה' בערך. מילים גמלוניות משו: (שלוש, ארבע ו...יאללה כולם) החשת אי פעם/אין עוד מה לעשות, הכל ...(לא זוכרת)/... התקוות, אנו צועדים אל היעד/אך ה' מכוון הצעד, הוא משגיח משקיף ממרום/לא אין זה פתע פתאום, לא אין זה פתע פתאום. פזמון: בס"ד העוזרת תמיד ככל שנזקקתי לי יד הושיט מעולם לא נותרתי בודד עמי ה' בכל עת
למזלכם איני זוכרת את ההמשך.
ולשאלה החדשה: (מקווה שלא שאלו כבר) איזה זמר גדול שר בילדותו במקהלה אך לא קיבל סולו?
איגוד בנות יוצרות http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=13108
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 16:51 |
|
| |
יעקב שוואקי. לשאלה הבאה: איזה סולן היה חבר במקהלה כבר כשהיה קטן אך רק בדיסק האחרון בו השתתף (לפני שעזב את המקהלה) זכה לקטע סולו? (אפשר לומר שהוא קיבל קצת יותר מסולו אחד בדיסק הזה..)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 17:14 |
|
| |
אולה, בילבלת קצת את הרשימה...
במופע הראשון והשני-שר את השיר ארי גולדווג, בשני-יש קטע גם של נחום סטארק בשלישי-ביגון ושרעבי ברביעי-השיר הזה לא בוצע בכלל בחמישי - עודד וייצי שרו בדואט. והשאר נכון...
תשובה לשאלה של אפרת: זלמן פולק.
לשאלה הבאה: באיזה שיר יש סולן שלא מופיע ברשימת חברי המקהלה של אותו אלבום?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 15:08 |
|
| |
YITZI SPINNER - היה סולן בשיר אדון עולם.
עכשיו ראיתי שצריך לשאול עוד שאלה:
מי היו ששת חברי המקהלה שהגיעו להופיע יחד עם ירחמיאל ביגון באחת ההופעות לפני עשור +?
תוקן על ידי - greenie - 15/10/2006 15:13:26
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 22:01 |
|
| |
ברוכה הבאה לפורום!
תשובה לשאלתך:
אריק שטרן, עודד קריטי, ייצי ספינר, רוברט לואי, זייבי סטארק ויעקב הורביץ. (שאלה במאמר מוסגר: יש לך קשר לנחמן סלצר או שהרשימה הזאת הופיעה כבר בפורום בערב?)
שאלה הבאה: מנו כמה שיותר שמות של בעלי חיים המופיעים בשירים של פרחי מיאמי (עברית ואנגלית)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 10:01 |
|
| |
(תשובה במאמר מוסגר: הקשר שלי לנחמן סלצר היא כמו הקשר שלך - כולנו היינו בהר-סיני. לגבי הרשימה שמופיעה בפורום - למה אתה מתכוון?)
לגבי התשובה לשאלה אני צריכה לעבור בראש על כל מיני שירים ואח"כ אחזור עם כמה תשובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 15:42 |
|
| |
"...גם ציפור מצאה בית ודרור קן לה..." "כאייל תערוג על אפיקי מים..." אה, סליחה, זה לא שלהם... (יד בזמר וצליל וזמר בהתאמה). טוב נו, אני אחשוב על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 16:20 |
|
| |
המשך לרשימת הגרסאות של "בסיעתה דשמיא". מרדכי שפירו מבצע את השיר הזה לא רע בכלל במיאמי 26, זה לא נמצא בדיסק לצפיה אלא בדיסק לשמיעה, רצועה 7/8 כמדומני.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 17:38 |
|
| |
כמה שירים בערך יש או כמה לפחות את דורשת למצוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 20:28 |
|
| |
חוץ מחד-גדיא לא מצאתי שום חיות.
אלא אם כן אתה מתכוון לכל מיני קולות של ירחמיאל במשך השנים......
|
|
|
|
|