בית פורומים א חרדים ספרדים

מסתמן: היהלומן אליעזרוב יחזיר רק 60%

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2005 18:30 לינק ישיר 

יחביבי לא אמרתי שאני מכיר אחד שנעקץ ב 50 מיליון אמרתי שהסכום הכולל הוא 50 מיליון
דייק פעם הבאה
ואגב זה שאתה מכיר לא אומר לי כלום אני אומר מה שמעתי מאנשים מוסמכים ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 08:37 לינק ישיר 

נעצר היהלומן מוטי קסטנבאום, החשוד בהונאת ענק

היהלומן מוטי קסטנבאום, החשוד בהונאת ענק בבורסה ליהלומים ברמת גן, נעצר הבוקר על ידי המשטרה, בביתו. בקול ישראל דווח, כי קסטנבאום חשוד בהונאה בהיקף של מיליוני דולרים. עם מעצרו הוא נלקח לבורסה, כדי להתעמת עם היהלומנים

זה קשור או שזה סתאם עוד הונאה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2005 18:34 לינק ישיר 

לב לבייב נכון לערוב להסדר הנושים של דניאל וגדיאל אליעזרוב
הביע נכונות מותנית לערוב להסדר הנושים של החברה, שיכלול בתוכו מרכיב של תשלום 40% של הנושים במשך 6 חודשים

יצחק דנון‏ 15:19 14/9/05

עו"ד יעקב וינרוט, המייצג את לב לבייב, הודיע היום (ד') בבית-המשפט המחוזי בת"א בדיון בעניינם של האחים דניאל וגדיאל אליעזרוב, בעלי השליטה בחברת אליעזרוב ראובן ובניו יהלומים (בפירוק זמני), כי מרשו הביע נכונות מותנית לערוב להסדר הנושים של החברה, שיכלול בתוכו מרכיב של תשלום 40% של הנושים במשך 6 חודשים.

לבייב יהיה מוכן לבחון במשך תקופה של שבועיים את מלאי היהלומים והממסרים של קבוצת אליעזרוב. אם ישתכנע שהמלאי והממסרים הם בעלי ערך מסוים, הוא יהיה מוכן לערוב להסדר הנושים. וינרוט ביקש להקפיא את המצב הנוכחי לשבועיים.

בא כוחו של המפרק הזמני, עו"ד חגי אשלגי, אמר, כי שוחח אתמול (ג') עם שמואל לבייב והודיע לו על נכונות המפרק לשקול הסדר, ואי מוכנותו של המפרק להקפיא את הליך איסוף הנכסים. לדבריו, שמואל לבייב לא הסכים עימו. כמו כן, האחים אליעזרוב ניסו להגיע עימו להסכמה שלא קוימה.

חובות אחים אליעזרוב נאמדים ב-40 מיליון דולר. (פש"ר 1853/05).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מסתמן: היהלומן אליעזרוב יחזיר רק 60%
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.