בית פורומים אחרדים-אלעד

הכביש - פרק ראשון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/7/2005 19:04 לינק ישיר 

תודה על המחמאה...

לא מכיר גם אותך אבל נחיה ונראה, ימים יגידו.

תוקן על ידי - פוילישער - 25/07/2005 19:10:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2005 19:11 לינק ישיר 

"ב. תאמין לי שבדיוק כמוך שילמתי עבור דרתי במיטב כספי (יותר נכון, הורי שלמו במיטב כספם) אבל זה ממש לא הענין. "

דרך אגב פוילישער, יתכן וזה ממש העניין..

אבל אל תיפגע, זה גורם לי רק ללמד עליך זכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 19:17 לינק ישיר 

גוט,

חבל שאתה גולש לפסים כל כך לא עניניים.

אבל, זאת זכותך, בפרט אם אתה כל כך בטוח שזה יועיל לך למאבק...

אתה אשכרה מזכיר לי את ארגוני הירוקים ששומרים על חיות הבר והיערות ופוגעים בבני אדם.

אם זו רמתך ואפילו וויכוח עיניני ותרבותי אינך יכול לנהל אז יאללה ביייי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2005 20:13 לינק ישיר 

פוילישער אני מתנצל על דברי.

אם נפגעת, סלח לי בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 20:17 לינק ישיר 

שיהיה בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2005 20:17 לינק ישיר 

דרך אגב אני לא הבנתי מה יש לך נגד ה"ירוקים" אולי בהזדמנות תוכל להסביר לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 20:24 לינק ישיר 

חבר'ה, אני שוב אומרת לכם שיש לי הרגשה שאנו גרים בעיר שכל מה שיעשו בו יקומו מתנגדים!

תאמין לי אדון 69 שצביקה כהן לא קם יום בהיר אחד והחליט "וואלה מתאים לי פה כביש" הרים טלפון לבולדוזה והחלו בעבודה...

ישבו טובי המומחים ודנו והחליטו, ואם צריך לצורך כך לשנות תב"ע, ישנו.
אבל מספיק עם ההתנגדיות, חאל'ס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 20:27 לינק ישיר 

ענבל,

תסלחי לי אבל שודדי שטחים כמוך וכמו פולישער ועובד מועצה (ואולי אתם בכלל אותו אדם שכמו שהודה פולישער גר ביהודה הנשיא ומת שיהיו כמה שיותר כניסות כדי להוריד ממנו את הרעש...) אנחנו אוכלים לארוחת בוקר בלי מלח.

אנחנו ננהל כאן מאבק, לא נתפשר ולא נכנע.

כמו שאמרתי, אנחנו לא רואים ממטר ובלי הסכמתנו שום דבר לא ייבנה באזור!

תוקן על ידי - מרא_נייעס - 25/07/2005 20:27:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 20:38 לינק ישיר 

ענבל30,

א. את לא מצויה בפרטי העניין.

ב. אם הנושא באמת מעניין אותך את מוזמנת להמשיך לעקוב אחרי הפרסומים
שיהיו כאן בקרוב - העובדות נדברות בעד עצמן.

ג. לידיעתך חלקים גדולים מאלעד נבנו ונבנים ע"י המועצה באופן לא חוקי אבל מצידי כל עוד זה לא פוגע באף אחד ניחא, מינהל תקין לא מינהל תקין, אני לא לוחם סתם כי בא לי, או כמו שאמרת "מתנגדים לכל מה שזז", בהחלט לא !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 20:40 לינק ישיר 

צביקה כהן,

תראה עם מי יש לך עסק.

חבורת בריונים חסרי תרבות וגסי שפה.

גם הם יודעים שכניסה דרכם רק תעלה את ערך הדירות ולא להיפך וכמו שהסברתי בראשית הדברים, למרות זאת הם מקטרים ומנסים לסחוט הטבות שונות ומשונות.

לא קיר אקוסטי ולא שמקוסטי, תלמד מראש הממשלה שלנו, תסגור קצוות ותעלה את הבולדוזרים לשטח "מה יותר מהר".

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 21:01 לינק ישיר 

מרא_נייעס אני בצד שלך, אבל אני ממליץ לך לדבר לעניין ולא ללכלך, זה באמת לא מועיל לאף אחד.

דרך אגב עובד-מועצה.. גם לך כדאי קצת למתן התבטאויות, אם כל הכבוד לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 21:03 לינק ישיר 

גוט,

לשאלתך, ציטטתי דברים שכתב עובד מועצה בתחילת האשכול.

גמ'ני, כמו רבים כנראה, לא סובל את אותם מטיפים בשער שדואגים לחיות ופרחי בר ובדרך תוקעים מקלות בגלגלים של כל מה שזז (בעיקר בולדוזרים...) ופוגעים במודרניזציה האנושית ומה עוד שהם עושים זאת בדרך כלל על חשבון פרנסתם של אנשים שכל רצונם הוא להתפרנס בכבוד. (ראה דוגמת "חוות הדגים" בים סוף).

אני חוזר ואומר, אני מבין את המצוקה שלכם ולכן אני בדעה שצביקה צריך לבוא לקראתכם ולספק פתרונות (כמו קיר אקוסטי וכדו') אבל בשום פנים ואופן אסור לו להכנע ולוותר על סלילת הכביש.

כשכתבתי לפני כמה ימים על כך שעדיין לא נואשתי מצביקה, בדיוק לצביקה/בולדוזר הזה התפללתי ואני שמח לראות שהוא מתחיל להפשיל שרוולים ולקדם ענינים בוערים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2005 21:27 לינק ישיר 

פולישער ידידי,

אני מודיע לך חד וחלק, לא זאת בלבד שראש המועצה שלי (כן שלי !) עובר על החוק בעניין הכביש אלא גם מתעלם במפגיע מהתושבים ובלית ברירה הוא זה שמכניס את עצמו לצרות.

ותאמין לי, לא איומים ולא בטיח.. ניסינו הכל, אבל ממש הכל.
דיבורים, הסברים, מכתבים. אין לך מושג כמה מרחו אותנו.. בסיפורי פוגי, שקרים ובדיות.. שנה וחצי האכילו אותנו (ורוב הזמן בלענו הכל, נאיבים).

כמה זמן אפשר לשחק אותה ילדים טובים. לשמחתי האתארגנות של השכונה למאבק הזה היא למופת והחומר האנושי שבה מאוד גבוה, מה גם שהפעם אין לנו ברירה, המועצה לא צריכה תוכניות, היתרים.. חבל הזמן.

לעבודות המתבצעות בשבועיים האחרונים - אין תוכניות במחלקת הנדסה !

נאמר לנו ע"י מחלקת הנדסה עד ליום ד' שאין להם תוכניות לכביש ושהם לא הוציאו שום היתר בניה !

רק ביום ה' לאור פעילות שלנו הוציא ראש המועצה והמהנדס מר רוני אלישע היתר בניה לכביש (מעניין לראות לאיזה תאריך פרוטוקול יש להיתר..).

מיותר לציין שהיתר כזה הוא עבירה פלילית. חבל עליהם, באמת חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 21:30 לינק ישיר 

מר 69

עם כל הכבוד (ואחרי ההשתלחות הארסית שלך ושל ידידך מרא נייעס ב"ותיקי הפורום", אין כבוד!) אל תחלק לי ציונים.

מי שיורה בליסטראות, אל יצפה לקבל בתגובה מטח של סוכריות.

ולגופו של ענין, מי כמוך יודע שהאשכול שהעלית היום הוא סוג של חדשות ישנות ולעוסות.

אחרי שנזרקתם מכל המדרגות על רקע ההתנהגות המחוצפת שלכם אתם מנסים לבוא לפורום ולחולל מהומה על לא מאומה.

כנראה שיש לכם הרבה מה ללמוד מתושבי רח' רש"י שנלחמו במע"ר בנחישות אבל בצורה מתורבתת ומכובדת ומתוך הבנת הצרכים הבסיסיים של עיר מתפתחת.

באלימות מילולית ופיזית לא משיגים דבר.

אם אתם חושבים שצביקה לחיץ וסחיט, יש לי חדשות בשבילכם, הוא ובעיקר איציק הם צמד טבריינים די מחוספסים מהזן שאתם לא כל כך מכירים. תשאלו את "דון שמעון"...

אחרי ההתנהגות שלכם והליכלוכים וההשמצות נגד ראש המועצה ונגד עובדים במועצה מאחורי הגב (ואל תחשבו שאנו לא מודעים לכך), לא מגיעה לכם שום פשרה ושום הבנה.

העלאת הבולדוזרים לשטח ומהר, היא התשובה הטובה ביותר שתקבלו!

אינשאללה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 21:33 לינק ישיר 

מצורף קובץ

שוב למי שמעניינות העובדות :

לפני כשלוש שנים המועצה המקומית אלעד מחליטה שעקב ריבוי התושבים הישוב זקוק לכניסה נוספת.

בהתאם לכך מתכננת המועצה כביש כניסה ראשי שיחבר את אלעד לצומת נחשונים בדרך שתעבור בשטח השייך לקק''ל ובשטח ששייך למועצה האזורית שרון על תוואי קיים, מאחורי קיבוץ נחשונים.

כיון שהשטח עליו תוכנן הכביש עובר בתוך יער, חלקו בתחומי המועצה וחלקו בתחומי קק''ל תבעו הארגונים ה''ירוקים'' את המועצה האזורית אלעד להסיר את התוכנית לאלתר, להתנגדות מצטרפת גם קק''ל ואכן המאבק בתוכנית זוכה להצלחה והתוכנית נדחית ע''י הועדה המחוזית לתכנון ובניה.

למרות שהכביש תוקצב ע"י משרד השיכון (מכספי הפיתוח של אלעד עליהם שלמו התושבים כשקנו את דירותיהם), להתנגדות לתוכנית הכביש מצטרף משרד התחבורה שטוען מספר טענות:

1. הכניסה הנוספת לאלעד צריכה להיות במזרח העיר (באזור מתחם אגד).

2. הכניסה במזרח העיר מחויבת עפ"י דין כיון שמשרד הפנים/השיכון לא יאפשרו הגדלת אוכלוסיה נוספת באזורים החדשים ללא כניסה נוספת.

3. מבדיקה שערכו מומחים מקצועיים במשרד התחבורה נמצא שאין הצדקה מבחינה תחבורתית לכביש שתוכנן במקור (מול המע"ר המתוכנן).

4. בנוסף הכביש משחית שטח מיוער.

5. הכביש במזרח העיר הנו על תוואי קיים, עפ"י תוכניות מיסודה של אלעד
לכניסה ראשית שניה.

לכאורה סוף הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הכביש - פרק ראשון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.