בית פורומים א חרדים ספרדים

כשהרב עובדיה דאג לקריאת הרב מרדכי אליהו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2005 15:22 לינק ישיר 
כשהרב עובדיה דאג לקריאת הרב מרדכי אליהו

בניזרי מספר לעונג שבת:
אחד הסיפורים שהפעימו אותי אירע כשבאחד הבקרים מרן קרא לי עוד לפני התפילה וביקש שאגש אליו מיד לאחר התפילה.
ניסיתי לדמיין מה יכולה להיות הסיבה לכך ולא הצלחתי בשום אופן, כשנכנסתי אל מרן מיד הוא סיפר כי הראו לו באחד העיתונים את קריאתו של הרב מרדכי אליהו שליט"א בנוגע לאישה אלמנה מסוימת מבית שמש שאין לה מה לאכול לקראת חג הפסח, ופנייתו לנדיבי עם שיסייעו בעדה.
"לא יכולתי להתפלל" אמר לי מרן שליט"א. "זה בלבל אותי בתפילה, מאז שקראתי את זה אני חושב איך ניתן לעזור לה, הרב בניזרי גש עכשיו, התקשר אליה וטפל בזה על הצד היותר טוב."
דאגתי מיד שמהעמותה יתקשרו אליה והם דאגו לה לכל צרכה כבקשת מרן שליט"א.
למחרת מרן קרא לי שוב ושאל "עשית מה שביקשתי ממך?" "הכל בסדר, הכל סודר" עניתי לרב, "אתה בטוח?" "כן!".
"עדיין דעתי לא נחה", אומר לי הרב,"תביא אותה לכאן אני רוצה לוודא שבאמת יש לה הכל לקראת החג."
באותה תקופה נערכו הפגנות סוערות מול ביתו של מרן עם תקשורת רבה, כשבבית פנימה היו אנשי ציבור רבים בהתייעצויות קדחתניות.
כשאמרתי לרב שהאשה הגיעה הוא הורה "הוציאו כל איש מעלי" וביקש שניכנס עם האלמנה הזו.
מרן שאל אותה באכפתיות רבה מאוד "מה חסר לך? תאמרי מה חסר לך ואנחנו נשתדל לסייע לך כמיטב יכולתנו, אל תפחדי לומר את אשר על ליבך".
עד שמרן לא שמע שהיא רגועה לחלוטין לא נחה דעתו!
בחג הפסח האחרון סיפר ר' אליהו ישי לרב על החלוקה שרעייתו ארגנה מטעם הארגון בראשו היא עומדת, מרן מיד דאג לברך אותה טלפונית בשפע ברכות ואיחולים על מסירותה לנושא. לאחר מכן פנה אלי מרן "נו מה אתה חושב שאתה לא?" וברך גם את רעייתי טלפונית באריכות רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2005 15:26 לינק ישיר 

אךךךך
זה צדיק
הערצה למלאך הזה עוברת כל גבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2005 19:15 לינק ישיר 

התיזמון של פרסום הדברים בולט במיוחד על רקע פרשת השומשום בו ישנה מחלוקת הלכתית בין שניהם. אך כאן רואים שהרב עובדיה יודע היטב להתעלות הרבה מעל לשיקולים קטנוניים כאלה או אחרים כשהדברים נוגעים לענינים עניניים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > כשהרב עובדיה דאג לקריאת הרב מרדכי אליהו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext