בית פורומים א חרדים ספרדים

בין מסורבת הגט לאסיר הסירוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2005 00:04 לינק ישיר 

חשיש
.....

במקום חילול ה" לא חולקים כבוד לרב ....

רב העיתונות החרדית היא עיתונות מגוייסת !

תיכף תראה איך מתחילים כאן לקפוץ או למחוק את ההודעה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 00:07 לינק ישיר 

שידור יקר: האם תה מוכן לשבת על טעות כה חסרת משמעות שנה בכלא, תדמיין לעצמך ותכתוב את השורות שוב, ובנוסף, אף אחד לא אמר שהוא לא טעה, אמרו שהאיש נענש למרות שהרבה יותר חמורים ממנו מהלכים חופשי. וזו רשעות בתי המשפט שאותם אינך משמץ מישום מה, אתה מעדיף לתפוס ת"ח ולנשכנו כ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 00:35 לינק ישיר 

22
..

אולי כבודו/כבודה תעיין שוב בהודעה שכתבתי ?

אני אומר ואומר שוב : מערכת המשפט הציוני היא מערכת רשע. מי שעבר במרתפי בתי המשפט הציוני כאשר אזיקים כבולות בידיו ורגליו וזימר את המזמור על נהרות בבל לא יכול לרכוש אהדה כלשהיא אליה . היא פאסה ! ימיה ספורים מאוד מאוד . הערכה שלי שנתיים.

לא ניתן ללמוד מהודעתי איזה לימוד זכות כלשהיא על המערכת הזו .

לשאלתך: אני עבור מערכת המשפט הציונית עבריין אדיולגי אשר הושם תחת סורג ובריח אך ורק בגלל דעותיו התורניות !!! עבור הטעות הזאת הציונים משלמים וישלמו עד יום מותם .

לתפוס ת"ח ?

כל תלמיד חכם שאין תוכו כברו **** עדיפה ממנו . זה מוכר ?
מה תפסתי ? אנחנו חייבים לעמוד בשער ולזעוק על עוול או עוולה . אנחנו זה העיתונאות החרדית ולא המפלגתית .

בבתי הדין נעשות עוולות ומדוע לשתוק ? רק כאשר זה נוגע לנו אישית ?אתמהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 00:37 לינק ישיר 

שידור? הרב עמר והרב בן שמעון מוכרים לך? הם נבלות? אתה מכליל, שמת לב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 00:44 לינק ישיר 

22
...

אני מצטער אבל יש קורס להבנת הנקרא גם לעיתונאים מתחילים.

אני ציינתי שמות חלילה ? הכללתי את כולם חלילה ? לא !!!
ציינתי שיש אי אלו רבנים הידועים גם לרב עמר שאין מקומם בבתי הדין .

המערכת כל כך " דופקת " כמו שעון שווצרי !

לצערנו יש בכלל שאלה אם המינוי שלהם מבחינה הלכתית הוא מינוי נכון בגלל שהדבר נעשה בדרך שנעשה אבל אפילו הכי עשרות ומאות תיקי העגונות ומסורבות הגט והסדרי הראיה בין ההורים זועקים לשמים!

אדרבא מתוך שכבוד התורה יקר לנו מאוד באנו לתקן ולהתריע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 00:50 לינק ישיר 

אמור להיות סגנון אחר להתרעה מסוג רצון טוב

תוקן על ידי - ac22 - 31/07/2005 0:56:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2005 08:16 לינק ישיר 

22
...

איזה סגנון התרעה אפשר לקבל ? אשמח להחכים?

שמכתבים ופניות לבתי הדין אינם נענים?
שמנכ"ל בתי הדין "מורח" אותנו בתשובות ?
שתיקים נמשכים הרבה שנים ומי שאין לו יר"ש הופך להיות עבריין כלפי שמים ?

תורה וצריך אני ללמוד !

תוקן על ידי - שידור - 31/07/2005 8:22:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 02:12 לינק ישיר 

עדיין מחכה לגט

למרות ההחלטה כי אורית תקבל את הגט הנכסף, חמישה שבועות חלפו ובתי הדין מסרבים להוציא תעודת גירושין. אורית: מתנקמים בי. בית הדין: הרב עמאר מתנה את קבלת התעודה בדיון נוסף. הרב עמאר: לא יתקיים דיון נוסף

רועי שרון
21/9/2005 16:48
האבסורד ממשיך לחגוג: אורית, שנאבקה במשך ארבע שנים וחצי לקבל גט מבעלה, ולפני כחודש זכתה בגט, עדיין לא קיבלה מבית הדין הרבני את תעודת הגירושין שלה. אורית: מתנקמים בי. בבית הדין טוענים כי הרב עמאר מתנה את קבלת התעודה בדיון נוסף. הרב עמאר: לא יתקיים דיון נוסף.

בתחילת חודש אוגוסט, התקיים דיון בבית הדין הרבני, ובסופו ניתן הגט. הדיון התקיים בהרכב מיוחד של חמישה דיינים, ובראשו עמד הרב הראשי לישראל שלמה עמאר.

חמישה שבועות חלפו, אך בבית הדין הרבני מסרבים להוציא לאורית תעודת גירושין. שלוש פעמים הגיעה אורית לבית הדין וביקשה לקבל תעודה, אך בכל פעם נדחתה בתואנה אחרת.

"מתנקמים בי באופן אישי", אומרת היום אורית ל-NRG יהדות. "פעם אחת אמרו שרק לא הכינו את התעודה, פעם אחת אמרו שצריך לחכות לחתימה של הרב עמאר ופעם אחת אמרו שלא שילמתי אגרה, למרות שיש לי פטור. קיבלתי כבר גט, אז איפה התעודה?".

בעיה הלכתית עם הגט

הרב אלי בן דהן, מנכ"ל בתי הדין הרבניים: "מכיוון שביום שבו התקיים הדיון, בית הדין לא עשה שום החלטה בנושא הגירושין אלא רק סידר את הגט, אז הוא רוצה לסכם את נושא המחלוקות. לאחר מכן היא תקבל את התעודה - זו החלטת הרב עמאר". הרב בן דהן מדגיש כי הגט אינו מעוכב, אך יהיה סופי רק אחרי הדיון, שטרם נקבע לו מועד. בן דהן מסר כי מעולם לא ראה את החלטת הרב עמאר על הדיון הנוסף.

יצויין כי אורית מעולם לא שמעה על הדיון הנוסף שאמור להיערך בעניינה. גם את המסמך ובו החלטת הרב עמאר בנושא לא ניתן היה לקבל. עזריאל אבן חן, מזכיר בתי הדין, סירב לספק מידע על קיומה של החלטת הרב עמאר ואמר כי "אפשר לפנות לדוברות בתי הדין".

מסתבר שרק בלשכת הרב עמאר יודעים מדוע מתעכבת תעודת הגירושין. עוזרו של הרב הראשי מסר כי "לטענת אחד הדיינים בהרכב יש בעיה הלכתית עם הגט. הרב עמאר כותב פסק הלכה שיפתור את הבעיה. בעזרת ה' בתוך ימים ספורים העניין ייפתר והאישה תקבל תעודת גירושין".

ומה על הדיון שנקבע?
"לא יתקיים דיון נוסף בנושא".

תוקן על ידי - ac22 - 22/09/2005 2:31:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 02:19 לינק ישיר 

מתוך ידע ונסיון בטיפול במאות תיקי גרושין (כמתנדב), עלי לציין כי מרבית המשוקצות הטוענות שהינן עגונות/מסורבות גט כלל וכלל אינן כאלו, אלא הן מנסות ליצור לעצמן תדמית של מסכנות הואיל ולא הצליחו להתעשר ע"ח הבעל ובמקרים רבים הגבר ( באם יש לו קצת שכל ויעוץ משפטי הגון) לא יוותר על כל אמצעי הקיום שלו כולל רכוש קרנות פנסיה חסכונות וכיו"ב
עבור אשה שהוציאה אישור פיקטיבי כי אינה עובדת למרות שלעיתים קרובות הכנסותיה אינן פחותות מאלו של הבעל, אך החוק השטני בישראל עומד חד-צדדית לטובת סחיטת הבעל דבר שבבי"ד רבני לעולם לא יצליחו לעשות, וזאת גם הסיבה שהן טוענות על קיפןח בבתי הדין ( שם מכירים בזכות קיומו של הבעל).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > בין מסורבת הגט לאסיר הסירוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext