בית פורומים א חרדים ספרדים

ח"כים: הזדעזענו מאלימות השוטרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/7/2005 08:59 לינק ישיר 
ח"כים: הזדעזענו מאלימות השוטרים
מצורף קובץ

חברי ועדת החוקה צפו בסרטונים שצילמו פעילי ימין, בהם נראים שוטרים נוהגים באלימות קשה כלפי פעילי ימין ושמעו עדויות מפי פעילים שהוכו. ח"כ איתן: צריך מסלול מהיר גם לחקירת שוטרים
חברי ועדת החוקה של הכנסת הזדעזעו היום מהתמונות שראו במהלך הדיון על היערכות מערכת האכיפה לביצוע תוכנית ההתנתקות. בין השאר, הוצגו בפניהם סרטוני וידאו שצילמו פעילי ימין, שבהם נראים שוטרים הנוהגים באלימות קשה נגד מתנחלים ופעילים במהלך ניסיונות הפינוי של חסימות הכבישים האחרונות
בין הסרטים, הוצג בפני הח"כים גם הסרטון שצולם בידי הכתב של "ערוץ 7" במהלך חסימת הכבישים הגדולה ב-29 ביוני. בסרטון, נראים מספר שוטרי יס"מ מכים נמרצות פעיל ימין ברחוב ז'בוטינסקי ברמת-גן.

הפעיל, עקיבא ויתקין, תועד במצלמת וידאו כשאחד השוטרים מסמן בידו לשוטרים נוספים והם מתיישבים עליו, מכים אותו ואחד מהם אף מכניס את אצבעותיו לתוך נחיריו של ויתקין ומושך אותו עד שנגרמו לו קרעים קשים ודימומים.

ל-NRG מעריב נודע כי לידי הח"כים זרמו ידיעות ותיאורים קשים על שוטרים הנוהגים באלימות קשה נגד פעילי ימין, ולאור ריבוי התלונות החליט יו"ר הוועדה, ח"כ מיכאל איתן לקיים דיון בנושא.

במהלך הקרנת התמונות, אמר איתן: "אני מזועזע ממה שראיתי, דרשתי מראש המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש), הרצל שבירו, שימצה את החקירה במהירות, אם יש מסלול מהיר נגד מפגינים, צריך להיות מסלול מהיר גם נגד שוטרים". הוא פנה לעו"ד שבירו ואמר לו: "אני לא רוצה הליך חקירה רגיל שיימשך חודשים. אני רוצה שתטפל בחקירת השוטרים גם בהליך מהיר ותדווח לי בתוך כמה ימים על החקירה".

מה שזעזע את הח"כים יותר מכל היו עדויות של מפגינים מבניין משטרת רמת גן: "הפרשה עם נחירי המפגין היא חמורה, אבל מזעזע יותר היה לשמוע עדויות על מה שקרה בתוך בניין המשטרה, שם התברר שאסירים שהיו אזוקים באזיקים, נלקחו לחדר סמוך על-ידי שוטרים והוכו
מכות רצח כשהם באזיקים, כאשר שוטרי התחנה האחרים היו עדים למה שקרה".
בתמונה:השוטר האלים

תוקן על ידי - איש_החשיש - 18/07/2005 8:59:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 11:07 לינק ישיר 

חסר לו רק מדי אס אס והצדעה במועל יד,
ותחשבו שהזבל גר עוד באריאל!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 20:22 לינק ישיר 

לדעתי הוא צריך לגור בגיהנום
ניראה לי שהוא עוד יהיה שם הרבה זמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2005 21:25 לינק ישיר 

הוא יותר נראה בולדוג או אמסטף....
זה הפרצוף המתועב של המשטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 07:45 לינק ישיר 

הלוואי יתהפך עם האופנוע ויהיה כל חייו בבית לוינשטיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 10:50 לינק ישיר 

מצורף קובץ

להלן תמונה נוספת ,שוטר יס"מ ניגש למתנחל שעמד בצד מחסום כיסופים ללא שום הפרעה לתנועה והחל לחנוק אותו באכזריות ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 10:51 לינק ישיר 

יש לי פלאשבקים מהשואה שאני רואה את זה
ימח שמו וזיכרו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 11:04 לינק ישיר 

רק לבעלי עצבים חזקים.......
להלן קישור לסרטון שבו נראה הנאצי שצולם על האופנוע בתחילת האשכול , ועוד 3 (!!!) יסמניקים גוהרים מעל חוסם כבישים, ואז ניגש השוטר ערן נעים מכניס את אצבעותיו לאפו של החוסם ובתנועה חדה מושך כלפי מעלה וקורע את גידי פניו.

להלן הסרט: http://www.baitle.org/movie/linch.wmv

להלן הכתבה: http://www.inn.co.il/news.php?id=116728

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 12:03 לינק ישיר 

ראיתי והיזדעזעתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 20:49 לינק ישיר 

כתב אישום הוגש היום נגד קצין הסיור של מרחב דן במשטרה וסגנו שהיכו על פי החשד פעיל ימין במהלך הפגנה ברמת גן נגד ההתנתקות. השנים חשודים כי הפילו את האיש על הרצפה, כפתו אותו והיכהו נמרצות, אחר כך הוא נלקח לתחנת המשטרה ובעוד ידיו כבולות נגח בו סגן קצין הסיור והטיח את ראשו בקיר.

המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בחקירת המקרה, לאחר שהתקבלה תלונה על כך שברשת האינטרנט הופץ סרט המתאר את מעשי השוטרים.

הצדק לא יצא לאור את העונש המגיע להם הם בטח לא יקבלו
אבל שיטרטרו אותם כת גם טוב אםכי לא מספיק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ח"כים: הזדעזענו מאלימות השוטרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext