|
|
| נשלח ב-24/4/2006 23:46 |
|
| |
טוב, לא דייקתי בתשובה לשאלתך כי לא ממש הבנתי שהתכוונת לאפקטים כגון אלו...
בכל מקרה, גם אתה לא הכי דייקת בתשובה לשאלתי, כי ביקשתי שמות של מדינות ששרים אותם, ולא שאומרים אותם, כך שיפן, ניו יורק ועוד לא תופסים כאן...
בכל מקרה, מה שיש לי ברשימה ולא הופיע אצלך זה: ארצות הברית ("מארץ ישראל לארצות הברית כל כל ישראל...."), סקנדינביה (מסביב לעולם), פולין (זיידי-מופע מיאמי 2) ומצרים (שירי פסח)
בתשובה לשאלתך:
לדעתי מדובר ב---- מי אם לא---- עודד קריטי... התערובת שהוא רקח לנו (או ירחמיאל, לחילופין) היא בשירים: ישראל בטח בה' (מן השמים) ועומדות היו רגלינו (מסביב לעולם)
ולשאלה הבאה: באיזה אלבום יש 2 שירים שמוזכרת בהם המילה "סיני" (כשהכוונה להר סיני) ובאילו שירים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 00:34 |
|
| |
יש תשובה!
האלבום הוא "כלל ישראל"!
והשירים: 1. די גדולי הדור-"ביים בארג סיני גימאכט א תנאי" 2. כלל ישראל - "When at Sinay we learned of the path we would take"
ולשאלה הבאה!
באיזה שיר יש הכי הרבה בלאגן?! (שכמעט אי אפשר להבין מה שרים?)
שימו לב: שברנו שיא של טריויה ביום אחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 09:07 |
|
| |
רק הערה קטנה: המדינה ניו יורק, כן מוזכרת בשיר אחד (אם אפשר לקרוא לזה שיר בכלל), וכך גם קליפורניה. השיר הוא: The grand finale באלבום "מיאמי לייב - ברוך השם". זה בהחלט שיר מוזר ביותר, ועדיין לא ירדתי לסוף דעתו של ירחמיאל, שהחליט להקריא את שמות הילדים בסוף ההופעה, לצלילי "I love New-York" ו-"California, here I come". אבל מילים אלו מולחנות אז אין מה לעשות.
ועוד הערה אחת: אפשר להוסיף לרשימת האפקטים גם: מחיאות כפים - שיר השמחה "ששש!!!" - We need you
תוקן על ידי - seffix - 25/04/2006 9:11:54
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 15:08 |
|
| |
ספיקס, צדקת לגבי ניו יורק. כל הכבוד על האבחנה הזאת!
אם כבר אפקטים, מה דעתכם על האפקט "חנניה" שצועק אחד הילדים לפני השיר we need you??? אפקט מדהים... אין מילים!
לגבי השאלה האחרונה, האם הכוונה לשיר בעברית או באנגלית, כי יש לי 2 תשובות, אחת בעברית ואחת באנגלית..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 19:09 |
|
| |
אז ככה, הכי הגיוני נשמע לי שהתכוונת לשיר "דיינו" מתוך מופע מיאמי 4, שם בסוף השיר הם שרים בכמה וכמה קולות, עירבובייה של כל שירי פסח שבהופעה.
מה שחשבתי באנגלית, זה לא ממש בלאגן לעומת "דיינו" אבל בכ"ז זה שיר שגם האמריאים לא בדיוק מבינים את המילים שלו. when Moshiach comes מתוך מופע מיאמי 3.
ולשאלה הבאה:
כמה וריאציות יש לשיר "לא ישא גוי"? (בהפקות רשמיות, כמובן-אלבומים, הופעות וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 20:45 |
|
| |
1) מיאמי 26 כל ישראל עערבים זה לזה 2) מופע מיאמי 3 3) עת לשיר-האסק 7 4)מן השמיים
והשאלה החילופית היא: כמה לחנים ירחמיאל ביגון הלחין לאחר ארבעה חודשיים אחרי האלבום האחרון (לפני "רווח")?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2006 14:20 |
|
| |
שלום לכולם, בענין "לא ישא גוי" אני רוצה להוסיף עוד וריאציה אחת, שיצא לי לשמוע, והיא מחרוזת ה"פרחי" של הקינדרלך. משום מה הם עשו את השיר לא ישא גוי בצורה ממש יפה, אבל כמובן שהם הרסו את זה בסוף בקטע ראפ מטומטם (ולא התכוונתי לפגוע באף אחד...), ככה שלא שמעתי את זה יותר מדי פעמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2006 14:43 |
|
| |
אורטל. מאיפה לנו לדעת כמה לחנים?! זה צריך להיות כמה מאות!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2006 09:17 |
|
| |
תודה רבה לך יושר 
השיר הארוך של פרחי מיאמי הוא באנגלית או בעברית?
אם זה באנגלית , אם אני לא טועה יכול להיות שזה השיר "הרם את הנר שלך"? נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2006 17:29 |
|
| |
בעברית.
|
|
|
|