|
|
| נשלח ב-28/6/2005 12:30 |
|
| |
מושחת החרדי החרד הזה. מבלי להכירך אני בטוח בזה. אדם (נמלה) שמסוגל בקלות כזו לכתוב כך על רב (גם אם אתה לא אוהב אותו וגם אם לא קיבלת ממנו מה שרצית) הוא ודאי הרבה יותר מושחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 13:38 |
|
| |
סתם ככה, הודעה של מרנן_ורבנן מיום 08/02/2005 – איך שגלגל מתגלגל לו....
"ובעוד המרא מנסה לדוחקו לפינה, ממשיך הרב רוז'ין להפתיע ולצבור פופולריות ועוצמה בבתיהם של גדולי ישראל.
כשהוא מלווה במנהלי "קופת העיר אלעד", עלה ובא הערב הרב רוז'ין לביתו של הגרי"ש אלישיב, ודן עמו בענייני הקופה.
יצויין, כי בניגוד לרב רוז'ין, השומר באופן עצמאי על קשר חם והדוק עם הגרי"ש אלישיב, הרי שלשאר רבני העיר הכפופים למרותו של המרא, לא ניתנת דריסת רגל בביתו של הגרי"ש".
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1265907&whichpage=2
(מחקתי את החתימה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 13:57 |
|
| |
חרדיחרד, אם כל הכבוד בדבריך, שברגע שיפסיקו לשאול לשאלות וברגע שיפסיקו להתייחס הוא ידע את מקומו, ישנה עדיין הבעייה שזה לא בגדר המציאות היות ומי שלצערינו מוביל את כלל הציבור הינם חסידי המרא ובריוניו (כמדומני הסיפור שהיה עם בר-כל יוכיח,ועוד)וכל האנשים הרגילים שותקים כך שאם אין רעיון מציאותי להעמידו על מקומו חבל לטחון מים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 18:10 |
|
| |
השכן
"אוֹוֹ-הוֹוֹ איך שגלגל מסתובב לו"...
מדיווחים שמגיעים בשמו של "תרנגול השכונה" עולה, כי בצהרי היום, עלה הרב רוז'ין לבית המרא וברכו בלבביות, לרגל מינוי חתנו.
בסיומה של מסכת הברכות והאיחולים, הפתיע הרב רוז'ין את המרא וביקשו כי יאות לחתום על כתב הכתרתו ל"רב השכונה".
המרא, התחמק באלגנטיות וסירב לדון בנושא.
"ידידי" התרנגול מוסיפים ומספרים, (בלא מעט שמחה לאיד), כיצד הציע המרא (בציניות האופיינית לו) לרב רוז'ין, לרכוש את דירת משפ' שוורץ ברח' בעלי התוס' 6, "דירת מרתף", הממקומת מתחת לאדמה... (וד"ל).
"שמעתי שאתה מחפש כאן דירה", - אמר המרא "בתמימות" והוסיף - "כעת, משיעבור חתני הרב שוורץ לאיזור "שכונות הצפון", תוכל לרכוש את דירתו"...
* מפקד הזיופים... *
ובעוד הרב רוז'ין שוהה בביתו של המרא ומבקש את חתימתו, הפיצו "תרנגולי השכונה" את דבר השמועה, כביכול, צירף הגרי"ש אלישיב את חתימתו לכתב המינוי של הרב רוז'ין.
מקורות יודעי דבר עמם שוחחתי, מכחישים את השמועה מכל וכל.
לדבריהם, לחץ בנושא, בעיקר מכיוונו של הגר"מ גרוס, מופעל גם מופעל, אך תוצאות בשטח, לעת עתה, אין.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 28/06/2005 18:29:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 19:54 |
|
| |
המשך...
בשבת האחרונה, פורסמה בקול העיר תמונת הרב רוז'ין אצל הרב אלישיב. מה שלא היה כתוב שם, שזו תמונה מלפני פורים (8/2/05 - זוכרים את התאריך מהודעתי הקודמת?). מהתמונה נגזרו הסובבים - אנשי קופת העיר.
השמועה אומרת, שהרב רוז'ין ביקש להכנס היום לרב אלישיב, כדי לקבל חתימתו על כתב המינוי.
עד מתי תימשך מלחמת החתימות?
(מחקתי את החתימה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 21:08 |
|
| |
שלום לכולם...
אני חדש!!!
לעצם העניין, לא הבנתי, המרא היה אצל הגרי"ש או לא?
דבר נוסף לא ברור, זה שבתמונה ביתד הרב שוורץ יושב לימינו של הגרי"ש ומשמאלו יש סימן של יד כאילו מישהו יושב שם.
מי זה? והאם מישהו חתך את התמונה בכוונה??
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 21:19 |
|
| |
ממה שאני הבנתי באשכול ומחוץ לאשכול, המרא לא היה אצל הגרי"ש אלא רק אצל ר' חיים קנייבסקי וגם זה חידוש "מרענן".
ליד שוורץ ישב ר' שמואל אוירבעך ואולי הוא זה שמופיע בתמונה החתוכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 21:21 |
|
| |
צפוני,
אתה בעד או נגד הרב החדש?
כאן למטה בעיר העתיקה אומרים שהרוחות בשכונות הצפוניות סוערות.
האם זה נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 23:11 |
|
| |
בעד או נגד
לא משנה
העיקר אל תגנוב לי את התפקיד
[הטקסט שלך כאןהטקסט שלך כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 23:13 |
|
| |
הטקס] חדש זה אני ... ! ! [ססגול
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 00:12 |
|
| |
פולי,
הרוחות פה לא כ"כ לואטות כי בכלל לא יודעים פה מיהו הרב שוורץ ומה טיבו...
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 00:23 |
|
| |
לא רוצה לסכסך אבל " אצלנו " אומרים שזה מה שהקפיץ " אתכם ".
שמינו רב בן 33 דרך העיתון בלי שאף אחד יודע מיהו.
גם אני לא מכיר ת'בנאדם יותר מידי (חוץ מלראות אותו נכנס ויוצא פה ושם מבית השווע'ר המרא) אבל איך שהוא נראה חיצונית הוא לא עושה רושם של א-גרויסע-גליק.
תוקן על ידי - פוילישער - 29/06/2005 0:24:48
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 00:24 |
|
| |
mshi יקר... אין לי ולא היה לי עם מר גרוסמן דבר וחצי דבר
בל מאז שאני שומע על התככים שלו באלעד עוד מימי צוריאל כראש מועצה הבנתי שיש פה אדם שעושה את תורתו ורבנותו קרדום למען אינטרסים אישיים שככל שהם משתנים משתנים יחד איתם ההלכות, התקנות וכו.
ולך מכר אני רוצה לומר שאומנם אין לי מושג מה היה בבר-כל אבל אם כופים על הציבור רב שכל יחוסו הוא חתן של...הציבור יהיה חכם ולא יראה בו רב וזה כולל שאלות הלכתיות וגם כיבודים, דרשות וכו' אומנם זה לא יגרום לא לברוח אבל אולי יזהיר לפעמים הבאות כי כמו שכולנו יודעים גם בעתיד יצטרכו למנות עוד רבני שכונות...ומי יודע אולי מחכים שיהיו ל"אותו האיש" (זוכרים מי המציא את הביטוי??) חתנים או בנים מובטלים. אני חייב להגיד שיתכן מאוד ששוורץ ראוי לכהן כרב ואולי זה כשר אבל מסריח נורא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 00:31 |
|
| |
הבחור בן 33. אף אחד חוץ מהמרא לא מכיר אותו. הוא לא ידוע כת"ח בפרניים. לא כנואם בחסד. לא כלמדן או ידען בעל שיעור קומה.
אני שוב אומר שאישית אני לא מכיר אותו, אבל אלה העובדות שידועות עליו בציבור הכללי.
בסה"כ, מדובר כנראה באברך צעיר וטוב, מצויין אפילו, אבל כמוהו יש באלעד עשרות רבות אם לא מאות.
כל הקטע של המינוי הזה מוזר ותמוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 02:24 |
|
| |
במה מתבטא שהוא רב?
אפי' בית כנסת לשבת במיזרח אין פה...
גם באלעד יש צפונים...
|