בית פורומים א חרדים ספרדים

מאה שערים, חמישה כוכבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2005 16:22 לינק ישיר 
מאה שערים, חמישה כוכבים

מאה שערים, חמישה כוכבים

סקר חדש מגלה כי הציבור הישראלי מעדיף לבלות חופשה בלב השכונה החרדית מאה שערים בירושלים על פני חופשה בהתנחלות בשומרון או באום אל פאחם, המיקום שזכה לביקוש הנמוך ביותר

אריאל שנבל
7/8/2005 14:18

סקר חדש מגלה כי הציבור הישראלי מעדיף לבלות חופשה בלב השכונה החרדית על פני חופשה בהתנחלות בשומרון או באום אל פאחם, החופשה שזכתה לביקוש הנמוך ביותר. עוד עולה מהסקר כי חילונים מעדיפים נופש במאה שערים מאשר בהתנחלות.

מתוצאות הסקר, שהוזמן ע"י עמותת "גשר" ותוכנית הרדיו "המילה האחרונה" בגלי צה"ל, בהגשתם של אורי אורבך ואברי גלעד, עולה כי רק 4% מהישראלים היו מוכנים לצאת לחופשה באום אל פאחם. הסקר נערך לפני הרצח בשפרעם וכלל מדגם מייצג של 505 מרואיינים.

מטרת הסקר הייתה לבדוק לאן היו הישראלים מעדיפים לצאת לחופשה חינם במלון חמישה כוכבים, מבין אפשרויות שלא נמצאות בדרך כלל על מפת התיירות של אזרחי ישראל. המקום שזכה לעדיפות הגבוהה ביותר הוא מלון בשכונת מאה שערים בירושלים ( 26%), לאחריו מלון בהתנחלות בשומרון (22%) ובמקום האחרון, חופשה באום אל פאחם (4%).

מתוצאות הסקר עולה עוד כי על אף העובדה שהחופשה היא בחינם, העדיפו 38% מהישראלים לוותר על החופשה כליל ולהישאר בבית. בחלוקה בין המגזרים השונים, עולה כי למרות המתח הקיים בינם לבין החרדים, יעדיפו חילונים להגיע לחופשה במאה שערים (25.6%), מאשר לנפוש בהתנחלות בשומרון (15%). לעומתם, הדתיים מתחברים יותר למלון בשומרון (55.6%) מאשר למאה שערים (13%).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 18:17 לינק ישיר 

מעניין אם ישאלו אזרחים איפה הם מוכנים לבלות אבו כביר או מעשיהו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 18:28 לינק ישיר 

לא צריך סקר בשביל לדעת את זה-
אם נלך לפי דרגות סיכון הטחוני, ברור שמאה שערים בטוחה יותר מהתנחלות בשומרון שלא לדבר על אום אל פחם ולכן מובן מאוד למה חילונים יעדיפו לבלות את חופשתם שם
לגבי הציבור הדל"י- לאור השקפותיו ניתן להסיק בקלות שיבחר לבלות חופשה בהתנחלות בשומרון

אגב- אני הייתי נותנת פיפטי פיפטי למאה שערים ולשומרון, בעצם- יכול להיות שעכשיו זו ההזדמנות האחרונה להיות בשומרון- אז בעצם אני בוחרת בשומרון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 18:33 לינק ישיר 

גם במאה שערים זה סכנת חיים כך יגידו אחינו החילונים....
חס ושלום אם אישה תלך שם בלי כיסוי לעיניים יסקלו אותה באבנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 18:34 לינק ישיר 

אחרי ה"חצר" החילונים התרככו קצת לגבי החרדים ואני מאמינה שמאה שערים נראית פחות אימתנית ומפחידה בעיניהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 18:47 לינק ישיר 

הבעיה שהחצר לא ניגמרה....
ניראה לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2005 22:02 לינק ישיר 

תראו למי משוים את הדתיים, לערבים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2005 00:10 לינק ישיר 

מי משווה? רבונו של עולם!
לא להגיב בפזיזות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2005 05:40 לינק ישיר 

חברה,אל תשכחו שאחינו החילונים בחלקם שונאים את המתנחלים יותר מאשר את הערבים (כן,שמאלנים שונאים ערבים רק הדרך שלהם לטפל בהם שגויה)

לא השיקול של פיקוח נפש מדיר רגליהם מהתנחלויות,אלא שנאת מתנחלים שנובעת מהמשיחיות האוסלואית הבזויה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מאה שערים, חמישה כוכבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext