ולא רכילות או הגזמות... שייצור קשר בפרטי. כמובן שאין התחייבות לפרסם וחובה שהדברים יהיו ברי בדיקה.
מטבע הדברים לא ניתן להקיף את כל הנושאים גם אם אני אבדוק ואגשש יומם ולילה וכמובן יש גם סיפורים אישיים או צרות של ביוקרטיה (שהעיר משופעת בהן) כך שיכולה לצאת מכך גם תועלת אישית.
נשלח ב-24/6/2005 18:13
מי אתה?
נשלח ב-24/6/2005 18:16
זה כל כך חשוב? אם יש לך משהו כבר תוכל לפגוש אותי או לשוחח בטלפון. לא הייתי רוצה לפרסם כל כך ברבים למרות שממספר הימים שאני קורא כאן אני כבר סומך עליכם שתדעו...
בכל מקרה לא מישהו מוכר כל כך, אבל מכניס ידיעות לעיתון.
נשלח ב-24/6/2005 18:19
באיזה עיתון ?
נדמה לי שכל העתונים תפוסים !!!
נשלח ב-24/6/2005 18:22
אני מתלבט אם לכתוב ולא בגלל שאני עושה מזה סוד כזה גדול, אלא בגלל שהעיתון בכל זאת לא שלי.
בכל מקרה - אני חוזר שוב: זה יכול להיות לתועלת ומדובר בעיתון שנקרא באלעד. לא משהו חדש או קיקיוני.
נשלח ב-24/6/2005 18:44
ההמממממ..
אני לא מכיר אף עיתון הנקרא באלעד שקשה להכניס לתוכו ידיעות או "חדשות" גם אם הם לא תמיד "נכונות".
העתונות המקומית מזמן כבר פשטה את הרגל מכיון שכל עיתון מייצג גוף, קבוצה, אדם מאוד מסויים וכולם כבר מכירים מי את מי מה שנקרא "תאמר לי את שם העיתון ואגיד לך מה כתוב"
ואני ממש לא נכנס לפרטים כי כולם ידועים ומפורסמים.
נשלח ב-24/6/2005 19:01
אז מה דעתך על הרעיון הגאוני לשנות את המצב הזה?
כבר סיננתי כמה וכמה ידיעות עד עכשיו (לאחר שערכתי בדיקה) ומצד שני ידיעות אחרות שעמלתי עליהן קשות גם אם היו קצרות - נפסלו על ידי מסיבה כזאת או אחרת.
אני שואף לעשות את זה איכותי ונכון - אתה חושב שזה חיובי? אהלן וסהלן.
אתה רואה שאני בודק בכל מקום... זה התחיל כהמלצה של מישהו לנייס וזה ממשיך שעשיתי מעשה וכתבתי כאן. מה שגרם לי לפנות בפורום הוא השרשור שמישהו כתב שעשו "העתק/הדבק" מכאן לידיעות בעיתון מקומי. אני יכול להבטיחך נאמנה שזאת לא דרכי.
נשלח ב-24/6/2005 19:11
האם אתה מדבר על עיתון חדש שברצונך להוציא לאור?
נשלח ב-24/6/2005 19:23
ממש לא. התחלתי לכתוב בעיתון קיים. כתבתי שם בעבר גם כן אבל זה הופיע תחת שם אחר. כרגע אני מתחיל לכתוב תחת שם עט שלי.
זה לא מסובך - עבור על העיתונים השבוע.
נשלח ב-18/10/2010 10:42
אאללעעדד, בתחילת דרכו, שימו לב איזה קילומטראז' הוא עשה מאז....