בית פורומים החרדים והאינטרנט

חטא המרגלים של דורנו כפירה בה' ית'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2005 15:40 לינק ישיר 
חטא המרגלים של דורנו כפירה בה' ית'

בס"ד:
ראיתי בספר 'אם הבנים שמחה' של הרב הקדוש ר' ישכר שלמה טייכטל שכתב בשם מרא דארעא דישראל רבנו יוסף חיים זונפלד
זת"ל שמי שמדבר נגד ישוב ארץ ישראל אפילו שיהיה צדיק הוא מכת המרגלים.עש"ה ,כיום חטא המרגלים הוא ע"י תכנית ה'היתנתקות',וכל מי שיהיה שותף לא ינקה מדין שמים.
הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי

תוקן על ידי - shay98 - 05/07/2005 1:21:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:42 לינק ישיר 

בס"ד: יום ה'כ"ג סיון התשס"ה:
ראיתי להביא כאן את מאמרו של ידידי דורון לדווין הי"ו אשר פורסם באתר מנהיגות יהודית בקישור הבא:
http://he.manhigut.org/content/view/1294
על הקודש והאחווה נכתב ע"י דורון לדווין
ערב שבת קודש פרשת "כי תשא",אנו מזדעקים להתמודד שוב עם משבר חטא העגל של דורנו.
וירא העם כי בושש הגואל,ודרכה של הגאולה רצופה מהמורות וקשיים, מלחמות על ערכים ועמידה על כל קודש ערכי עד כדי מסירות נפש בלתי רציונאלית. ויאמר העם אל מנהיגיו הפרגמטיים, קומו עשו לנו סולם ערכים חדש, שטוח כמה שיותר, עדיף אם כבר שיהיה עגול, אשר ינחה אותנו וילך לפנינו, כי אבדה המוטיבציה להלחם על קרקעות מרוקני אידיאלים,והאנשים שנשאו את דגל הציונות והמלחמה על הערכים כבר אינם עמנו לעורר את המוטיבציה הזו מחדש. משיח בן יוסף כבר מת ומשיח בן דוד בושש ובעצם כבר איננו רוצים את השאיפות הגדולות של שיבת ציון. הניחו לנו לנהל חיים פרטיים שקטים,מלאי רוגע ובטחון כלכלי.

סולם עגול מזהב, אשר במרכזו הרווחה הפרטית, הוא הפתרון האמיתי למזרח תיכון חדש. "חיידק" המערביות המשתולל הטה את לבבנו לדרך של שותפות עם עשו. רק כדאי להזדרז לקבוע עובדות בשטח לפני שיבוא מישהו משיחי חדש עם שטויות משיחיות לטעת בנו שאיפות נשגבות חדשות שימיטו אסון ומלחמות חדשות על העולם כולו. למה להלחם עם הרע אם אפשר להתפשר אתו בכזו נונשלנטיות נוצרית אטרקטיבית. אנו נראים הרבה יותר יפים בפוזה כזו. אכן כדאי להזדרז לפני שיהרסו שוב את תדמיתנו בעיני העמים הנאורים ומלאי המוסר שבאירופה אותם יראים אנו יראת רוממות אדוקה מרוב התנהלותם המוסרית היפהפייה הראויה לחיקוי.
רק אנשים בלתי נאורים כמו חור והדומים לו,עשויים להתנגד למהלך כל כך רציונאלי.הם אומרים שהריסת השאיפות הערכיות תביא להשפלת החיים. הם אומרים שרק מי שמוכן למסור את חייו למען שאיפות נעלות מערכם של חייו נותן ערך אמיתי לחייו. הם אומרים לנו שללא המחוייבות הבלתי מתפשרת הזו, להעמיד את החיים עבור ערך נשגב הגבוה מן החיים הזמניים עצמם,החיים ייפלו למדרגה כל כך נמוכה, לחבית בוץ של טרור שאף לא יהיה לנו ברור אם יש לו תחתית או שאין לו תחתית. בני נוער יאבדו טעם לחייהם, חייו של הזולת לא יחשבו יותר מחייך שלך חסרי התכלית ממילא...שימת נוחות האדם והנאותיו בראש סולם הערכים תביא להשטחת החיים ולהפיכת כל אובייקט אנושי אחר ממני לכלי למילוי הנאותיי שלי.ככה הם אומרים...
אילו מין אמרות חסרות הגיון אלו,הקוראות לוותר על ההנאות הזמניות הנמצאות בהישג יד למען קודש שאין רואים את תכליתו? הן החיים לא נמשכים לנצח ממילא,לפחות נהנה עכשיו."אכול ושתה כי מחר נמות" אבל היום...היום חור ימות.חייבים לסלק את חור ודומיו מן הדרך.
אבל חייבים לעטוף את המגמה הזו באיצטלה מוסרית נוצרית יפה. הרי גם אנו אחים לצביעותו של עשו כאשר זה נדרש. עלינו לעטוף את המגמה הפרטית הזו באיצטלה של אחווה. הנה ניסוח הולם: "מי שמתנגד לדרכנו מתנגד לאחווה. שונא הוא. פועל הוא נגד האחווה. לא אכפת לו מהעם, נתון הוא ב'טראנס' משיחי, ומקריב את אחיו על גבי מזבח שאיפותיו". או!זה עשוי לעבוד!
ואז צריך גם לקדם מגמה של מלחמת אחים בסתר, ולהראות כלפי חוץ שאלה שנלחמים על אידיאלים יגרמו בסוף למלחמת אחים. הנה:"ההתעקשות של חור על האידיאלים נגד רצונו של העם היא זו שהביאה למותו והיא מסכנת את האומה כולה". כמה יפה. כמה מתקתק. כמעט משכנע...
רגע,אבל זה לא מספיק.צריך מישהו שיסכים לשתף פעולה. מישהו שהדבר הכי חשוב לו זה האחווה והשלום בין האחים.... אה! אהרון הכהן. או! כמה פנטסטי. הוא יעשה לנו את עגל הערכים החדש. "הכל למען האחווה" זה הוא. למען מניעת מלחמת אחים הוא יקדם בדיוק את מטרותינו. הרס הקודש בשם האחווה!
בעצם איננו חייבים את אהרון.כל כהן שהוא רב משכמו ומעלה יהיה מספיק טוב.צריך רק להזהר שלא ליפול על פנחס בן אלעזר בן אהרון הכהן.הוא יוצא דופן בנטייה הזו.אצלו האחווה והקודש מאוחדים בצורה שמסכנת את מגמתנו.
עד כאן החזרה הגנראלית...
אחיי היקרים!בל ניפול אנחנו בפח של חטא העגל בשנית.ישנו מיעוט של ערב רב המנהל את עמנו אל מחוץ לרוממות השאיפות הערכיות הנעלות.יודע הוא לנצל את חולשותנו וחולשת הטובים שברבנינו לאחווה. אנו נצעק במקומם שלא להפר פקודה. והם יודעים זאת. הם יודעים שבסוף נעשה בדיוק את מה שהם רוצים בשם האחווה המזוייפת.
אנו קוראים לכל חסידינו ורבנינו הנושאים את דגל האחווה, והקוראים נגד סירוב פקודה:אל תיפלו בחטאו של אהרון הכהן הגדול,אוהב השלום ורודף השלום.אחווה לא תצא מכאן.
התוצאה של חטא העגל היא הצו של משה:"הרגו איש את אחיו ואיש את קרובו".ההרס של הערכים כתולדה של חטא העגל השאיר עם פרוע. עם שאיננו מסוגל להיאבק יותר על שום ערך. אך האחריות למצב האומה החלש מוטלת על אהרון-"כי פרעה אהרון".האחווה לא תציל אותנו לאחר שהקודש ייפול.רק שאיפות והמוכנות להיאבק למען ערכים, תשאיר עם בריא בנפשו המוכן לאתגרים כלל לאומיים ואוניברסליים.התרופה של משה רבנו היתה כואבת מאוד מאוד.אל נא נגיע לשם.
אחיי היקרים היו אמיצים,היו מוכנים לספוג את קריאות הגנאי של מושפעי הערב רב למיניהם.העם בפנימיותו יודע את תמימות כוונותינו.אנו חייבים להיאבק ולא להשמיע אמרות מחלישות כגון:"אסור לסרב פקודה".
לא ניתן לצביעות האחווה המזוייפת שלהם לתעתע בנו!את אויבינו הרי אסור לגרש מבתיהם גם אם זה יכול לעזור להעמיד את העולם על שלום בר קיימא... פעולה כזו נחשבת כאי המוסריות האולטימטיבית.בג"ץ אפילו חייב לשנות את תוואי גדר ההפרדה בשם העקרון המוסרי העליון הזה שלא לפגוע חלילה בנחלת בני נכר.אבל את אחינו לגרש...זה וודאי מוסרי וצודק! בכלל...אנו הרי מגינים עליהם בכך!המסכנים האלה...מה הם יעשו אם נסיג את הצבא מן השטח והם יישארו שם?!צה"ל עלול שלא להפריע להם להתגונן! ואז...הם עלולים לפתור את הבעיות הבטחוניות שלהם חלילה לבד...ויסכנו את היציבות האיזורית!ומה יהיה עם רצוננו לשלווה ובטחון זמניים נטולי ערכים?אם כן... אין מנוס מכך.המתנחלים הם אוייבי העם האמיתיים! הם הסכנה לשלום האזורי.לא ערפאת ימ"ש או דומיו.לא לא.וודאי המתנחלים הם המסוכנים.הם האויבים.לכן אותם צריך לגרש! אבל... רגע...אמרנו שאסור לגרש אויבים...זה הרי אי המוסריות האולטימטיבית... אופס...
זהו הזיוף!זה לא מוסרי!זה חוסר אחווה!
לא ניתן לאחים לנהוג כלפי אחיהם האמיתיים בשר מבשרם, שופכי דמם כמים למענם,גרוע יותר מהאופן בו הם נוהגים כלפי אויבינו.מי שנותן יד לזה פוגע באחווה!באופן פרטי הוא פוגע באחווה!שכן ברוך ה' יש גם מצוות פרטיות המוטלות על כל יחיד ויחיד ואחריותן עלינו.
מי שמקיים פקודה לעקור יהודים פוגע באחווה.ואם הוא עושה זאת בשם האחווה הוא מזייף.
האחווה הישראלית לא תיכון ללא שאיפות ערכיות רוממות.את זה אנו לומדים מפרשתנו.
הערב רב חטא בחטא העגל,אך החטא נתון על כתפינו כולנו עד היום בשל העובדה התמימה שאהרון רצה למנוע מלחמת אחים.
איננו רוצים מלחמת אחים,נפשנו מלאה אהבה כלפי כל יהודי ויהודי, ויהיה זה הרחוק ביותר שאיננו מבין את כוונותינו ותכליתה של אומתנו.אך לא ניתן לאהבה זו לסמא את עינינו מלבקר את מומינו.
אנו קוראים לכולנו בשם האחווה,איננו פרודים לשתי קבוצות. אין מתנחלים וכל השאר.כולנו כאיש אחד נחנו.וכל נסיון של כל אדם לפגוע בכל אחד ממנו,אפילו אם הוא רחמנא ליצלן"מתנחל",יידרש לענות לכל דורשי האחווה האמיתיים.
אם נתאחד היום בשם האחווה האמיתית ונדרוש את דמו של חור, אולי נוכל להציל את דורנו מחזרה אל קיאנו. כבר נמאס לחטוא פעם אחר פעם...הגיע הזמן להתקדם הלאה.עכ"ד.
תגובתי על המאמר פורסם שם:
בס"ד יישר כח לידידי דורון לדווין הי"ו
נכתב על ידי מטה המאבק לצדק חברתי בתאריך 2005-03-27
-מאמר מעניין מאד,אכן לענ"ד זה חטא העגל של דורנו ע"י הערב רב הרשעים מישראל ,כמו שאמר דוד המלך ע"ה :"המטים עקלקלותם יוליכם ה' את פועלי האון שלום על ישראל ".(תהלים).
בברכה ובכבוד רב הצ' שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:43 לינק ישיר 

בע"ה
סוד הגאולה של עם ישראל ע"י תיקון חטא המרגלים בדורנו
ותיקון חטא העגל הזהב של דורנו רק ע"י לימוד חכמת-האמת
שהוא ראש לכל התיקונים.כמ"ש הרמח"ל זצ"ל בקונטרס 'דרך
עץ חיים' שהוא כידוע הקדמת קל"ח פתחי-חכמה.
וידועים דברי רבנו הגר"א ז"ל על הרמח"ל שאור חדש ירד
על פני-תבל ושהוא הבין את הנמשל בכתבי האר"י ז"ל.
וראיתי שכתוב שכאשר הגר"א השיג את הס' 'אדיר במרום'
שהוא פירוש על האדרא רבה לבש בגדי חג ובירך 'שהחיינו'.
ואמר שאילו היה חי בדורו היה מקביל פניו ברגל.
זכות רבנו הרמח"ל והגר"א תגן עלינו ועל כל ישראל אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:44 לינק ישיר 

בס"ד
היחס לאשה ע"פ התורה שהיא מלכה!
והיחס לגוים יהיה לכבד כל גוי השמור ז´מצוות בני נח הנקרא גר תושב ושיש להם חלק לעוה"ב .המלך יתמנה ע"פ רצון ה´.וסנהדרין יכנס את עם ישראל לתורה אחת ,ולא חצרות ועדות כפי שיש היום,אלא אגודה אחת,אני מאמין שגם אתה תרצה להיות שותף בבניית מלכות ישראל אמיתית,זה שרוב מלכי ישראל עשו הרע בעיני ה´ אינו חדש,וכבר לימדונו חז"ל ´שאין ממנים פרנס על הציבור אא"כ קופה של שרצים מאחוריו´.ונכון שלרה"מ אריאל שרון שר"י היו זכויות רבות להצלת עם ישראל,אבל כאשר איבד את הדרך והלך לכיוון השמאל הקיצוני ונתן הוראה להרס ביהכ"נ בתפוח,ופגע בשכבות החלשות איבד הוא את זכויותיו.כאשר צדיק חוזר בו מדרכו לא נזכרים לו יותר מעשיו הטובים.המלך עמרי זכה למלכות משום שייתר עיר בשומרון וזאת למרות
למרות היותו רשע ,מכלל הן אתה שומע לאו שמי שרוצה להרוס ישובים יאבד את מלכותו.וצא ובדוק כל מי שנגע בארץ ישראל לא יצא נקי מזה,זה חטא המרגלים בדורנו ´וימאסו בארץ חמדה´.ולא יביא לשלום אלא למלחמת גוג ומגוג על ירושלים,כי עיקר המלחמה תהיה על העיר ירושלים ,ולא גוש קטיף,אם חלילה יימסרו חלקים מארץ ישראל לידי האויב הערבי,הרי שיתקיים הנבואה שאין ב"ד בא עד שתשלוט מלכות הרשעה תשעה חודשים על ישראל,והגאולה תבוא בדרך יסורים ובדין קשה.שאמרו חז"ל ´שאין ב"ד בא עד שמעמידין עליהן מלך קשה כהמן ומחזירן בעל-כרחם´.
בברכה ובכבוד רב מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
http://www.yesha.org.il/index.asp?section=forum

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:46 לינק ישיר 

תגובת זיו ריצקין לדבריי :די כבר יא שיכור
המלך יתמנה ע"פ רצון ה´"?איזה משפט תמוה ונורא-מי יקבע מי רצון ה´-אתה?אלישיב?מצגר?עובדיה יוסף? איך לעזאזל ניקבע מי המלך? איך? תגיד דוגרי- אתה מצפה שבת קול תצא מן השמיים ותגיד לנו מיהו המלך?אתה באמת מצפה לכך?כי אם כן אני מסכים.ברגע שאשמע בת קול מן השמיים ולאחר שצוות מומחים יוודא כי מדובר בבת-קול ולא במערכת שמע אלחוטית ניסתרת, אז אקבל את קביעתך. עד אז, אך נדע את רצון ה´,הרי פילגתם את הדת לכל-כך הרבה שברים,שהיום יש אלפי דוברים "מוסמכים" לקב"ה.ואיך נבדיל מיהו האמיתי?
אם אתה רוצה יחס רציני תענה ברצינות ולא בסהרוריות משיחית- איך נמנה את אנשי הסנהדרין שיקבצונו לתורה אחת. טכנית, מעשית, איך נעשה את זה. הרי גם תלמידי הישיבות והרבנים הקרובים ביותר לתורה חלוקים בינהם. (אולי הרוב יקבע... ששש...הס מלהזכיר)
תגיד,במדינה התורנית שלך,קיטניות בפסח מותר או אסור?
תגובתי לדבריו
בס"ד לשאלתך דווקא כינוס סנהדרין
דן להתיר את הקטניות לבני עדת אשכנז כפי ששמעתי מפרופ´ הלל וייס בודאי שרוב של אנשים כשרים יראי ה´ יקבע,וייתכן שגם בת-קול תסייע בבחירת אנשי החיל יראי ה´ אמיתיים,ואל תביא ראיה מרבנים מטעם אמנם הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא גאון וגדול בתורה ואין עורריןעל גדולתו בתורה,אבל אני מדבר על דבר אחד שהוא לבטל את הסקטורים והחצרות ולעשות תורה אחת בישראל!ולא אלף תורות כפי שיש היום.עדרים עדרים כמו שאמרו רז"ל שהאמת נעדרת נעשית עדרים עדרים והולכת לה.וזה שאיפת מטה המאבק לצדק חברתי .
בברכה הצ´ שי בוארון
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:47 לינק ישיר 

בס"ד

תגובת זיו ריצקין בפורום אתרדעות הבאת פה כמה פנינים שאני חייב להתעכב עליהם, למען תיראה ואולי תבין סוף-סוף: -"בענין תכנית ה´היתנתקות´ לענ"ד ברור כשמש,שזה לא יוביל לשום שלום אלא להפך זה יוביל למלחמת גוג ומגוג,ובפרט שכל ראשי מערכת הבטחון הזהירו כי תכנית ה´היתנתקות´..."- למי ברור כשמש בוארון? לך ולמיעוט שאיתך אולי, לי ברור כשמש בדיוק ההפך. ברור כשמש אולי נחשב טיעון מנצח בדיוני הגמרא ושיעורי התלמוד שלך,בשיח המודרני זו סתם הבעת דיעה,אי-אפשר להסתמך עליה לשם טענת טיעוניך. לגבי ראשי מערכת הביטחון, ונניח שבאמת השקר שלך שכולם כולם נגד,גם אז,עליך לזכור כי ראייתם עמוקה אך צרה.שרון ומופז נימנו כל-אחד בתורו על ראשי מערכת הביטחון,ושוב תן לי להזכיר לך שכניראה יש סיבה שמי שקובע פה במדינה הם לא ראשי מערכת הביטחון (ומזל שכך).שיקוליהם נחשבים,המלצותיהם נישמעות, אבל עדיין, ניתן לפעול בניגד לעצתם וזה קרה כבר בעבר. -"לי ברור שאין כוונת אבו מאזן המרצח לשלום אמת..."שוב,לך ברור,לי ממש לא. "ועובדה שאין מפסיקים את ההסתה בבתי הספר של הערבים,וכן האמנה הפלשתינאית הקוראת להשמדת ישראל לא שונתה"- זו לא עובדה ,ההסתה בטלוויזיה הופסקה,ההסתה בלימודים הופחתה ובימים שוקדת מערכת החינוך הפלשתינאית על שינוי תכניה.ובעיניין האמנה, כדאי שתתעורר על החיים שלך ומהר -האמנה שונתה לפני שנים והיא כוללת הכרה במדינת ישראל. "אם כבר ניסוגים למה לא בהסכם ..."-מה לא ברור.ערפאת יימח שמו לא רצה לדבר או להגיע להסכם. שרון הגיע למסקנה כי הישיבה בעזה רעה לנו וכי לא צריך לחכות לערפאת בכדי לצאת ממנה,לטובתנו. לא כטובה לערבים,לא כמחווה לאמריקאים, אלא לטובתנו,העם,הצבא,המדינה.הארץ פחות חשובה לרובנו.ולסיום,להלן שתי ציטטות סותרות שלך "אני אפעל רק ע"פ החוק ולא מסכים לשום פרוקציה,כל מאבק לגטימי במסגרת החוק על זה אני לא חולק איתך" לעומת "חובת השעה היא לסרב פקודה ולמנוע את האסון הנקרא ה"היתנתקות" אתה מבין איזה צבוע אתה? לפחות תודה שאתה בעד מאבק לא לגיטימי, כי לסרב פקודה זה לא לגיטימי. לגיטימי זו מילה שלנו,השמאלנים. אולי תגיד שזה נאות,או מחוייב בדין תורה,או ברור כשמש, אבל לגיטימיות זה הדבר האחרון שיש לך פה.ועוד לא ענית לי בנושא בת-הקול. פורסם בקישור הבא: http://www.yesha.org.il/index.asp?section=forum

תוקן על ידי shay98 ב- 19/06/2008 4:55:49

דדווח על תוכן פוגעני

בס"ד אני הולך ע"פ ההלכה לא לפי צביעות!
להזכירך זיו ריצקין אני לא צבוע ,אני נגד אלימות בעד מאבק במסגרת החוק ,סירוב פקודה זה חלק מהמאבק ,כי מלך שגזר לעבור על דת אין שומעין לו שדברי הרב ודברי התלמיד דברי מי שומעין? חוק הפינוי-פיצוי אינו לגטימי הוא שולל חוק יסוד כבוד האדם וחירותו את זה לא רק אני אומר אלא גם ארגון בצלם .אז לפני שאתה תוקף אישית .תחשוב טוב לפני שאתה מגיב.אני לא רוצה שום אלימות במאבק הכל ע"פ החוק,בזה אני לא חלוק עליך,להזכירך אבו מאזן המרצח ימ"ש הוציא ספר הציונות ההתחלה והסוף ,ועשה דוקטורט להכחשת השואה ,איני סבור שראש הממשלה הבעיה,אלא גזירת הגירוש באה בגלל אותם רבנים שאינם הגונים וכמ"ש מוהר"ן מברסלב זת"ל בס´ ליקוטי מוהר"ן ח"א (סימן ס"א)שכאשר מסמיכים רבי שאינו הגון נחלש כח כתב ידינו ואנו נאלצים להיכנע תחת כתב ידם של הגוים ,וגוזרין לגרש את ישראל מהיישוב. עש"ה.בברכה ובכבוד רב הצ´ שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי .
אני מזמין אותך לכתוב בפורום החרדים והאינטרנט
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

בס"ד בלתי מספיק לחלוטין
בזה שאתה ממשיך לענות בסהרוריות אתה מוכיח לי ולעולם עד כמה ריקים הם טיעוניך ושוגים בדמיונות.
מי יבטל את אלף התורות? מי יקבע מהי התורה האחת? מי? מי? מי?ומי יקבע מיהו אותו אדם שיקבע תורה אחת?
אני מביא שמות של רבנים שאני מכיר משום שאתה לא מוכן לספק שמות.
מי יבטל את הסקטורים ומי יקבע מהי התורה האחידה של ישראל?
אם אתה מצפה לבת-קול, אמרתי לך, אני איתך, אני אבצע כל מה שבת הקול תצווה.
אבל כל דבר מעבר לכך... אתה פשוט משחק בקקה. מדבר מדבר מדבר, בלה בלה בלה, אבל תכלס, אתה לא יודע בעצמך מי יאחד אותנו. גם אם תדע מיהו, איך תשכנע את רבבות החרדים על חצרותיהם כי אינם צודקים.
מעשית, עד שתבוא בת-הקול (וזה לא קורה הרבה לאחרונה) איך תתבצע מהפכתך התורנית?
רק תזכור שהתורה היחידה והאמיתית שאתה רואה לנגד עינך, היא פרשנות מסולפת ומחטיאה בעיני דתיים וחרדים אחרים. אז למה שנקשיב לך? מה שונה בתורתך אם יש לך בכלל כזאת?
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:48 לינק ישיר 

בס"ד זיו ריצקין תבוא לשיעור אצלנו!מטה המאבק לצדק חברתי
מתקיים שיעור כל יום שלישי בשעה 21:00 בנתניה ברח´ חלוצים בביהכ"נ ´יד הגיבורים´ ליד תחנה מרכזית.אצלנו אין אלימות ולא התלהמות.התורה האמיתית דוגלת בשלום בין אחים עכשיו.אתמול דיבר ר´ צורי ג´רבי שליט"א על כך שהמתנחלים הגזימו והקצינו ונגד האלימות ונגד התופעה של טירוף הדעת.שההנהגה הרוחנית הקצינה את עמדותיה ולקחה את המתנחלים לכיוון לא רצוי,וכמו שמקבלים את החוק שאסור לעבור באדום ושלא נוסעים ב-120 איפה שרק 60 דינא דמלכותא דינא,וזה אצל הגוים.וגם כאן יש לשמור על מסגרת החוק.
ומזה תבין שהתורה נגד אלימות וכל ההקצנה של ראשי המתיישבים אינה נכונה ע"פ ההלכה.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:49 לינק ישיר 

בס"ד אני קורא לא להתעמת עם כוחות-הבטחון והמשטרה!
מטה המאבק לצדק חברתי.
אני מגנה כל דרך אלימה במאבק ,זכות לגטימית ישנה למאבק ציבורי,הכל במסגרת החוק ולא אלימות ולא מלחמת אחים,קרע בעם ישראל חמור פי אלף ממסירת שטחי ארץ ישראל,כי כבר נא´ ´חבור עצבים אפרים הנח לו´,שחז"ל אמרו שאפילו אם עובדי ע"ז אם מאוחדים אין מדת הדין יכולה לפגוע בהם.לכן שלימות העם חשובה יותר מהארץ.
וראיה לכך שכתוב ´חזק חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלד´ינו´ קודם ´עמנו´ ואח"כ ´ערי´.כל קיצוניות היא פסולה בעיניי.יש את שביל הזהב כפי שרבנו הרמב"ם אמר.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:49 לינק ישיר 

בס"ד תגובת זיו ריצקין:מסכת תמימים
הבחור ממש צודק.NOT!!!!!!!

הצגת החילונים כשיטחיים המחפשים רק נוחות עטופה באיצטלות נוצריות, נו מה אפשר להגיד.
השאיפה לנוחות היא לא פחות מקודשת מערכיך. הגוש המוביל םוליטית את הערב רב הזה לא דוגל בנוחות הפרט , אלא בשאיפה לעבר נוחות לכולם, לכלל האנושות. נוחות לכולם, ביטול העוני, שיפור החינוך והרווחה, כל אילו לא שיטחיים. הם נובעם מרצון להנחיל שלווה לעולם, שלווה בה ניתן יהיה לפתור את הסיכסוכים בשיחות, לא בטילים, בפיגועים ובקומץ שיכורים המיידה אבנים על איכרים זקנים.
ביטול המצוקות החומריות יפחית את המוטיבציה לפעולות אלימות, בכל צד, בכל תרבות. אין לזלזל בזה.
ואשר להשוואה לסיפור העגל - בחברה דתית, שבה שולט כהן/רב/מלך בשם אלוהים, ואשר בה התורה היא החוקה , טיעוניך מוצדקים. אסור לעבור על מיצוות וחוקים גם אם הרוב דורש, וגם אם קיימת סכנה למלחמת אחים. הבעיה היא שאנחנו לא בחברה דתית. אנו חיים בחברה דמוקרטית חילונית. חברה דמוקרטית המקנה לך את הזכות והיכולת להביע את דעתך, גם אם היא מנוגדת לאושיותיה ולעצם קיומה. בחברה כזאת, מותר להפר את הצו האלוהי אם הרוב החליט, והפרת הצו הזה עדיפה על מלחמת אחים, או על מלחמה עם אויב מבחוץ.
האחווה שאנו מנפנפים בה היא לא מזוייפת. היא מיופה. ואם אתה רוצה לשמוע באמת ובלי התיפיפות בשם איזו אחווה אני מדבר אז בבקשה- מעולם לא הייתה ביננו אחווה, לעולם לא אראה בך אח. לא שונא אותך, פשוט לא מרגיש כזאת קירבה אליך. אתה בן עמי ואזרח מדינתי, לא יותר.
האחווה שעליה מדברים היא בעצם אותו הסכם על-פיו חיינו כאן כמעט שישה-עשורים-כל אחד חי את חייו בלי להפריע לאחר. כל אחד משלם את מיסיו בהתאם לדרישת השלטונות. כל אחד בתורו מתגייס לצבא לפעול בשורות הממשלה, ומשאיר את טיעוניו מחוץ למדים. כל אחד חי את חייו מבלי להפריע לאחר, ואם ניראה כי האינטרסים שלי ושלך עומדים להתנגש, עורכים הצבעה ומקבלים את החלטת הרוב.(פרלמנט, ככה זה עובד)

בעיני, ההחלטה להקים ישובים אזרחיים על שטחים שקיימת לגביהם מחלוקת , גם בעולם וגם בארץ ובעם, הייתה החרבה מוסרית של ערכי המדינה.אז קראתי לסירוב פקודה?הצגתי את האג´נדה שלך כשיטחית ותפלה?מתי המעט מקצות המחנה שלי שכן בחרו לסרב,זכו למפלי ביקורת וליחס של נפולת נמושות, מצידכם.והיום זה לגיטימי?כשלך זה מתאים?
ולסיום -גם אתה נימנה על אותם פעורי עינים המבקשים לעצב את ערכי המשטר על סמך כתבים עתיקים בני אלפי שנים.עם כל הכבוד לתורה,היא לא חוק בישראל.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:50 לינק ישיר 

בס"ד תגובתי לדבריו :מדינה שמנשלת את זכויות אזרחיה
מאבדת את זכותה להתקיים! מטה המאבק לצדק חברתי.
הבט אני לא רואה בך אלא כאח אני חושב לענ"ד שאתה
פשוט מחפש תשומת לב עניינית והגיע הזמן שנתנהג בדרך ארץ ובכבוד כבני אדם אחד לשני,אני רואה בך חלק מעם ישראל שעדיין לא מצא את הדרך בחיים.החוק של בני-אדם הוא לא יותר מהציווי האלוקי,נכון הדבר שיש כאן גזירה משמים ,כי אנחנו לא רוצים לעשות את רצון ה´,אז הקב"ה מעמיד עלינו מלך קשה כהמן ומחזירנו בעל כרחנו,אין ספק כי בעוונותנו ארצנו נמסרת לזרים ,כי מפני חטאינו גלינו מארצנו´ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה הכאשר קאה את הגוי´.הבעיה היסודית היא לא ראש ממשלתנו אלא אותם ראשי העם והדיינים הערב רב שמהם מקבל את כוחו ראש הממשלה להרס ולגירוש יהודים מעל אדמתם.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:50 לינק ישיר 

בס"ד:
טענה:שטיפת מוח לקצינים במכון הרטמן
ב 14.00 תתייצב משמרת מחאה של קצינים, חיילים ומרצים מול מכון הרטמן, במחאה על יום העיון שנערך במקום לקציני מילואים לקראת ההתנתקות.
כתבתנו רותי אברהם מוסרת כי כ-30 קצינים, מפקדי פלוגות מכ 6 גדודי מילואים זומנו ליום מילואים במכון הרטמן בעל האוריינטציה השמאלנית. יום העיון עוסק ב"הכנה מנטלית" של הקצינים במסגרת היערכות סגל הצבא לקראת ההתנתקות. בין המרצים ביום העיון: דניאל הרטמן - עימות בין חזון א"י השלמה לבין חזון יהודי, ד"ר מנחם לוברבורג - ערכים אזרחיים במדינה דמוקרטית, ד"ר משה הלברטל - הלכה דמוקרטיה והתנגדות. כמו כן משה נגבי ופרופ' יצחק זמיר, על חופש הביטוי וזכות המחאה.
תא"ל במיל' דוד הגואל בעבר מפקד איו"ש, אומר בתגובה לכתבתנו רותי אברהם כי מדובר ב"שטיפת מוח של צד אחד" ובפעילות פוליטית בתוך הצבא. התקשורת והרשויות מאפשרים לשמאל את מה שבעבר לא הרשו לשום גורם במדינה. נראה שהיום הכל הותר,אומר הגואל.
הגואל מביע את פליאתו על כך שמכון הרטמן אשר חרת את נושא הדמוקרטיה על דגלו, אינו מיישמה בעצמו ומארח יום עיון שכזה. אם רוצים להפגיש את הקצינים עם דעות שונות אפשר להזמין אל צה"ל נציגים מכל הזרמים ולא כפי שהדבר נעשה היום, הוא אומר.
בועז העצני,המשרת כמג"ד במיל' אומר לכתבתנו כי במכון הרטמן "הממומן בעקיפין על ידי האיחוד האירופי" מתבצעת "שטיפת מוח" של קצינים על ידי אנשי שמאל בלבד. "חזרנו לימי הסזון שבהם שלחו אנשי רוח שמאלנים כדי להסית חיילים ולתת להם גיבוי אידיאולוגי לעשיית מעשים שלא ייעשו".
העצני מוסיף כי צה"ל הופך ל"מיליציית שלום עכשיו, ושלא יתפלא שלא ימצא בקרבו אנשים ממחנה אחר".
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=107861

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:51 לינק ישיר 

תגובת מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
בס"ד השמאל הישראלי השתלט על מדינת-ישראל!
רה"מ אריאל שרון וממשלתו הפכו ל'שלום-עכשיו' ומלחמה מחר ,המאבק חייב להימשך ללא אלימות במסגרת-החוק,יש להציף את גוש קטיף במיליון יהודים עכשיו לא סגירת הגוש כשטח צבאי סגור. ולחזק את המתיישבים ביש"ע,ההתנגדות צריכה להיות מחאה ציבורית חזקה.שתעמיד את ההמשלה בעובדה שלא תוכל לבצע את תכנית ה'היתנתקות' .
בברכה הצ' שי בוארון
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=107861

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:51 לינק ישיר 

בס"ד עכשיו הבנתי את פשר השלטים שניתלו ברחובות עם התמונה של רה"מ אריאל שרון והוא נמצא מאחורי סורגים
ולמטה כתוב ה'היתנתקות' לא תציל אותך! מסתבר שיש שחיתות
גדולה מאחורי תכנית ה'היתנתקות' ולא לחינם אמר ח"כ צבי הנדל 'כעומק החקירה עומק הנסיגה'.עכ"ד כיום הדברים מקבלים משנה תוקף.
פורסם בקישור הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1332419

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 15:52 לינק ישיר 

בס"ד
כבר נא' תחת שלוש רגזה הארץ תחת עבד כי ימלוך ונבל כי ישבע לחם ושפחה כי תירש גבירתה,וזה מה שקורה היום
בעוה"ר.שהערב רב שולטים על ישראל.
פורסם בקישור הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1332981

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > חטא המרגלים של דורנו כפירה בה' ית'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext