בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

פרסומת לבדין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2005 21:35 לינק ישיר 
פרסומת לבדין

מימד יצאה בפרסום חדש לבדין מרכך כביסה.העמוד הראשון בפרסומת החדשה יפהפיה לדעתי. פשוט צבעים שעושים טוב לנשמה.את הבובות בעמוד השני לא כל כך אהבתי, אבל בגדול - זה גדול.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2005 22:40 לינק ישיר 

גדול, חדשני, מרענן, שונה, מוכEר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2005 23:32 לינק ישיר 

לדעתי,

זה מהמוצלח ביותר בעולם הפרסום אי פעם, ואני לא היחיד שאומר זאת, בהצלחה מימד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 16:10 לינק ישיר 

מודעות מרעננות ולא שיגרתיות!
הדו שיח בין הילדים המיצגים ככל הנראה בדים לא מספיק ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 11:44 לינק ישיר 

דידוש
תיזהר רק שהבוס של אשתך לא יראה מה כתבת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2005 01:06 לינק ישיר 

אהבתי מאוד!

[מותג - סכום התכונות האמוציונליות והפונקציונליות הגורמות למוצר, שירות, סמל או ישות אחרת לעורר במוחו ובתודעתו של הצרכן קונוטציות ספציפיות.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 15:28 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הנה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 06:03 לינק ישיר 

תהרגו אותי, תגידו שאני אף פעם לא יודע לפרגן, או שאין לי שמץ במקצוע, אבל... ממש לא התלהבתי מהקמפיין שלהם.

מרכך כביסה כמו כן הוא. הוא אמור לשדר רכות, עדינות, התקפלות וגמישות. כך לדעתי בכולופן. ובקמפיין מה שראיתי זה כמעט ההפך. אני רואה בדים גזורים בצורה חדה וגסה. וגם הבדים עצמם במקום להראות עדינים ומלטפים, הם נראים בדי ג'ינס- גסים ומחוספסים. גם הילדים לא ממש מושכים את העין. אתם יכולים להגיד שזה מרענן, חדשני, מושך ומוצלח, אבל אני ממש חושב אחרת. הקמפיין אמנם צבעוני ומושך, אבל לא בכיוון הנכון למרכך כביסה, לדעתי. מה גם שקצת קשה יהיה לבדוק את הצלחת הקמפיין לאחר שבדין שולטת ב40% מנתח השוק.

זו בכולופן דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 09:03 לינק ישיר 

אל תהרגו אותי...

אבל עברתי מיד לעמוד הבא.

לא אוהב, לא מתחבר לכלום שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 10:23 לינק ישיר 

ענין של טעם אקונה,
הגינס משדר צעירות, עכשוויות וקלילות יו נוו, מה שמוכר את בדין כשונה, חדשנית וקולית יותר.
בהחלט רענון וחידוש למותג הוותיק הזה.

אני מתאר לעצמי שהרבה עקרות בית תקעו את מבטן יותר משניונת במודעה הזו וסמנו ברשימה שעל המקרר גם את בדין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2005 11:17 לינק ישיר 

נכון, כי ממילא אני קונה אותו. מוצר מעולה!!!

את העיניים של הילדים זה תפס, כי זה מוכר להם, והם כן נהנו מילדי הבדים. זו גם דרך אולי. לגרום לקנות באמצעות משהו שתופס את הילדים. הרבה מפרסמים באופן כזה. הלא כן?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2005 14:38 לינק ישיר 

אקונה, אתה ממש צודק.

וחוצמזה, אני שונאתתתתתתתתתת פרסומות עם קומיקסים מטופשים כאלה. ראו ערך מאסט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 10:36 לינק ישיר 

הפרסומת מבוססת על הצד החילוני של המפה, אלא ששם המסר הובן היטב. מה לעשות כשמחקים משהו וזה לא יוצר מוצלח במיוחד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 14:17 לינק ישיר 

ברייעט, מה אתה חושב, אנחנו החרדים מפגרים? מטומטמים, עיוורים או מה? אנחנו רואים בדיוק כמו החילוניים. וכל זמן שזה לא נוגד את ההלכה אנחנו יכולים ליהנות מכל דבר בדיוק כמו החילונים. אנחנו יכולים אותו דבר ליהנות מנוף יפה, מציור יפה, ממנגינה יפה, מפרח יפה ומפרסומת יפה.
אנחנו אולי מצומצמים, אבל במה שאסור ולא במה שמותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 15:22 לינק ישיר 

mshi,

אני חושב שאת/אתה לא עובד בפרסום, נכון ?

אם היית עובד/ת בפרסום, היית יודע/ת שלכל קהל יעד יש סוג פניה אחר שמדבר אליו. ואכן, לא כל מה שמדבר לחילוני ממוצע (שגם אצלו דיברו לקהל יעד מסויים מאד), מדבר גם לחרדי/דתי אצלנו.

המודעה אינה יעילה כלל, לדעתי. היא כן תופסת את העין, בגלל הצבעים הבולטים. אבל כאשר אני מחפש כאן מסר בולט של רכות, ריחניות, נוחות ואיכות המוצר, אני לא מוצא אף אחד מהמסרים הללו בה.

מצטער, אבל מקצועית, אני ממש לא מבין את ההתרשמות שלכם.

אני רוצה לפרגן, אבל אין על מה. מרכך, אמור להיות "כשמו כן הוא", לרכך. במודעה הזו אני לא רואה רכות.

היו שמים לי מגבת, אפרוח, תינוק, שמיכה, אפילו חיתול, הייתי חושב מיידית לכיוון הרכות או משהו שמאד קרוב לעולם המושגים שלו. לשים לי דמויות שגזורות מבד, ולהגיד לי שזה מעיד על רכות ?! לא ולא.

מודעה אמורה להעביר מסר, לא רק לתפוס את העין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 15:41 לינק ישיר 

זה באמת מוזר. לפני השקמפיין עלה, כולם שיבחו וציל"שו אותו כ'הקמפיין הבא...'. השקיעו בו יאמבה כסף. עד כדי כך, כשעלה הקמפיין הרגשתי שמשהו בי לא בסדר, כי לא הבנתי על מה היתה המהומה. הקמפיין שידר את המסר בדיוק לצד השני. אבל, גם ככה בדין שולטת ב40%, כך שאולי לא יוכלו לעלות על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > פרסומת לבדין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext