יו"ר שס אלי ישי הפנה היום שאילתה לשר הביטחון, בנוגע לקיום טקסים דתיים וגישה למקומות הקדושים, בעקבות סגירת רצועת עזה.
"מה יהיה על משפחה שצריכה לקיים אזכרה או עלייה לתורה ויש לה אורחים מחוץ לגוש?" שואל ישי ומוסיף: "חיים רוחניים הם מעל לכל צו". ישי אמר גם שהגיש שאילתה בנוגע להסדרי הגישה לקבר רחל, שאינה נכללת בתחום האזורים שנסגרו.
נשלח ב-13/7/2005 15:46
איש
הפכת לדוברו של אלי ישי?!
ממש ימות המשיח.
נשלח ב-13/7/2005 15:50
אני לא שונא את אלי מה שהוא עושה טוב צריך להעריך אתו לא משנה שהוא לא עשה כלום ורק דיבר אבל בסיידר הוא באופוזיציה אין לו הרבה מה לעשות....
אבל מה שהוא לא עושה טוב.......
צריך להעיר לו על זה....
מדיבורים אי אפשר ליהיות יור שס
נשלח ב-13/7/2005 23:33
מדיבורים אפשר להיות רק איש חשיש ותו לא
אלי ישי הביא להישגים אמיתיים את תנועת ש"ס ולא וירטואלים כבעבר.
אלי ישי לא מושחת!
אלי ישי לא מאפיונר!
אלי ישי לא שקרן!
אלי ישי דובר אמת!
אלי ישי מנהיג אמיתי שמרן מאור ישראל בחר בו וכל התנגדות כלפיו יוצרת למעשה בזוי "דעת רבנו עובדיה יוסף"
וכל הפוסל במומו פוסל
תוקן על ידי - ariael6 - 13/07/2005 23:33:50
נשלח ב-13/7/2005 23:40
אריאל לא להסחף.....
נשלח ב-13/7/2005 23:42
אלי ישי הביא את שס להשגים....
כמובן 11 מנדטים...
מידבר אופוזיציוני....
סגירת מישרד הדתות...
היתעצמות שינוי....
תיקצר היריעה מילפרט...
אז נכון שהרב בחר בו...
אז נכון שהוא יור שס...
אז נכון שהוא לא מאפיונר...
אבל להנהיג את שס הוא לא יכל
ולגבי הרב עובדיה אני לא מבין
הלוואי שאתבדה ואראה את פועלו של אלי אני לא מעריץ של דרעי אבל אני אחרי בחירות רוצה ליהיות שמיח ששס עלו במנדטים לא ליהיות שמיח ששס ירדו במנדטים כמו באותו לילה שחור שאלי ישי נישא על כתפיים ושינוי לקחו את כל הקופה החוכמה היא בתוצאות של הקלפי ולא במסיבות של כמה פעילים...
נשלח ב-15/7/2005 00:52
זהו כח דעת תורה אתה לא צריך להבין למה, אלא לקבל "ככל אשר יורוך" נכון.......
ובאשר לטענתך 11 מנדטים זו ירידה. תרשה לי להזכיר לך ש11מנדטדים בפתק אחד שקולים כ22 מנדטים ב-2 פתקים.
זהו הישג אדיר לכשעצמו וד"ל.
אם להבנת תבין עוד שבוע עד שיפול האסימון.
נשלח ב-15/7/2005 07:17
דייייייייייייייייייי
נימאס מהתירוץ של הפתק אחד תיראה את שינוי שמה אין תירוץ של פתק אחד..הרי אתה ואני והרב עובדיה יודעים שאם אריה היה בימקום אלי שס היו מביאים יותר...
אלא מה ..יש פה משהו אישי
אגב ככל אשר יורוך נאמר על פסיקות הלכה לא על פוליטיקה.שאתה אומר אם לא היבנת....
אתה תבין שתיראה שהרב יזרוק את אלי מראשות שס...
לא שצריך שזה יקרה מצידי שיהיה מספר 2 אבל שיהיה מעליו מישהו שיביא תמנדטים..
תוקן על ידי - איש_החשיש - 15/07/2005 7:22:02
נשלח ב-15/7/2005 09:24
איש
ילמדנו רבינו הגאון מנין לו החילוק בדין של ועשית ככל אשר יורוך בין הלכה לפוליטיקה.
ואני לתומי הבנתי עד היום שלהצביע למפלגה שהרב אומר זו הלכה.
אנא מכבודו יסביר ויחכים אותנו בחילוק נפלא וחדשני זה.
נשלח ב-15/7/2005 09:41
איש, צריך להיות במקום הרב כדי להבין את מהלכיו, זה לא כה פשוט כמו שנראה לך
נשלח ב-15/7/2005 10:05
חש
לא צריך ליהיות בימקום הרב הבעיה שכולם יודעים שאם אריה יהיה בשס הוא יתן פייט לשינוי ומה עם כבוד התורה??
נשלח ב-15/7/2005 12:24
איש
אם הבנתי נכון את דבריך העמוקים, הרי שבעצם ההצבעה לליכוד זהו כבוד התורה, שהרי בשס נמצא ישי שהוא לא שווה כמו דרעי, ועי"ז שלא נצביע לשס נגרום לחזרתו של אריה שזהו כבוד התורה......
נשלח ב-15/7/2005 12:31
הצבעה למיפלגה אחרת לאוו דווקא ליכוד אפילו יהדות התורה ולא בישביל להוכיח משהו למישהו רק ביגלל שבשס יש המון מריבות אגו ואף אחד לא יגיד לי לא נכון...
אז הלוואי ויסתדרו ואז לא רק אני עוד המון יצביעו שס
ואם אתה מדבר על כבוד התורה....
אל תידאג אני מכבד את הרב עובדיה לא את אלי ישי נימאס לי שכל דבר הוא מפיל על הרב...
נשלח ב-15/7/2005 14:00
איש
גם אני מכבד את הרב ומצד שני יש לי ביקורת לא קטנה על אלי ישי, אבל עדין לא בגלל זה אני אצביע למפלגה אחרת. שס זה לא אלי ישי ולא אריה דרעי, שס זה מרן. וכל זמן שמרן פוסק להצביע לשס אני אצביע גם אם בראשות התנועה יעמוד אחמד טיבי או סדאם חוסין.
ולמיטב הבנתי הדלה, זהו כבוד התורה, שמצביעים על פי פסיקתו של הרב גם אם לא מבינים וגם אם מבינים אחרת.
נשלח ב-15/7/2005 14:10
נתן יכל ליהיות שגם אני ישים שס
כי אני יודע שיום ליפני הבחירות יראו את הרב עובדיה בוכה ביגלל הסקרים ואתה יודע היד תלך בקלפי אוטומט לפתק של שס...
אבל אני שואל ככה צריך לענות תרב???
שיהודית תיתן לרב אריה פעם אחת להיכנס לרב והכל יהיה בסיידר והרב לא יצטרך לידאוג ערב הבחירות
נשלח ב-15/7/2005 17:14
איש
מה יקרה אם אריה יפגש עם הרב היחידות?
איך יפתרו כל הבעיות?