עיני יורדה מים אשב על הארץ אקרע קריעה גדולה ואצעק מדוע לא קיבלתי ריבוינו של עוילום עד עכשיו שום תגובה עניינית חוץ מהשמצות בסתר ובגלוי.
האם פסו אמונים מבני אדם האם אין צדיק אחד שיוכל להשיב מענה רך.
אפילו כששאלו את עורך "יום ליום" לתגובתו ענה להם: "והמשכיל בעת ההוא ידום". האם אין אני ראוי לשום תגובה אולי בכל זאת יש חכם אחד בין כולם היכול לתרץ את הכתוב. מה יש הדלת האחורית כבר לא נסגרת שצריכים אותה האם הסיירת לא יכולה לעצור קימעא ולהשיב. אפילו האיש חושש מתגובה ...אולי אין לו... מה לעשות וזו היא דעתי ויש כאן פורום שנועד למטרה זו.
ולמי ששכח להלן התזכורת.
1-בכותרת העיתון מופיע כותרת בשם "המפץ" שרון ואולמרט יקימו מפלגה כלכלית מעניין על מה הסתמך הכתב הנכבד. האם הוא דיבר עם מקורב של אולמרט או שרון או אולי רק דיבר עם אולמרט בעצמו. המפץ לדעתי לאחר שקראתי את הכתבה הפך להיות מפח נפש כי אין אחרי הידיעה שום מקור סמכותי אלא פרשנות גרידא.
2- לאחר הכותרת הזאת מופיעה הכותרת ה"איום".
מה נזכר העורך הנכבד להכניס את הכתבה דוקא עכשיו. אני שואל באיזה הקשר האם יש איום חדש שלא גונב לאוזני???? האם יש איום גרעיני חדש? העיתוי בכלל לא מתאים!.
3- הכותרת המפוצצת שערוריה החיילים שהושפלו בבסיס ניצנים מדברים קלטה מיד את תשומת הלב הרגיש שלי (הכתב הוא י. עטייה המוכשר לדעתי. העוסק בנושא החינוך).
הכותרת מפנה לקבל את הידיעה המלאה בעמוד 5 פתחתי קראתי ולא מצאתי ואפילו לא איזכור קטן של חיילים שהושפלו מדברים אולי כנראה שתקו. אבל למה צריך לפרסם כותרת מטעה האם העורך לא שם לב?.
נעבור לסוף העיתון-הכותרת "נרתם לעזור" סיור שהיה במכון פועה על ידי חכ יעקב מרגי וכך בכתבה של אלון בן דוד "השבוע ערך ח"כ יעקב מרגי סיור במכון פועה" ואני שואל איך העיז הכתב לכתוב "השבוע" כל עוד הידיעה פורסמה כבר לפני שבוע באתר לדעת ועוד הועתקה משם מילה במילה האם ביום ליום אוהבים להעתיק כי זה קל או שככה נהוג????.
ועכשיו לאקטואלי
1-המפץ הגדול כבר אמרנו הפך למפח אם נעיין בכתבה נמצא את המקור לידיעה והיא הפרשנות של הכתב. ציטוט- "את החישובים האלו עושה שרון יחד עם אנשיו ומקורביו" וכך הוא מגיע למסקנא אחת המאפשרת לו לייצר כותרת מפרשנות. מאיפה לעזאזל הוא יודע אני שואל מליון פעם ולא מקבל תשובה וגם אם הוא נביא בעל רוח הקודש האם על צריכה להתבסס כותרת ראשית. במילה אחת גיחוך ורחמנות אבל קטונתי כי אומנות נתינת הכותרת שמורה לעורך בלבד.
2-במאמרו הפותח של קקון במוסף הביא הכותב רעיון מהפכני של תושבים משדרות ציטוט "הנפת דגל צהוב" בסוף העמוד הוא מפרשן וכותב כי היוזמה חשובה ואולי תעורר את ראשי הממשלה הרדומים .
קראתי וצחקתי.
תשאלו למה? שאלתם.....? יופי הנה תשובתי
אם ההפגנות , חברי כנסת , שרים מטעם הליכוד המפולג ,ונוסיף את הפגנות הימין הגועשות ועוד , לא הצליחו לעורר את ראש הממשלה אז מה זה קיבינמאט דגל צהוב בשבילו ריבוינו של עוילום האם זה מה שיעורר אותו.... לפני שכותבים צריך לחשוב ולא לשלוף.
3- אמנם הכל כאן ביקורת אבל המדור שור מועד של קובי לוי זה שנון וחזק אין טענות המשך כך.
הגרפיקה של העיתון באופן כללי יפה מאד העתק מושלם של מעריב.
עונג שבת - חוויה רוחנית בשביל זה יש לי מנוי.
 |
|
|