|
|
| נשלח ב-14/10/2006 20:17 |
|
| |
אולה...
שמעת אותו בשיר "קה קלי"? בטח ששמעת.
נו? ויש לו קול לא יפה? יש לו (היה לו) קול מהמם!
אמנם חזרתי בי מזה שהוא קול מס' 1, אבל הוא מעשרת הראשונים. בטוח.
הקולות הכי יפים אלו של חנינה אברמוביץ ושאול אלסן (שקולו התחלף לא מזמן...חבל).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2006 22:14 |
|
| |
מה שמו של הסולן השני שמסלסל בשיר 'קה קלי' הנ"ל? שכחתי, חבל. תאזין שוב לשיר ותוודא שלא התבלבלת. יש לו קול יותר מדהים, יותר יציב, הוא מסלסל טוב יותר ומבצע הרבה רבה יותר טוב את חלקו בשיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2006 22:38 |
|
| |
אברהם סלומון
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2006 22:53 |
|
| |
אני מתכוון בפירוש לילד ששר "דק על דק עד אין נבדק ולתבונתו אין חקר הקל נורא באחת סקירה בין טוב לרע יבקר"
וזהו נחום סטארק!
מה שכן מסכים איתך שהקול שלו קצת צורם בשיר When.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 01:51 |
|
| |
ואני מתכוונת לסלומון!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 09:21 |
|
| |
ואני מתכוון לסטארק
ובכלל,זה אשכול של good looking ולא קולות... ולנחום סטארק יש את זה, לא רק אז, גם היום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 10:29 |
|
| |
בקטע של ה'לוק'- אתה צודק במאה אחוז. הוא אחד הטובים!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 11:12 |
|
| |
לא יודע מה אתכם... בתור אחד שהתחיל לצפות בהופעות רק לאחרונה, אני יותר מעריך את הצד המוזיקלי... לכן יש לי דיעות קדומות על מרדכי שפירא, שקולו אכן צרוד למדי. רק כשראיתי את ההופעה הבנתי במי מדובר, ולמה לעזאזל הוא קיבל סולואים... בכל אופן יש לו הופעת במה מעולה (למעט איך שהוא מחזיק את המקרופון...) והוא נראה ממש חמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 17:54 |
|
| |
הדובר, אתה באמת בטוח שיש לו את זה גם היום?! תמהני...
ספיקס, כרגיל - צודק... ובפרחי מיאמי ההופעות מאוד קובעות, כי כמה דיסקים שירחמיאל ימכור-הרווח העיקרי הוא מההופעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 18:15 |
|
| |
כמדומני שכן
ואני לא מתכוון לקול, שהוא, כדרך העולם, מתחלף.
בוודאי ראיתם אותו בשיר א לייף אוף תורה - הוא מקסים.
הערות הדובר: שמישהו יביא כבר וידאו של ההופעה האחרונה...אני מה זה רוצה לשמוע כבר את הקול החדש שקיבל שאול אלסן...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 20:13 |
|
| |
במיאמי 25 אתה מתכוון?
אני לא חושבת שהוא זמר טוב היום. לא מבחינה קולית ובוודאי שלא בהופעה על במה. הקהל לא טיפש, דובר יקר. נחום סטארק מכר באלבום הראשון שלו כמות עלובה של עותקים וגם זה רק בזכות שמו של ירחמיאל על באלבום ועובדת היותו בוגר של פרחי מיאמי.
באלבום השני, אפשר לספור על כף יד אחת כמה עותקים הוא מכר בארץ ומספר לא הרבהיותר גבוה נמכר בחו"ל.
אם לא הקשר שלו לפרחי מיאמי, הוא היה כבר נשכח מזמן..
אגב, כבר כמה שנים אני שומעת שהוא עובד על אלבום דואטים עם אחיו-זייבי, אבל הרבה מים זורמים בנהר והרבה דיו וירטואלית מלוכלכת נשפכת וזה לא עושה לא טוב. לא ברמה האישית ולא ברמה המוזיקלית. חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 04:42 |
|
| |
חבר'ה האשכול הזה משעשע למדי... בודאי שGOOD LOOKING תופס מקום אצל ירחמיאל ביגן. והדוגמא הכי טובה לכך הוא דובי שפירו שאין לו קול בכלל (לדעתי הוא לא היה מתקבל למקהלה, אם לא הלוק)והוא קבל די הרבה סולו בהופעות (אפילו בישראל) וכיכב בסרטים... גם אחיו מרדכי כנ"ל, אך לו לפחות יש קול מתוק.(אם כי צרוד). נחום סטארק הוא ענין שונה, יש לו\(יותר נכון-היה) גם גוד לוקינג וגם קול לא רע בכלל. אבל בסה"כ אין מה לומר הוא היה נראה טוב על הבמה, היה לו את זה. (הצבע, התסרוקת, הגובה וכו' פלוס הבטחון העצמי והקול-אם כי חסר רגש, הוא קצת קר) לגבי היום אני מסכימה עם יושר במאה אחוז!!!!! גם מבחינה קולית-הקול שלו לא משהו, קשה לו מאוד לעלות לטונים גבוהים, תראו איך הוא מתאמץ ומרים את הראש במיאמי 25. (הדובר תבדוק את זה שוב). ושוב חסר הרגש בשירה. (וזה עוד יותר בולט עכשיו). גם מבחינת ההופעת במה הוא לא נראה טוב. שוב קשה להצביע מה זה בדיוק, אם המראה שלו שהשתנה מאוד או סתם התנועות שלו על הבמה שמשום מה השתנו. אני לא יודעת איך בדיוק זה קרה לו, הרי זה היה הצד היותר חזק שלו בתור ילד,הוא הופיע ממש כמו זמר מומחה.
תוקן על ידי - yosher2005 - 18/10/2006 12:23:00
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2006 19:04 |
|
| |
נחום סטארק היום לא צריך להיות נחום סטרק של פעם, יש הבדל בין ילד לבוגר! ע"ע גבריאל כהנא.
|
| נשלח ב-20/10/2006 13:36 |
|
| |
לא אמרתי שבוגר צריך להיות כמו ילד. אבל אצלו השינוי הוא דרסטי. הלך הילד, הלך הפלא. לדעתי הוא הורס לעצמו בזה שהוא מופיע בתור בוגר. גבריאל כהנא הפתיע מאוד, במיוחד בגלל שבחר בסטייל שונה לגמרי ממה שהיה רגיל במיאמי. זה ענין שונה. אבל בכל אופן הוא לא היה בולט בתור ילד במיאמי. נחום סטארק היה גדול במיאמי וגם היה גוד לוקינג ובאמת ירחמיאל היה בטוח שהדיסק שלו ימכור בגדול, אבל למעשה אכזבתו היתה גדולה. ואם האשכול הזה מדבר על גוד לוקינג, אז אין לא את זה היום! אז כפי שאמרתי, בוגר לא צריך להיות או להראות כמו ילד. אבל יש גוד לוקינג וקול יפה גם בבוגרים.(אם כי שונה).
תוקן על ידי - הדובר - 21/10/2006 19:11:15
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2006 14:37 |
|
| |
אני חושב שזה קובע קצת.... (סליחה קשה לי לכתוב עד שאני מוצא את האותיות...)
|
|
|
|
|