|
|
| נשלח ב-8/8/2005 19:04 |
|
| |
חורבן ומחלוקת שאינה לשם שמים ביהדות ספרד
חורבן ומחלוקת שאינה לשם שמים ביהדות ספרד .
זה מספר שנים שבחרו להם מספר אנשים הנמצאים בקרבתו של אחד ומיוחד בגאוני ישראל בפסיקה ובהלכה לצאת חוצץ נגד אחד מצדיקי הדור ולא רק צדיק אלא צדיק בן צדיק המיוחס לשושלת של גאונים וחסידים ביהדות בבל .
ימי החורבן הגשמי והרוחני הניתנים לצערנו להבחנה כמעט על ידי כל יהודי אשר נשמה יהודית באפו מביאים אותי הקטן והשפל בישראל להתריע כי אל לכם אחיי לעשות מעשי מחלוקת בכוונת " לשם שמיים " .
אין בי דעת עליון ודעת תורה זכה וברה ואין אני מכניס עצמי בדברים אלו ולכן קמתי והלכתי
לפני אחד מצדיקי הדור אשר שכינה מדברת מגרונו ואני הקטן זכיתי לראות נפלאות בהדרכתו לדרך ה" ודרך חיים .
שטחתי את הידוע לי והוא בחכמתו התורנית והאלוקית אמר לי נחרצות " יש שם מחלוקת שלא לשם שמיים"! "חמור מאוד .!" "הגאון אינו יודע את הנעשה על ידי בני ביתו " הוסיף .
מאותו רגע לא נתתי מנוח לנפשי אודות הדברים . אם הדברים כך ידועים בשמים באתי לבקש אותם אנא אחיי אל תחריבו בהתנהגותכם את כרם תפארת יהדות ספרד. תוצאות המחלוקת ידועות לצערנו . ראו מה קרה בשנה האחרונה אצל תפארת יהדות אשכנז בארצות אמריקה בעוון המחלוקת הנוראה ?
אוי לנו אם תפגע בכם מידת הדין חלילה . פגיעתה תפגע גם בנו התלמידים לאותו גאון עולם. צערו וכאבו יגיע גם לנו .
אנא מכם את טובתכם אנו מבקשים עזבו את הצדיק לנפשו כי חשוב הוא בשמים ואין הצדק עמכם . ויפה שעה אחת קודם!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 19:09 |
|
| |
לא הבנתי עד מי את מדברת,
מי הצדיק בן צדיק שפוגעים בו?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 19:21 |
|
| |
נתן
אלה שקוראים את הפורום מבחוץ כצופים יודעים גם יודעים .
את החלק הראשון הבנת במי מדובר ?
אנא מכם אל תציינו שמות אפילו לא ברמז !!!!!!
תוקן על ידי - סיירת1 - 08/08/2005 19:45:25
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 19:34 |
|
| |
זה מתאים לאשכול משעשע....
ניראה כמו סיפור מתח...
יש המשך???
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 19:36 |
|
| |
אגב רק שזה לא עוד אשכול על יום ליום...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2005 00:54 |
|
| |
חושש אל תחשוש, זה קשור רק בעקיפין.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2005 00:56 |
|
| |
ואגב, סיירת, כל מילה מדוייקת, אומנם מדוע צריכים נביאים בשביל להבין דבר כה פשוט, היית שואל אותי והייתי אומרת לך את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2005 01:13 |
|
| |
הצדיק זה זה שאני חושב..??
ואם כן מדוע ניזכרתם עכשיו??
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|