בית פורומים א חרדים ספרדים

הפאשלה המוזרה של מפתח העיר- עם יום ליום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2005 21:58 לינק ישיר 
הפאשלה המוזרה של מפתח העיר- עם יום ליום

השבוע הייתה בפורום שלנו ידיעה מאת אחד החברים הקבועים [והאמינים ביותר] שנשאה את הכותרת "סקופ" בידיעה נאמר כי אחד ממשרדי הפרסום המובילים רכש שותפות עם העיתון יום ליום.
הידיעה נמחקה מהופרום מישום מה, כאשר התקשרתי עם מנהלנו הנכבד הוא הבהיר לי כי בבדיקה אישית שערך התברר כי הידיעה אינה נכונה והיא כנראה בלון ניסוי של גורמים אינרסנטיים בלבד.
מעניין כי הדבר לא מנע מעיתון "מפתח העיר" במדור פיסטוקים לפרסם את הידיעה בלא לבודקה שנית [הידיעה שההתה כאן בפורום כמה שעות בלבד והוסרה]
הייתי משועשע מרמת הפיסטוקים ובדקתי אף אני את הדברים, ואכן אין להם שחר.
מוזר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:03 לינק ישיר 

כמה שטויות יכל ליהיות ב 100 גרם פיסטוק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:04 לינק ישיר 

אתה מקורי אתה חשיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:06 לינק ישיר 

בועז אני חייב להעיר בשולי דבריך כי בוודאי מוסר הידיעה בפורום שלנו מסר אותה בכיף ובתום לב, מפיץ הידיעה ממנו שמע אותה חברנו, הוא כנראה המטעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:08 לינק ישיר 

אולי מוסר הידיעה בפורום יסגיר את מפיץ השמועה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:09 לינק ישיר 

בכיף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:15 לינק ישיר 

אולי תחליטו להפסיק להיות " פורום מגוייס"? לפני שנשמע את עמדתו של בעל האשכול ?אולי ... אולי ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:21 לינק ישיר 

אתה מוזמן לענות בשמו אם הוא לא עושה זאת, ואגב מי מגוייס פה בדיוק יש לנו אפילו ליכודניק בפורום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:35 לינק ישיר 

הליכודניק הוא עלה התאנה של הפורום.

אני עדין לא פותח האשכול . כבודו/ה יכול לפנות ישירות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 22:46 לינק ישיר 

זה פורום מגויס????
נו בחייך אתמול קיבלתי צו 8 מהפורום וישר היתגייסתי...
אנא פרט מי מגויס ולמה???
אגב בירצוני לשבח את ההנהלה שטרחו ליבדוק את ההודעה ולוודא שהיא לא נכונה ולימחוק...
עלו והצליחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 23:02 לינק ישיר 

חשיש
.....
כבודו מזכיר לי את **********

תוקן על ידי - שידור - 03/08/2005 23:12:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 23:04 לינק ישיר 

חלילה וחס
למה להזכיר אותי בשורה אחת עם שונאי ישראל???
אנא היתנצל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 23:20 לינק ישיר 

איש

לידיעתך אכן כפי ששידור כתב לך הפורום הזה הוא פורום מגוייס, ואתה משמש כעלה תאנה של הפורום.

אולי לא שמת לב (או שכן) אבל מספר כותבים הורידו פרופיל או נעלמו מהפורום.
האם שאלת למה?

ובכן התשובה היא שהם גילו שהפורום הוא פורום מגויים, והחליטו לא לשמש כעלה התאנה שלהם.
לצערי אתה עדין נשארת עלה התאנה של האינטרסנטים.

לגבי הסקופ שפורסם, מאוד תמוה בעיני שהורידו את האשכול, כפי שידוע לי (וידוע לי הרבה יותר מכמה כותבים אינטרסנטים בפורום) הידיעה נכונה.
אבל גם אם לא, מה קרה, האם נכתבו פה דברי כפירה ח"ו או דברי ליצנות או לשון הרע על גדולי ישראל, האם פותח האשכול השתמש במילים מגונות שלא מתאימות לפורום כפורום חרדי?
האם כל הידיעות שמובאות בפורום הם נכונות במאה אחוז? כמה אשכולות נמחקו בפורום בגלל שהיו עם מידע לא נכון?

שאלה נוספת לי אליך, כמה מחברי הפורום אתה מכיר באופן אישי, ויש לך את הטלפון שלהם? אני בטוח שאף אחד. אבל לפותל האשכול יש את הטלפון של מנהל הפורום, והוא התקשר אליו והוא אמר לו וכו'.

כ"כ תבדוק מתי הצתרפו החברים הקבועים בפורום כולל המנהלים להייד פארק, תבדוק תגלה נתונים מעניינים.

אני לא רוצה להמשיך כדי לא להביך וכן כדי לא לפגוע בפרנסה של יהודים. ואני מקווה שכל החברה (המגויסים) יתעשתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2005 23:29 לינק ישיר 

עדיין אין לי תשובה למי הפורום מגויס
ולגבי כותבים שנעלמו או הורידו פרופיל
אולי אין להם זמן או שהם עסוקים
ונכון לא מכיר אישית אף אחד מכותבי הפורום
לא דיברתי איתם מעולם לא היתכתבתי איתם בשום מקום אחר כמו איי סי או מסנגר כי אם אך ורק בפורום
אבל למה לישלול?
אגב אשמח לקבל מידע יותר מפורט בפורום
כי אני מקדיש מיזמני לפורום ולא רוצה סתאם בתור עלה תאנה
אשמח לתשובה בפרטי שם תוכל לפרט יותר
תודה מראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 00:25 לינק ישיר 

אני ניסתי להחריש ולא ליטול חלק בחגיגת ההשמצות אומנם יש גבול לכח הסבל שלי גם, נתן יקירי הרבה השקעתי בפורום ועימי חברים יקרים שבער להם עניין חשוב והוא שיהיה כלי ביטוי בפורומים לעולם התורה הספרדי, מטבע הדברים יש כאן יותר ביטוי לעולם של שס אך אין זה במכוון.
אגב כשבועז כתב שהוא "התקשר איתי" לא היתה כוונתו שהוא התקשר אלי אלא התקשר איתי באישי ותו לא.
חלק מהכותבים כאן מוכרים לי כי אכן הפורום נפתח בעצה אחת עם כמה חברים, לבד לא הייתי יכול להמשיך,
לסיום המון תודות לך על חלקך בעניין, וסליחה על אי ההבנות.
את האשכול על הפרסמאי ההוא אני אחזיר אם לדעתכם אני צריך לעשות זאת לאחר ששני הצדדים הנוגעים בדבר הכחישו והסבירו לי שזה פוגע בהם קשות-אנחנו יהודים לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2005 00:35 לינק ישיר 

לכל החברים שאמרו שאני עלה תאנה בפורום
אני גאה ליהיות עלה תאנה בפורום הקדוש הזה..
פנוי העלה של הזית ושל המלפפון
מי שרוצה יכל להזמין מימני בפרטי
כל הקודם זוכה
מיספר העלים מוגבל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הפאשלה המוזרה של מפתח העיר- עם יום ליום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext