בית פורומים א חרדים ספרדים

יום ליום:בושה וחרפה. החשיפה כאן לראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2005 15:51 לינק ישיר 
יום ליום:בושה וחרפה. החשיפה כאן לראשונה

לדברי חבר כנסת בכיר בתנועת שס "יום ליום הוא העיתון של מורדי הליכוד"..."האם קובי מימון השותף בעיתון מכתיב מהלכים" שאל עוד החכ בזעם שמדבריו עולה כי יש דברים בגו.

את הדברים המזעזעים אמר בשבוע שעבר מפורשות חבר כנסת מתנועת שס שמפאת כבודו ובקשתו לא נפרסם את שמו. הציטוט באחריות מלאה.

בשיחה אמר עוד החכ "אלי ישי אמר לנו בישיבת סיעה שהוא מחפש עורך חדש, אם העורך אחראי באופן ישיר למחדלים שקורים בעיתון אזי בקרוב אמצא עורך חדש שיתחיל לעשות עבודה כמו שצריך ולא שיסתום לנו את הפה כל שבוע.

על מה יצא קצפו.

בושה וחרפה הוסיף החבר כנסת שבעיתון של ש"ס שמו בשבוע שעבר תמונה של עומרי שרון בצירוף הכותרת הנסיך והגדילו עוד השבוע לפרסם במוסף אקטואלי השבוע את תמונתם של אולמרט ושרון גם יחד.

אני לא אעבור על זה בשתיקה הבטיח החבר כנסת הזועם.עוד מפניני חבר הכנסת "אני אמשיך לשתף פעולה עם כל העיתונים החרדיים רק לא עם יום ליום.

בעיתון בקהילה אני יכול לומר כמקור מוסמך מקבלים בברכה את החכ שנחשב כחרוץ בסיעתו העייפה ומבטיחים קיום שיתוף פעולה מלא.

החבר כנסת אמר עוד כי אינו החכ היחיד שזועם על העיתון למרות השיפור בגרפיקה החיצונית. לדעתו הפנימיות חשובה יותר וזה בטאון ש"ס לא הליכוד.

האם ישי יודע מכל מה שקורה? לדברי החכ הוא לא מעודכן אבל הוא ידאג לעדכן אותו ששס צריכה לקבל יותר חשיפה ולא איזה סיקור עלוב.

מה שקורה שם זה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:03 לינק ישיר 

מי הח"כ הבכיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:05 לינק ישיר 

העיתון של ש"ס?
מי זה בדיוק ש"ס- זה אריה או או ישי או אריאל או יהודית או מי?
מסכן העורך בטח הוא לא יודע לאיזה כיוון ללכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:09 לינק ישיר 

לדנה777
ציינתי בדברי כי אין החבר כנסת מעוניין שיפרסמו את שמו לכן לא אציין..סופי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:12 לינק ישיר 

אי אפשר בעיתון כה קטן להשביע רצון כולם ותקלטו את זה, מי שנפגע הולך לבכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:17 לינק ישיר 

בועז היקר

אין לי אישית דבר נגד העיתון ציינתי את דברי החבר כנסת אליהם יש להתייחס בעניין

אם העיתון הזה חשוב לך אתה בוודאי יודע שאם בשס הגיעו חברי כנסת למצב שהעיתון הזה לא מייצג אותם אז מצבם באמת קשה. את העורך אני לא מכיר אבל לפי מה ששמעתי הוא מסור לעבודתו אבל השאלה האם התפקיד הזה לא גדול עליו קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:18 לינק ישיר 

אם שס לא נחשפת שם אז מי כן? אה, אתה רוצה שיזכיכרו כל הזמן רק את שס כאילו שזה פראבדה /המודיע/האיחוד/האיגוד וכו'? קצת אוטנטיות, וטיפת הבנה בתקשורת.

תוקן על ידי - דנה777 - 05/08/2005 16:17:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:20 לינק ישיר 

יורד, לאט לך זה נשמע אכן אישי מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:27 לינק ישיר 

דנה אולי לא ירדת לסוף דעתי.

את התגובות יש לכוון מול חבר הכנסת שהתבטא, לא אלי אני רק מפרסם את הדברים.

לצורך העניין אבהיר כי לא יעזור כלום יום ליום הוא בטאון תנועת שס. גם אם את כל התוכן החדשותי יכתבו כתבי ידיעות ומעריב גם יחד בשיתוף הארץ.

לא יתכן שעיתונים אחרים ייחצנו את שס בכבוד הראוי והעיתון הזה לא יתן במה כמו שצריך לחברי הכנסת שלו קחו לדוגמא את עיתון בקהילה הוא יודע לרדת על מי שצריך גם משס אבל גם לפרגן הוא יודע רוצים דוגמא יש למכביר אבל אין לי הרבה זמן.

לסיכום אולי תסבירו לי למה מחפש אלי ישי עורך חדש דרך אגב זה נודע לי בשבוע שעבר אחרי השיחה עם חבר הכנסת.

תוקן על ידי - יורדעה - 05/08/2005 16:28:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:33 לינק ישיר 

כן אלי ישי מחפש מחליף כבר מאז שמצאו את המחליף שלו מר אריאל אטיאס.
תפסיקו עם בלוני הניסוי הללו, הכל טוב והרב על ממלכתו מנהיג בשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 16:39 לינק ישיר 

אכן מהיכרותי השטחית את העיתון המדובר יום ליום יש דברים בגו.

על כך בכותרת ראשית שאפרסם עוד מעט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2005 18:07 לינק ישיר 

ניראה לי שלזה הם ציפו שיהיה יותר צבע
הינה אולי בשבוע הבא יהיה בעיתון מישפחה כתבה על יום ליום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 22:15 לינק ישיר 

רג
...

1. אני מקווה שאני לא חשוד בעיניך .

2. שבוע שעבר כמעט כל העיתונים הביאו את התמונה של " עומרי " וזה כולל עיתון בקהילה האהוב גם עלי .

3. עיתון יום ליום עשה מהפכה גדולה באיכות ואחרי שנים שלא קראתי אני יכול לומר לך שמבחינה תורנית המוסף עונג שבת הוא מעולה והעיצוב הוא בהחלט מצויין .

אני סבור שיש אפילו יותר מדי יצוג לש"ס ואני יכול להבין שזה בגלל השייכות למפלגה .

בין ההכרזה של אותו ח"כ לבין המציאות אין קשר כמו שבין חברי הכנסת לתקשורת אין מציאות !

שבוע טוב !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 07:04 לינק ישיר 

אין ספק שעיתון יום ליום עובר מהפיכה בכל הקשור לעריכה ותוכן ומי שרואה את העיתון לא יכירנו ביחס למה שהוא היה בעבר, שינוי זה שהיה בבחינת לחדול או להמשיך היה חיוני מאוד לעיתון.

נכון, שהעיתון רק בתחילת הדרך וכי הדרך עוד ארוכה בקשר שלו מול כל החכי"ם, מול הנציגים ברחבי הארץ ובעיקר אל מול קוראי העיתון הפונטציאלים הקיימים ברחבי המדינה והיו שמחים לעיתון מכובד שסוף סוף ייצג אותם.

אנו יכולים רק לקוות שהשינוי אינו משהו נקודתי והוא הרבה יותר רחב ואז גם ביקורת של ח"כ חשוב ככל שיהיה תבוא על פיתרונה ולכולנו יהי רק טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 07:08 לינק ישיר 

העיתון רק בתחילת הדרך???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 10:26 לינק ישיר 

איש החושש

אתה יודע כמה זמן הוא בתחילת הדרך.

תנחש.....

תוסיף עוד קצת...

עוד........

עכשיו אתה מתקרב!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > יום ליום:בושה וחרפה. החשיפה כאן לראשונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext