בית פורומים אחרדים-אלעד

יש לך את זה?? לא אצלינו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2005 13:15 לינק ישיר 
יש לך את זה?? לא אצלינו!

לכל המקשקשים והמדבררים למיניהם את ארגון הצלה אלעד ומתנדביו,אם בשמי ואם בשם כביכול "מד"א/זק"א אלעד", כבר נמאס לי ולכולם לקרוא כל פעם מחדש את השטויות שלכם שהגיעו עשרה או תרי עשר לאירוע, "נאחזו בו בכוח", הולכים להשעות את פלוני או אלמוני, וכל יתר הדברים המטופשים שנכתבים פה אחת לכמה זמן.

תרדו מאיתנו!!!!!
את אף אחד זה לא מעניין כל הבדותות האלו ולא כל השקרים וההשמצות ואם אתייחס רק למקרה אמש ברמת מאיר שם התקבל דיווח על ילד מחוסר הכרה שבלקסיקון הרפואי זה מקרה הדורש נוכחות של ארבעה או חמישה אנשי צוות לפחות!!
וכאן הגיעו מיידית ארבעה כשאחד נשאר בחוץ ממתין להוראות ומכוון את האמבולנס שהגיע אף הוא במהירות למקום כי כמה דקות קודם היה קריאה על ת.ד. ללא נפגעים {אותה תאונה של "עשרה כוננים החזיקו בו"...} ולכן כל ההשמצות והניפוחים מיותרים ולא מוסיפים דבר לאף אחד מאיתנו.

בתקווה שלא פגעתי באף אחד אבל באמת יש יותר נושאים מענינים בעיר מאשר לספור מתנדבים באירוע ותשאלו את מרנן

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2005 13:18 לינק ישיר 

כל הכבוד לכם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2005 13:36 לינק ישיר 

בני ידידי,

איש לא התכוון להמעיט בערך הפעילות שלך אלא להסב את תשומת ליבך לתופעה בעייתית שאני בטוח שכמפקד תטפל בה כמיטב הבנתך על הצד הטוב ביותר ואין ברצוני להאריך מחשש לעינא בישא...

דרך אגב, נראה שלא שמת לב, אך האשכול על הת.ד. לא נכתב אתמול, אלא לפני שלושה חודשים!!!

תוקן על ידי - זקא_אלעד - 15/07/2005 13:45:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 14:09 לינק ישיר 

בדיחה מה שקורה עם המיצמכר הזה.

כבר כתבתי פעם שחוץ מלצלם ולתת הוראות בקשר אין לו מושג איך משליטים סדר ונוהלי עבודה.

קחו לדוגמה את הצלה פ"ת שם יש לי חברים רבים שמתנדבים.

יש נוהל ברור שאסור ליותר משתי כוננים לצאת לאירוע.

אבל כאן המתנדבים מרגישים כמו כתבים. יש אירוע כולם עטים על "הנבילה" (תסלחו לי על הביטוי אבל באלעד בדרך כלל ככה זה נראה).

האירוע נגמר כולם מדווחים לכל העולם ואשתו, מי ילדה, מי נפצע, איפה הוא גר, איפה סבתא שלו היתה כשקרה האירוע וכו' וכו'.

בעבר רציתי להתנדב כאן בעיר אבל כשראיתי את חוסר האירגון והרעב לנייעס החלטתי לוותר על התענוג.

הגיע הזמן שבהצלה יבינו שאלעד היא לא שפן נסיונות של הארגון ואלעד היא לא סוכריית ניחומים שמעניקים למי שנכשל בניהול מרחב ירקון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 14:12 לינק ישיר 

אני מצדיק את אנשי הצלה.

אתמול (יום חמישי 14.7.2005) נוכחתי ב"מיני תאונה" .

ילד רץ כמו משוגע ברחוב שמואל הנגיד מהחנויות לגנים (מצד ימין לשמאל) ונתקע בשמשה הצמודה לדלת הנהג של מכונית נוסעת.

מיד הגיעו שלושה מתנדבים מסורים והתחילו לשאול את הילד שאלות על מנת לבדוק את מידת ההכרה שלו כנראה

מבוגר שהיה שם החל להטיח דברים במתנדב שיבדוק אותו במקום לשאול שאלות

הזכרתי למבוגר שהמתנדב מכיר את העבודה ויודע מה לעשות.

צריך לזכור שהם מתנדבים ומגיע להם כל הכבוד
ואין לחטט בקרביהם ולחפש פגמים כמו ההופעה עם דודו טופז ומספר המתנדבים שהגיעו לארוע וכו'

לא פשוט להיות מתנדב והלוואי ויהיה לי אפשרות לכך

חזקו ואמצו!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2005 14:14 לינק ישיר 

המתנדבים 10.

הבעיה שאין מנהל רציני שיוריד הנחיות לשטח.

בצילומים ודאווינים בקשר לא פותרים בעיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 15:27 לינק ישיר 

לכל המדברים על ר' בני מצמכר

בושה וחרפה האדם הזה מוסר את נפשו למען הארון ועושה מה שאף לא עושה ולא יעשה

היתי עד למספר פעמים שחברים הכי טובים לבני שאלו שאלות על פרטים ופשוט הוא לא מסר
אני היתי נשבר אבל הבנאדם חזק מאוד וכל המלכלכים יתנו את הדין

בני אתה חזק תמשיך ככה

הכי חשוב לאהוב את מי שצריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 15:40 לינק ישיר 

דניאלציק,

למה שנאמין לך?

רק הבוקר מסרת לנו מידע כוזב כביכול דיברת עם בני http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1467898 עד "שבא הרוג ברגליו", מר מיצמכר בכבודו ובעצמו באשכול זה ואמר שלא היה ולא נברא ומעולם הוא לא דיבר איתך בנושא.

אז למי להאמין לך או למיצמכר?

אחד משניכם משקר!

תוקן על ידי - הגרשז - 15/07/2005 15:44:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 17:11 לינק ישיר 

מתנדב לא עושה את מה שהוא עושה בגלל רצון ל'יישר-כח', וגם השמצות לא יניעו אותו מלהמשיך לסכן את עצמו בשביל להציל חיים.
גם כל המשמיצים, במקרה שחלילה יצטרכו לסייוע, יעדיפו שיהיו עשרה מיותרים ולא אחד חסר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2005 22:31 לינק ישיר 

ברור שאם מגיעים לטפל עשרה כוננים ביחד זה דבר מאוד לא בריא, גם למטופל וגם למטפלים.
אבל מה שברור יותר שלא אנחנו אמורים לדון בענינים האלה כאן, כיון שזה ענין מקצועי נטו של אנשי הצלה באלעד ולא של כותבים בפורום שלרובם אין הבנה בעניני רפואה.

אני בטוח שאם יש דברים שבהם צריך להשתפר, הנהלת הצלה אלעד תדע בדיוק מה לעשות, ותפעל לשיפור המצב גם ללא התערבות מצידנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2005 01:20 לינק ישיר 

צורם,

משהו מפריע לך באשכול? (ועל רקע אישי/חברי כנראה...)

מה הבעיה? תמחוק!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2005 01:49 לינק ישיר 

פוילישער כותב נכבד.

כוונתו של צורם הייתה שעניניו הפנימיים של ארגון זה או

אחר צריכים להתלבן ולהתברר בתוכו ולא מעל גבי הפורום

וזוהי לדעתי הבקשה של הצלה_אלעד בהודעה הראשונה.

הנקודה שישנם כותבים השמחים לאידם של אחרים מצערת הרבה

מתוכינו ולא רק בתחום הזה אלא כללית בחיים קשה לנו

לפרגן לשני ובעיקר בדברים שאנחנו לא יכולים לעשות או

שהשני עושה אותם טוב מאיתנו מייד נדלקת אש הביקורת

ומתחילה לשרוף את כולם.

בואו נחשוב פעמיים לפני שאנחנו קוטלים מישהו בהינף יד

או מקלדת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 01:55 לינק ישיר 

חרדים אלעד,

כתבתי את דברי על רקע מסויים.

אני הראשון שנזעק להגן כל פעם על ארגון הצלה (כולל באשכול זה). אני חושב שהארגון בראשות בני מיצמכר עושה עבודה נהדרת ומגיע להם על כך יישר כוח.

אבל, בצד הסופרלטיבים, הפריע לי שצורם כמנהל ניצל את סמכותו פעם אחר פעם בשביל למחוק דברים שקשורים להצלה ולא מטעמים עניניים... וד"ל...

ואם בנושא הניהול עסקינן, אני שמח לראות שהיד שלך כמנהל לא קלה על ההדק...

המשך כך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2005 09:34 לינק ישיר 

בוקר טוב לכל המגיבים.

זק"א אלעד [רק בניק] קבל התנצלות אכן לא שמתי לב שבאשכול מב"ט עסקינן

פוילישער,אלט ליבניץ,משה רבינו,חרדים אלעד,דניאלציק,צורם דוידוב,ולאלו ששלחו לתיבה האישית תודה על ההערכה והתגובות התומכות שנכתבו ושנשלחו ובזכותכם יש את הכוח לכל המתנדבים להמשיך ולעשות למען הכלל

היה עוד איזה מגיב אחד ששמו זרח מפרחוני....נו איזה מתוסכל שלא קיבלו אותו נעבך....א'ה ההוא, נו שוין לא שווה תגובה

תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 17/07/2005 9:35:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2005 02:00 לינק ישיר 

הגרשז,

בניגוד לרושם העולה מדברי ההבל שנכתבו על-ידך, הרי שהמציאות בשטח, שונה בתכלית ומכל הבחינות.

ר' בנימין מיצמכר, נחשב לאחד מהאישים היותר מוערכים בארגון "הצלה ישראל" בכלל, ובקרב מתנדבי "הצלה אלעד" בפרט.

גיבובי הבל ורעות רוח, דוגמת הדברים הנלוזים שכתבת, אשר ניכר כי יצאו מלבו של איש רע-מעללים וצר עין, לא יוכלו לה לרוח ההתנדבות המפעמת בלב מתנדבי "הצלה/מד"א אלעד".

ולך ר' בנימין ידידי, חזק ואמץ.

לך בדרכך זו ואל תיחת מפני המלעיגים עליך.

האמן לי בני, אתה בדרך הנכונה, ולראיה, הגרשז חושב אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2005 18:48 לינק ישיר 

ראשית שלום לכולם!!!

אמנם זה פעם ראשונה שאני מגיב בפורום מכובד זה, וזה לא יפה ישר על ההתחלה לתקוף,

אאאאאאאאבבבבבבבללללללל

חרה לי מאד שישנם אנשים רעים [חשבתי שבאלעד אין כאלו] שהאינטרס שלהם ברור: להשמיץ ולפגוע באנשים מוכשרים ומצליחים כשהדוגמא הנבחרת הפעם היא הרב בני מיצמכר שעושה ימים כלילות להצלת חיים ולרווחת תושבי אלעד.
אם לא היה בני מיצמכר באלעד - היו צריכים להמציא אותו.
אני לא רוצה להמשיך ולשבח כדי שזה לא ישמע מידי... אבל כל מילה נכונה.
ולך הרב מיצמכר שליט"א חזק ואמץ, המשך בדרכך זו ועוד נכונו לך בעזהי"ת ימים טובים בכל אשר תעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > יש לך את זה?? לא אצלינו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext