|
|
| נשלח ב-30/5/2006 07:37 |
|
| |
בהחלט לא. ירחמיאל הוא לא סולן... אחרי הכל.

|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 16:51 |
|
| |
אולי זה בשיר Lift Up Your Candle יש שם סולו של זלמן פולק במילים evermore הוא עושה קול שני.(בדיוק לפני הסולו של שאול אלסן.)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 22:01 |
|
| |
את צודקת, ריבי. מה שאומר שאת צריכה לכתוב עכשיו שאלה חדשה!
קדימה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 22:36 |
|
| |
יש לפחות 15 שירים של מיאמי שהמילים שלהם מופיעות בתפילת שחרית ליום חול (בלי תוספות ר"ח וכו') מהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 09:23 |
|
| |
יפה, מצאת הרבה שירים (למרות שאני התכוונתי לשירים כאלה שכל המילים שלהם נמצאות לא כמו רפאינו, אבל בסדר.) אבל יש עוד כמה שירים שלא הזכרת:
1. ואני תפילתי ("מה טובו")-"תורה היום". 2. אדון עולם- "שיר השמחה". 3. ונהיה ("והערב נא")-"רווח". 4. והיה (בין "הודו" ל"ברוך שאמר")-one by one 5. תהילת ה' ("אשרי")- שיר השמחה. 6. לך ה' ("ויברך דויד")- תורה היום. 7. תתקבל ("קדיש") one by one
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 09:36 |
|
| |
אני מניחה שכוונתך היא לאלבום "מיאמי 25", שם רואים בחלק גדול מהשירים את המקהלה על הבמה (פעם אחת) ועל המסך הגדול המוצב מאחורי הבמה (עוד פעמיים), סך הכל 3 פעמים.
ולשאלה הבאה, בהשראת השאלה של ריבי: מצאו לפחות 5 שירים של פרחי מיאמי מתוך ברכת המזון. (כולל תוספות לשבת וחג)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 10:36 |
|
| |
קבלו!
1. דוי הסר (תוספת לחתונה) - "שבת ירושלים"
2. על הניסים (תוספת לחנוכה) - Light Up The Nights
3. ואחר כך באו בניך... (כנ"ל) - כלל ישראל
4. יעלה ויבוא - Light Up The Nights
5. במרום ילמדו - אנטבה
6. ברוך הגבר - (סוף הברכה) - Miami Live
ספרתי את הכל?!
לשאלה הבאה - קלה במיוחד:
מהו השיר הקצר ביותר של פרחי מיאמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 18:45 |
|
| |
אני מניח שהכוונה ל"היום קצֵר" בIt's מן השמים (2:44 דק').
אבל ב"Miami Live" ישנו השיר "שאו שערים" (2:34 דק') ויש שם גם רצועה באורך של פחות מדקה של "משה אמת" אבל זה לא נחשב שיר
אבל אני לא סגור לגבי כל השירים ב"מיאמי מיטס טורונטו" כי יש לי את זה רק בקלטת.
ושאלתי היא:
אלו מילים של שיר (בשני לחנים) מופיעות בשתי מחרוזות עוקבות באותה הופעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 18:54 |
|
| |
אוי, אני מצטער! שכחתי לציין בשאלה "השיר הקצר" - אני מתכוון מבחינת מילים!
והתשובה היא: "משה אמת ותורתו אמת"!
לא נורא! נמשיך...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 18:06 |
|
| |
העם רוצה רמז...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2006 00:00 |
|
| |
קודם כל דרושה התנצלות, שתי המחרוזות אינן עוקבות, אלא ישנה עוד מחרוזת ביניהן. וזהו גם הרמז...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 00:47 |
|
| |
נו, זה לא כזה מסובך!!! כמה הופעות כבר יש, שיש בהן לפחות שלוש מחרוזות ברצף???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 13:51 |
|
| |
טוב, בסוף עליתי על זה. כנראה עדיף לנסוע באוטובוסים מאשר להתחיל לנבור בהופעות ישנות, כי מסתבר שההברקה הזאת עלתה לי דווקא באוטובוס ירושלמי חם ומחניק..
אז התשובה היא "הוריני", מתוך מופע מיאמי 3, שם שרו את הלחן של פרחי טורונטו במסגרת המחרוזת של פרחי טורונטו, ואח"כ את הלחן של פרחי מיאמי במסגרת מחרוזת השנים הראשונות של פרחי מיאמי. (בין לבין יש מחרוזת קול סלוניקא, לא?)
השאלה הבאה: אילו 2 זוגות של אחים שרו בדואט? הערה: מדובר בשני אחים שהיו בו זמנית במקהלה.
|
|
|
|
|