בית פורומים א חרדים ספרדים

יום ליום: הפאשלות שעושות כותרות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2005 23:18 לינק ישיר 
יום ליום: הפאשלות שעושות כותרות.

האמת גם אני טוען כמוכם שהמראה הוויזואלי של העיתון השתפר אבל בכדי להסיר את הספקות שלכם עד כמה העיתון מוצלח צריך לקרוא מספר הבהרות ולקחת לתשומת הלב.

בהזדמנות זו אני מזהירלקחת את הכל רק כביקורת בונה ולידיעתכם הכל רק מהעיתון האחרון כי אין מקום לעבר.

1-בכותרת העיתון מופיע כותרת בשם "המפץ" שרון ואולמרט יקימו מפלגה כלכלית מעניין על מה הסתמך הכתב הנכבד. האם הוא דיבר עם מקורב של אולמרט או שרון או אולי רק דיבר עם אולמרט בעצמו. המפץ לדעתי לאחר שקראתי את הכתבה הפך להיות מפח נפש כי אין אחרי הידיעה שום מקור סמכותי אלא פרשנות גרידא.

2- לאחר הכותרת הזאת מופיעה הכותרת ה"איום".
מה נזכר העורך הנכבד להכניס את הכתבה דוקא עכשיו. אני שואל באיזה הקשר האם יש איום חדש שלא גונב לאוזני???? האם יש איום גרעיני חדש? העיתוי בכלל לא מתאים!.

3- הכותרת המפוצצת שערוריה החיילים שהושפלו בבסיס ניצנים מדברים קלטה מיד את תשומת הלב הרגיש שלי (הכתב הוא י. עטייה המוכשר לדעתי. העוסק בנושא החינוך).
הכותרת מפנה לקבל את הידיעה המלאה בעמוד 5 פתחתי קראתי ולא מצאתי ואפילו לא איזכור קטן של חיילים שהושפלו מדברים אולי כנראה שתקו. אבל למה צריך לפרסם כותרת מטעה האם העורך לא שם לב?.

נעבור לסוף העיתון-הכותרת "נרתם לעזור" סיור שהיה במכון פועה על ידי חכ יעקב מרגי וכך בכתבה של אלון בן דוד "השבוע ערך ח"כ יעקב מרגי סיור במכון פועה" ואני שואל איך העיז הכתב לכתוב "השבוע" כל עוד הידיעה פורסמה כבר לפני שבוע באתר לדעת ועוד הועתקה משם מילה במילה האם ביום ליום אוהבים להעתיק כי זה קל או שככה נהוג????.

ועכשיו לאקטואלי
1-המפץ הגדול כבר אמרנו הפך למפח אם נעיין בכתבה נמצא את המקור לידיעה והיא הפרשנות של הכתב. ציטוט- "את החישובים האלו עושה שרון יחד עם אנשיו ומקורביו" וכך הוא מגיע למסקנא אחת המאפשרת לו לייצר כותרת מפרשנות. מאיפה לעזאזל הוא יודע אני שואל מליון פעם ולא מקבל תשובה וגם אם הוא נביא בעל רוח הקודש האם על צריכה להתבסס כותרת ראשית. במילה אחת גיחוך ורחמנות אבל קטונתי כי אומנות נתינת הכותרת שמורה לעורך בלבד.

2-במאמרו הפותח של קקון במוסף הביא הכותב רעיון מהפכני של תושבים משדרות ציטוט "הנפת דגל צהוב" בסוף העמוד הוא מפרשן וכותב כי היוזמה חשובה ואולי תעורר את ראשי הממשלה הרדומים .
קראתי וצחקתי.
תשאלו למה? שאלתם.....? יופי הנה תשובתי
אם ההפגנות , חברי כנסת , שרים מטעם הליכוד המפולג ,ונוסיף את הפגנות הימין הגועשות ועוד , לא הצליחו לעורר את ראש הממשלה אז מה זה קיבינמאט דגל צהוב בשבילו ריבוינו של עוילום האם זה מה שיעורר אותו.... לפני שכותבים צריך לחשוב ולא לשלוף.

3- אמנם הכל כאן ביקורת אבל המדור שור מועד של קובי לוי זה שנון וחזק אין טענות המשך כך.
הגרפיקה של העיתון באופן כללי יפה מאד העתק מושלם של מעריב.
עונג שבת - חוויה רוחנית בשביל זה יש לי מנוי.

המשך יבוא אם יהיה לי זמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:24 לינק ישיר 

יורד

לאחר שקראתי בצורה מרוכזת את שכתבת הבנתי הכל.

אתה מעוניין בתפקיד עורך העיתון.

אז למה לא אמרת זאת מההתחלה, הינו מסדרים לך את הג'וב צ'יק צ'ק.

אתה יודע מה גרמת לאיש החשיש? הוא כבר תפר את החליפה החדשה, דע לך שזה לא יפה.

שיהיה לך שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:25 לינק ישיר 

האם אין לך קשר לקובי לוי או לעונג שבת או י' עטייה שאתה מפרגן להם?

תוקן על ידי - ac22 - 06/08/2005 23:25:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:28 לינק ישיר 

נתן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:30 לינק ישיר 

מקווה שישאירו את האשכול הזה.
כך ידעו כולם שאתה אינטסנט צר לא חכם ולא מתוחכם (סליחה מראש) שמעביר את השיחה לפסים אישיים, תוך פתיחת אשכול על כל הגיג כדי לעןרר כמה שיותר רעש מנופח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:31 לינק ישיר 

נתן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:32 לינק ישיר 

נתן יקירי

לאחר שקראת בצורה מרוכזת את שכתבתי והבנת הכל אני מצהיר בזאת שאיני מעוניין בתפקיד עורך העיתון. תאמין לי שאני מרוויח יותר ממנו (אולי כפול).
ושיהיה גם לך שבוע טוב.

לac2
אין לי קשר לקובי לוי או לעונג שבת שאני מפרגן להם. פשוט הכל עניין של אמת וקראתם היטב את מה שכתבתי אין שום דבר לא נכון רק אמת.

קבלו את האמת מימי שאמרה האמת מנצחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:36 לינק ישיר 

ל זוהי דעתי

גם אני מקווה שישאירו את האשכול הזה.
כך ידעו כולם את האמת

ולא מדובר על כל הגיג אלא על מקצועיות ושיטת עבודה נכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:38 לינק ישיר 

אחרי האמבוש מהשבוע שעבר אני משאיר את זה, אך מתחנן לבל תרדו לפסים אישיים כל כך, אנא! -יהודים אנחנו.

תוקן על ידי - ac22 - 06/08/2005 23:38:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2005 23:47 לינק ישיר 

למנהלנו הנכבד ac22

ראשית כל הכבוד על העמידה האיתנה

שנית הצהרתי קבל עם ועולם כי אין לי עניין לרדת לפסים אישיים אלא ביקורת בונה ותו לא.

אני מבקש סליחה אם מישהו נפגע מדברי לא זו מטרתי אני אשמח להודות אם טעיתי במשהו ולבקש שוב סליחה.

תודה לכולם והמשיכו להגיב בינתיים אני כאן כי שבוע הבא אולי אצטרך לטוס לחו"ל במסגרת עבודתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 00:27 לינק ישיר 

לנתן

איש החשיש יכול לתפור כמה חליפות שהוא רוצה
קודם כל שידע להתנסח כמו שצריך אח"כ שיגיש את מועמדותו.

היות והוא תומך נלהב של .....מסופקני אם בכלל יתקבל להיות מגיש התה בהנהלת העיתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 00:33 לינק ישיר 

חן חן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 00:38 לינק ישיר 

לכל החברה היקרים
דעו לכם שהכל נאמר בהומור וכי אני אדם משועמם לערוך עיתון ועוד יום ליום?????
אם אלי ישי יתן לי מלוא ביתו כסף וזהב לא אוכל ו"כו.....
ברוך השם אני נהנה במיקצוע שלי שלא צריך לעשות הסבה וגם כסף לא חסר....
ובקשר לחליפה אני לא תופר יש לי הרבה בבית....
ולעיניין העיתון לא אומר מילה כי כבר הייתי מועמד ליהיות עורך אז כל מה שאומר זה יהיה בגדר אינטרס......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 00:57 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחח

היית מועמד.......

בגדר אינטרס.......

חחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 00:58 לינק ישיר 

נו הכל בצחוק וכי מה יש לאויל כמוני לעשות שם???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 01:23 לינק ישיר 

ציטוט: תאמין לי שאני מרוויח יותר ממנו (אולי כפול).

עוד מישהו יודע מבפנים כמה מרוויח עורך יום ליום?.............
עוד הוכחה לאינטרסנטיות??
מקווה שהתנסחתי כראוי מר יורדעה, או בניקך השני ....avilevi53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > יום ליום: הפאשלות שעושות כותרות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext