|
|
| נשלח ב-27/7/2005 15:43 |
|
| |
ויש לכם טעות בסיסית במודעה, הונדה סיוויק לא עולה 122.000 היא עולה יותר מה שאומר שצריך לעשן יותר כדי לקנות סיוויק..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 17:35 |
|
| |
זה בסדר, עוד עשרים שנה היא תעלה במחיר של חפיסת סיגריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 16:06 |
|
| |
אם לא היית מעשן. היית קונה כבר דירה...
אם לא היית מעשן. היה נשאר כסף לקולה...
אם לא היית מעשן. אחותי היתה לוקחת אותך בשידוך..
אבל "הונדה" ????????????????????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2005 11:06 |
|
| |
אקונה ובונפיס, לדעתי (ולדעת אורח, שעישן 20 שנים והפסיק כבר לפני למעלה מ-4 שנים לחלוטין!!!) כן שווה לפנות לנוער. אמנם נכון שקשה לשכנע אותם, אמנם נכון שרכב הוא קצה פסגת החלומות ואולי היה יעיל יותר לשכנע לחסוך בשביל הרישיון, קודם, אבל אם בן תשחורת ישמע מכמה מנוסים כמה קשה להפסיק, ויעוררו את תשומת ליבו ואת המודעות שלו לעניין לפני שהוא מתחיל, הוא כן יחשוב. לפחות נדע שניסינו להניע אותו לחשוב.
ואולי, רק אולי, הוא לא יתחיל בכלל!!! אולי... והלוואי...
מה שעוד נראה לי שהיה כדאי ללכת עליו בקמפיין, זה מה הרווחים שיש למי שלא מעשן, ולא רק הנזקים שיש למי שמעשן. אותו דבר צריך לעשות גם במלחמה בתאונות הדרכים וכו'....
הלא כן?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2005 14:36 |
|
| |
מזל שלא הספיקה להתפרסם.
מודעה מטומטמת, פשוט זלזול באינטלגנציה של הצרכנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2005 14:54 |
|
| |
אורחת_1,
מדבריך עולה, כי לא הבנת את שכתבתי.
אני חלקתי על איך שהביאו את הדברים, ואת הנימוק שהם העלו לכך שהם פונים לנוער.
הם אמרו שבאסטרטגיה שלהם הם פונים לבני נוער, ש"חושבים" על להתחיל לעשן, למיטב ידיעתי (כמעשן), מעולם לא חשבתי על לעשן, פשוט התחלתי.
לא חושבים, מעשנים ואחר כך חושבים, "למה התחלתי?".
פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 07:47 |
|
| |
א. האסטרטגיה שגויה.
ב. המודעה לא תואמת את האסטרטגיה. (מה חיובי במודעה? זו גם הפחדה, לא על בריאות אבל הפחדה על כסף).
ג. הביצוע שגוי, הפרטים במודעה אינם נכונים, חוץ מזה: 1. אני לא חושב שכבחור ישיבה אמתין 20 שנה לקניית רכב והמודעה יוצרת אצלי אנטגוניזם. ב. בשעה שבה אם אעשן 20 שנה ספק אם אגיע לאקט קנית רכב אני לא חושב שזה אפקטיבי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2005 03:18 |
|
| |
כל מעשן יאמר לכם שהוא הפסיק לחודש ונחשו מה ? לא היה לו 500 ש"ח יותר בכיס בסוף החודש..
זו לא הדרך הנכונה לפנות אל נוער שרכב הוא דבר קצת רחוק מהם. מה גם שבחור ישיבה מתחיל לעשן בגיל 16 בערך שאז רכב עדיין לא אקטואלי מבחינתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2005 15:53 |
|
| |
מודעה דוחה מבחינה גרפית. מדובר בסקיצה ראשונית?
|
|
|
|
|