| נשלח ב-27/7/2005 21:47 |
|
| |
הפרקליטות: העצורות הקטינות - לקיבוצים
לשרשרת הפשעים החמורים נגד האנושות שמבצעת ממשלת הבולדוזר שרון נוסף נדבך נוסף-
העצורות בנות ה-14 מחסימות הכבישים יורחקו מהוריהם ויועברו לקיבוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נציגת הפרקליטות נשאלה כיצד זה תוכלנה להתמודד הבנות עם אורח החיים שבקיבוץ המנוגד כל כך לאוירה הדתית בה הורגלו וחיו בבית הוריהם. בתגובה ענתה עורכת הדין גריפית דיוויס כי "הבנות האלה צריכות לבחור בין להיות בכלא מעשיהו או בקיבוץ". לטעמה "הן תעדפנה להיות בקיבוץ גם אם הדבר אומר מבחינתן שהן צריכות להפעיל קצת יותר שיקול דעת ואחריות לגבי מילוי הצרכים הדתיים שלהן".
יו"ר זכויות האדם בישע טוענת כי זהו שיא חדש בדורסנות של מערכת אכיפת החוק.
אני אישית מוכן להשתתף במבצע חילוץ נועז מטעם יד לאחים .
מי שקשור לארגון שיצור איתי קשר בתיבה האישית
לשים סוף לרשעות החילונית!!!!!!
תוקן על ידי - משה_רבנו - 27/07/2005 21:46:58
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 21:49 |
|
| |
מיצטרף אליך משה רבינו
מביאים את בנינו ובנותינו לשמד
אבל אל דאגה הבנות האלה חזקות הם ישגעו תקיבוצניקים..
אולי יחזירו אותם בתשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 21:51 |
|
| |
לא יעשה כן במקומנו,כל מי שדם יהודי בקרבו ,לא יוכל לישון למראה השמד שממשלת הרשע מנסה לבצע.
איך יש לאנשים זמן לדברים אחרים חוץ מפוליטיקה בשעות כאלו קשות??????
עוד אשכול בדיחות אחד ואני יתפוצץ מעצבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 21:54 |
|
| |
איזו חוצפה!
לא ניתן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 21:55 |
|
| |
רבינו,
יש זמן להרבה דברים חוץ מפוליטיקה, במיוחד לצחוק-
מוכרחים להשתחרר קצת..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 22:03 |
|
| |
כבוד משה רבינו
התפלאתי איפה היית ומה עשית,
חיכיתי שתביא לנו תמונות שונות, אבל אם זה גורם לך להתפוצצות עדיף שלא תביט בהם כי אנו זקוקים לך כאן בפורום.
תהיה קליל, תירגע קצת, אל תתן ללבך לידום טרם עת,
בקיצור חייה את החיים בכיף!!
(אפשר לומר דבר כזה למשה רבינו?????????)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 22:05 |
|
| |
אולי הגיע הזמן שאמנה 70 זקנים כדי שאוכל לנוח קצת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 22:08 |
|
| |
אהבתי את הרעיון של 70 הזקנים, בדור של הפמיניזם אפשרי גם זקנות?
מאיזה גיל אפשר להירשם????
מה התקנון???
יהיה מותר להציץ באשכול "משעשע"?????
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 22:31 |
|
| |
צחוזרים למי קום המדינה, חוטפים ילדים קרקעות פדאיון, מה נשאר?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 22:54 |
|
| |
הם רוצים לחנך את ילדי ישראל חינוך מחדש, כמו שהי' בסין וברוסיה, יש להורים מזל שלא גונבים להם את הילדים כמו שעשו לניצולי השואה, והכניסו אותם לקיבוצים חילונים, ואולי בסוף הם כן יגנבו להם את הילדים, וימכרו אותם כמו את ילדי תימן המסכנים.לפי מה שהיה עכשיו בבית "המשפח"
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=196251&sid=16
או קיבוץ או כלא
כך הציע בית המשפט לבת 14 שנעצרה על חסימת כבישים. היא בחרה בכלא. אביה טוען: זהו נסיון לשבור את ההורים.
מאת: יוסי גורביץ 20:50 27/07/2005
פעילי ימין מפגינים נגד ''סתימת פיות'' (רויטרס)
בית משפט השלום בתל-אביב העמיד היום (רביעי) הצעה לא שגרתית בפני קטינה בת 14: להמשיך להיות אסורה בכלא מעשיהו, או לחילופין - ללכת לקיבוץ דתי. הקטינה בחרה בהמשך מאסרה.
הפרשה החלה לפני מספר חודשים. הקטינה, תושבת ההתנחלות תפוח, נעצרה לאחר שהשתתפה בחסימת כבישים במחאה על תכנית ההתנתקות. היא שוחררה ממעצר לאחר שהזדהתה בפני המשטרה, ונגזר עליה מאסר בית. לפני כחודש, הפרה את מעצר הבית, השתתפה בהפגנה ונעצרה לאחר שהעליבה שוטרת. בשל הפרת תנאי השחרור שלה, נעצרה שוב עד תום ההליכים, יחד עם שתי חברותיה שעברו עבירות דומות.
בדיון שנערך היום, ביקשה התובעת להוציא את הקטינה מחזקת הוריה, משום שלדבריה הורי הקטינה אינם מסוגלים לשלוט בה, ולמנוע ממנה מלהשתתף בהפגנות בלתי חוקיות. התובעת הציעה, לאחר התיייעצות עם קצינת מבחן, להעביר את הקטינה לקיבוץ דתי, שם יוכלו, ככל הנראה, להשתלט על מעשיה. הקטינה, כאמור, סירבה, והשופטת הפנתה את השאלה להוריה: "למה שלא תלך לקיבוץ?".
התובעת אף פנתה לקטינה, בשאלה אם היא מעדיפה ללכת לקיבוץ או להמשך מעצרה. "את תעריכי את הקיבוץ, גם אם זה ידרוש ירידה ברמת הדתיות", אמרה והוסיפה כי השהות בקיבוץ "לא תזיק לקטינה" ואף "תהיה חינוכית".
"שיקול דעת קר ואכזר"
אבי הקטינה, משה בלגרובסקי, אמר לחדשות נענע בתגובה כי "זה מזכיר לי את שנות החמישים של המאה הקודמת, כשהעבירו ילדים ספרדיים לקיבוצים כדי להפוך אותם לחילונים. עצם העובדה שבתי מוחזקת במעצר מזה שלושים יום היא נסיון, מתוך שיקול דעת קר ואכזר, לשבור את ההורים, את הילדים ואת עצם תנועת המחאה".
בהתחלה עוד שואלים על קיבוץ דתי מודרני. אחר כך יחליטו לשלוח לקיבוצים חילונים ולעשות לילדים שטיפת מוח
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 23:06 |
|
| |
לאפרסקית:
התקנון:
1)לא חייבים להיות זקנים גם מי שזקן ברוחו יכול להרשם
2)זקנות יכולות להרשם אך יש להקפיד על מחיצה בין שופטים לשופטות
3)הצצה באשכול מצחיק תלווה באזהרה חמורה ובשלילת כל הזכויות האזרחיות מהמציץ.
4)אחת לחודש תתקיים אסיפה בהר נבו ,ומשם הסעה לנתיבות ולכפר מימון
5)למשתתפים באסיפה יוקרן מחזה אור קולי בהר ובו מראה הארץ מתחילתה ועד סופה
6)כיבוד קל בהשגחת הסנהדרין יוצע למששתפים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 23:27 |
|
| |
נשמע לי ממש נחמד.
יש לך כח לאסוף 70 כאלו או שתיעזר בפורום?
אני חושבת שיש כאן עוד כאלו שירצו להצטרף, כל אחד עם המעלות שלו:
חשיש נגד גזענות, אתה חייב אחד כזה בסנהדרין!!
ac22 אוהב מאוד מרוקאים יש לו פיצול אישיות של שלוש, לא של שתיים! (משהו חדש) אתה חייב אחד כזה בסנהדרין!
דנה777 שותה כל היום 777 - אתה חייב אחת כזאת בסנהדרין!
דלת אחורית - דאגה היום למלא את האשכול "משעשע" - אתה חייב אחת כזאת בסנהדרין.
tcyhj בכלל הוא זה שיזם את האשכול הכי מפותח כאן ומוסיף לפורום בתגובותיו החדות לשון - אתה חייב אחד כמוהו בסנהדרין!
בקיצור אנחנו כבר 7!!!
עשירית ממה שאתה צריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 23:38 |
|
| |
סחתיין אפרסקית.
מה,דלת אחורית היא בת??????
אין לי בעיה עם ניקים אלו
מי שרוצה להצטרף יכול.
אני מציע שחברת נייק תציע חסות למבצע זה והסיסמה תהיה יש לי נייק עם ניק מגניב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:18 |
|
| |
עוד פעם בדיחות?
אני מתפוצץ!!!
ולעצם הענין שהועלה על ידי משה "המתרבן": זהו חלק מהתנהלותם האליטיסטית של השופטים בארץ שאינם טורחים אף פעם "לרדת" אל העם ולחוש את כאבו ומצוקותיו.
מחריד לחשוב מה עובר על ילדה שבסך הכל לקתה בשובבות יתר.
כמובן שזה לא מפחית בכי-הוא-זה מהביקורת האדירה שאמורה לצאת על ההורים האידאולוגיסטיים הללו ששולחים בנות צעירות שכאלה לרחובות וגורמים להן להזדלזל בעיני כל בישיבה על הכביש, היגררות על ידי שוטרים שאינם חשודים בצניעות יתר,וכו' וכו'
והכי גרוע: על פי רוב הפגנות אלה נערכות בחופף או במשותף עם בני נוער חובבי אקשן מבני הציבור הד"ל, הכה מדולדלים מבחינה רוחנית. מה שמביא בהכרח לקשרים שאינם קשורים בהכרח בסרטים כתומים...
כשזורקים את הבנות הצעירות הללו בצורה שכזו מתוך זילזול (גם אם הוא עטוף אידאולוגית-כספית)אין להתפלא שאחרים באים ומזלזלים בהן שוב ושוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:35 |
|
| |
tcyhj
אתה צדיק איך אתה דואג לבנות האלה....
די לצביעות אלה הבנות שיצלו את עם ישראל מהשמד
|