בית פורומים עצור כאן חושבים

חיפוש אחרי חוויה דתית - האם מהווה עבירה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2005 11:09 לינק ישיר 

אור ידידי,
לא כל כך באתי למתוח ביקורת וגם אין לי מתכון לקיצור.
אני מנסה לסייע לך להבין שיש כאן בעיה. ממה שקראתי עד עכשיו מדבריך ראיתי שכוונתך טובה ודבריך ראויים להישמע, ולכן חבל שהם ארוכים, כי זה מוריד במידה רבה את מי שיטרח לקרוא אפילו את ההתחלה. זה טבע האדם...
לעתים דווקא בגלל האריכות מרוב עצים לא רואים את היער וודאי לא מעיינים היטב לכל אורך המאמר. ולעתים הבעיה אינה חוסר הסבר אלא הבדלי גישות שהסברים לא יועילו לגשר עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2005 12:25 לינק ישיר 

עפר יקר,
לא התרעמתי על הערתך כלל. באמת אני מקבל את זה. אני מודע לכך שאני כותב (ומדבר) ארוך ושיש לזה חסרונות מהותיים. ובאמת יש לזה שתי סיבות כאמור. שזה טבעי - שיש לי הרבה לומר ודוגמאות ומשלים וכו'. ובזה אני מנסה לתקן... ויש גם את השאלה האמיתית איך להעביר מסר. הרעיון שכל דבר צריך להיות מסוגל להעביר בעשר שורות לא נראה לי. אבל אני מקבל שאני בכ"ז ארוך בכל קנה מדה. ולכן אתאמץ יותר ב"ה.
ואם יש עצה - אשמח לשמוע אותה באמת. ללא שמץ ציניות!...

ולגבי עצם העניין - אשמח לשמוע מה אתה חושב לגוף הדיון. אולי גם אתה תצליח לסכם את הדברים עד כה במעין סיכום ביניים שיתן בסיס נח להמשיך הלאה.

מואדיב -
נו מה? כאמור, אני חושב שראוי שגם אתה לא תטמון ידך בצלחת ולפחות תבהיר למה אתה התכוונת ב"חויה רוחנית" כשכתבת את האשכול. וכן אשמח לשמוע האם אתה מסכים למהלך שאני ניסיתי לבנות.

ריב (ומואדיב גם) -
למרות אריכות דברי, כנ"ל, ניסיתי מאד לסכם דברים להדגיש וכו' כדי שיהיה קל לראות מה הנקודות העיקריו ומה ביאורן והמשלתן. ונראה לי שיש מספיק חומר ברור ותמציתי שאפשר וראוי להתייחס אליו. האם את מסכימה, השתכנעת ואם לא מדוע. ולשיטתי גם תחושות בטן עמוקות - יש להן משמעות ומשקל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2005 14:41 לינק ישיר 

אין חוויה דתית?
http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=883311

בברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > חיפוש אחרי חוויה דתית - האם מהווה עבירה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext