בית פורומים א חרדים ספרדים

העליון שלח את מאיר עמאר למעצר עד תום ההל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2005 14:32 לינק ישיר 
העליון שלח את מאיר עמאר למעצר עד תום ההל
מצורף קובץ

ביהמ"ש קבע כי בנו של הרב הספרדי הראשי, שנאשם בחטיפה, מסוכן לציבור ודחה את החלטת ביהמ"ש המחוזי בת"א לשחרר אותו ונאשם נוסף למעצר בית

מאיר עמאר, בנו של הרב הספרדי הראשי, שלמה עמאר, ייעצר עד תום ההליכים, כך קבעה היום שופטת בית המשפט העליון, איילה פרוקצ'יה. עמאר נאשם כי חטף ותקף את אחותו וכן צעיר בן 17 שהיה מיודד עמה. פרוקצ'יה קבעה לעצור עד תום ההליכים גם את עבדאללה סואלמה, הנאשם אף הוא בפרשה.

בכך קיבלה פרוקצ'יה את הערר שהגישה פרקליטות המדינה על החלטת שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, נוגה אוהד, לשחרר את השניים למעצר בית בתנאים מגבילים.

פרסומת"מנתוניו של מקרה קשה זה מצטיירת תמונה של אלימות עבריינית מחרידה, המבוצעת בחבורה, ביוזמתו ובהנהגתו של מאיר עמאר, שנועדה לפגוע בשני צעירים תמי לב פגיעות גוף ונפש ולבזותם עד עפר על רקע קשר חברי שנרקם ביניהם", כתבה פרוקצ'יה, "האמצעים הפליליים שננקטו על ידי הנאשמים הן מהחמורים, הקשים והמסוכנים ביותר ולא היו מביישים גם את גדולי העבריינים".

לדברי השופטת, המעשים שבהם נאשמים השניים מבטאים "מסוכנות מובנית למתלוננים ולשלום הציבור ולביטחונו".

עמאר וסואלמה, ששחרורם למעצר בית עוכב עד לאחר ההחלטה בבית המשפט העליון, יישארו לפיכך במעצר עד תום משפטם.

תוקן על ידי - איש_החשיש - 12/07/2005 14:32:34

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2005 14:47 לינק ישיר 

מסכן סובל בגלל שאבא שלו רב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2005 15:06 לינק ישיר 

אם לא היה מדובר בבן הרב, היה משוחרר לאלתר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2005 15:22 לינק ישיר 

לי ניראה שהוא סובל כי הוא הרביץ מכות לבן אדם ועבר על החוק זה שהוא בן של רב ומיתעללים בו יותר זה משהו אחר אבל כל הסבל הזה בא לו בזכות ולא בחסד...
שיסבול ולא יתערבב עם בדואים וירביץ לבן אדם שיצא עם אחותו...
מיסכן הבחור גם יצא איתה וגם חטף מכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2005 15:22 לינק ישיר 

תודה שאם זה היה מישהו אחר היו סוגרים את התיק מזמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2005 15:31 לינק ישיר 

נכון
אבל תודו שהוא צריך לקבל תעונש שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:21 לינק ישיר 

שוב,תודה שאם היהמדובר במישהו אחר לא היית מצטרף ולו במשהו לדעת השופטת הכבודה וכועס עליו כל כך על זה שהוא "הוא הרביץ מכות לבן אדם ועבר על החוק" ומתבטא "שיסבול ולא יתערבב עם בדואים וירביץ לבן אדם שיצא עם אחותו..."
מי כמוך יודע כמה לא נעים זה כשמתערבים לך בחיים (לפחות בכל הקשור לבחירה באורח החיים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:24 לינק ישיר 

כמובן שהייתי רוצה שימצו איתו את הדין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:30 לינק ישיר 

היית כותב באותה מידת מעורבות רגשית גם אם היה מדובר במישהו אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:33 לינק ישיר 

כואב שבחור שכולה יצא עם בחורה חוטף מכות ממטומטם ושתי בדואים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:39 לינק ישיר 

אז זו הנקודה מבחינתך, רחמים על מולה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:42 לינק ישיר 

בהחלט כן
למה שיחטוף מכות מערבים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 18:49 לינק ישיר 

אני מנסה להוביל אותך להבנה שהתקשורת - ואתה בעקבותיה כנראה - אינכם מפרידים בין העוול שנגרם מנקודת מבטכם לנער הנפלא והחביב ש. מולה לבין העובדה שמי ש"סידר לו" את אותו עוול הוא ידוען בזכות אביו.
להערכתי אם מדובר היה במישהו אחר ולא במאיר אתה היית פחות נגדו, גם אם מאוד בעד מולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 21:32 לינק ישיר 

אני לא בעד מולה ולא נגדו לא איכפת לי מה הוא עושה עם אחות של מאיר הזה איכפת לי שהוא קיבל מכות מבדואים ומיהודי שניראה כמו בדואי ועל זה אני רוצה שיענש נכון שאם הוא לא היה בנו של הרב הוא היה נענש פחות אבל כל עונש מגיע לו..
אגב אתה יודע איזה מכות הוא אכל???
לא מאחל לשונאים שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 17:40 לינק ישיר 

ברצוני להזכיר שהגורם לתסבוכת זו היה הנער החביב
עצמו שהמיט קלון על הרכ עמאר ב3כך ש"יצא" עם בתו של הרב הראשי ובכך שמשפחתו נתנה יד עם שונאי ישראל מהתקשורת שהבאישו את קרנו של הציבור החרדי ספרדי בכלל ואת הרב הראשי והמוסד שנקרא כך בפרט ,ואת זה אין לשכוח ,
היכן נעלם דין התורה???? ולמה לא סגרו את זה בשקט???
לא נשכח את חילול ה הנורא שקרה ברגע שעירבו את כתבי ערוץ 2 ו-10 הששים לקראת פרשיה זו כמוצאי שלל רב.
אני שמח שלפחות הוא קיבל מכות כמו שצריך ,אך אין זה פוטר אותו מדין על שהוציא שם רע על הרב ועל הציבור החרדי עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 17:47 לינק ישיר 

ואין זה פוטר את עמאר הילד לשבת ביפנים הלוואי כמה שיותר
ואם האמא ידעה גם היא תשב...
לקחת תחוק לידיים...
מה עם ארור מכה רעהו בסתר???
שמדובר בילד של הרב עמאר ובבדואים הכל מותר???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > העליון שלח את מאיר עמאר למעצר עד תום ההל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext