חבל....הפאשלות שוב פעם עשו כותרות. כנראה ביום ליום לא יודעים להפיק את הלקח מהשבוע שעבר....אז אם העורך או הכתבים קוראים את הדברים נא להעביר הלאה.
הקדמה קצרה לקוראי הפאשלות של יום ליום (בקרוב אוסיף גם לבקהילה ומשפחה עדיין לא קראתי אותם) -לאן נעלמה המקצועיות , האם פסו עורכים מבני הארץ וכותבים עוד אינם , מדוע שם בהנהלה לא מפיקים לקחים ומושיבים מישהו מקצועי לעשות את עבודת העריכה כמו שצריך האם זה כל קשה .
א-קראתי היום את העיתון והייתי המום , בחדשות בעמוד הכותרות מפורסמת הכותרת ואני מצטט "הפסיכולוג של חיל האוויר בשיחה סגורה: מאז מלחמת העולם השנייה לא קרה שפוצצו בתי כנסת בחומרי נפץ" חחחחחחחחח ממש כותרת פצצה. הרגשתי איך שערות רגלי השמאלית סומרות ואצבע הזרת הקטנה של רגל ימין רועדת מהתרגשות...תשאלו למה???? התשובה פשוטה אין כאן שום דבר חדש. נכון מאז מלחמת העולם השנייה לא קרה שפוצצו בתי כנסת בחומרי נפץ זאת אינה אלא אמירה בעלמא של פסיכולוג לשעבר וכך צויין בשבוע שעבר מאמירה בעלמא לא עושים כותרת – תשאלו כל עורך מתחיל.
והגרוע מכל ההתבטאות נאמרה בסיור בשבוע שעבר של סיעת שס בגוש קטיף ורק עכשיו נזכר העורך להביא את האמירה המפוצצת הזאת.
ב- הנקודה השנייה מפתיעה אפילו יותר....מרן פאר הדור הרב עובדיה יוסף התפלל בזעקה את תפילת הסליחות. ביום ליום לא הוזכר העניין אפילו ברמז קל והכי גרוע בכותרת העיתון נכתב גדולי הדור 'זעקו בתפילה חרישית'. גם אני הייתי בין המתפללים והתפילה החרישית עליה מדובר החרישה את אזני. הרמקולים היו רבי עוצמה.
לכן אני בטוח במאת האחוזים כי הכתב שפרסם את הדבר בעמוד 3 בכותרת "ויזעקו אל ה' " לא היה בכלל באירוע. אפילו מילה אחת לא נכתבה על אמירת הסליחות מי היו גדולי הדור מתי הסתיים האירוע והסקופ הגדול למה התעכב מרן שעה ארוכה במשרדו של רב הכותל.
אבל ביום ליום לומדים כנראה מהעורך ולא הולכים באמת לסקר את הביקור שכאילו היו בו . גם העורך לא היה ביום שני בנווה דקלים כמו שכתב "לנווה דקלים הגעתי ביום שני בשעות הצהריים" לאחר בירור קצר שערכתי עם מזכירת העיתון (שפחדה בהתחלה למסור פרטים) בשעות אלו ישב העורך בפתח תקווה רח הגרניט 8 . לכן לפי דעתי האישית יום ליום – עדיין לא מקורי , לא אמין , לא מקצועי. טעון שיפור רב.
לסיום-בחדשות עמוד הכותרות: מאמר של יצחק קקון. כתוב לאמר פרקי תהלים טעות יש לכתוב לומר פרקי תהילים. בעמוד ראשי אסור לעשות טעויות במיוחד לעורך.
תוקן על ידי - יורדעה - 11/08/2005 13:25:34
נשלח ב-11/8/2005 13:37
עפ"י בקשתו המיוחדת של חושש, אעתיק את ההודעה הבאה (בשינוי שם כמובן):
תעשו מצווה,
לא צריכים לפתוח כל פעם מחדש אשכול על יום ליום
האשכולות הקודמים מספיקים לנו בהחלט
אגב יורדעה, אין לך בושה, אה?
מלבד העובדה שרמת הכתיבה שלך לא מעידה על מקצועיות רבה משל אלה שאתה כל כך טורח להשמיץ..
תוקן על ידי - דלת_אחורית - 11/08/2005 13:38:55
נשלח ב-11/8/2005 13:56
נכון רמת כתיבתי אינה מעידה על מקצועיותי כי אינני מקצועי. אבל...אני שומר לעצמי את הזכות לבקר.
העיתונאים גם הם סוג של מבקרים
"כלב שמירה" כינוי שהוצמד להם לא?????
האשכול החדש נפתח כיוון שנושא הביקורת בו חדש.
אפשר במקביל להפסיק להגיב בשאר האשכולות בנושא ולהתמקד באשכול זה בלבד הקודמים מיצו את עצמם.
תוקן על ידי - יורדעה - 11/08/2005 14:00:01
נשלח ב-11/8/2005 14:57
ש--- לא היה בנווה דקלים, זה ברור.
מדי בולט.
כמו כן עוד כמה הערות קטנות:
בכתבתו/ה (?) של ---- במוסף שבועי נכתב תחת התמונה בה רואים את תושב נווה דקלים עם טלאי כתום:
תושבי נווה דקלים עם טלאי צהוב......
האמנם ---- עוור צבעים? אולי רונן פרץ המנכ"ל? אולי הגרפיקאיות?
סה"כ העיתון השתפר מאז ימי ******
אבל משום מה הוא נהיה מבולבל יותר ויותר:
קובי לוי-שמאלני קיצוני, לצד מאמריו של קקון יהודי שסופג קאסמים.....
לא יודע משהו שם מבולגן.
תוקן על ידי - ac22 - 11/08/2005 15:09:40
נשלח ב-11/8/2005 15:11
אנא לא לנקוב בשמות כשמדובר בהשמצות
נשלח ב-11/8/2005 15:11
meterm
הטעות חוזרת על עצמה גם בעמוד הבא.
אציין קובי לוי אולי חריף אבל חזק.אהבתי
תוקן על ידי - יורדעה - 11/08/2005 15:40:42
נשלח ב-11/8/2005 16:03
יורדעה,
לפי המניפולציות שלך עד עכשיו ניתן להסיק שהבאת חבר שיענה "אמן" אחר כל דבריך.
לגבי הטלאי הצהוב-כתום: אם לא ידעת עד עכשיו, אלו צבעים שניתן להתבלבל ביניהם, בעיקר בהדפסה ע"ג נייר עיתון, רוב הסיכויים שהטלאי אכן היה כתום.
לגבי ריבוי הדעות: אולי אתה אוהב שכולם חוזרים אחריך כהד (והראיה- חברך באשכול, או שזה עוד ניק שלך אולי?..), אנשים אחרים אוהבים לקרוא מגוון דעות, זה מפרה את החשיבה.
קפיש?
נשלח ב-11/8/2005 17:02
לא הבנתי לצערי.
הטלאי היה כתום או צהוב?
חוץ מזה, יא נודניק, אמרתי לך העיתון השתפר פלאים בחודשים האחרונים. ניכרת השקעה בהחלט.
הבאתם כותבים על רמה. והעיתון התחיל קצת להיות מה שהוא צריך להיות.
תפסיק להתבכיין.
אלא שיש עדיין בהחלט מה לשפר.
נקודה.
[לגבי הניקים השונים.......
נראה לי שאתה ו....מנסים להיכנס ביום-אחד ישר מזה שמסניף חשיש דרך הדלת האחרוית....
לתצומת לב
נשלח ב-11/8/2005 17:37
יורדעה
.......
הייתי רוצה להאמין לדבריך אבל זה לא "מריח " טוב דרך וצורת הכתיבה שלך .
אולי תרכז את הביקורת שלך על כל העיתונים ולא תתחיל דווקא ביום ליום .? אולי ...
תתחיל עם עיתון במשפחה זה שלא מרשה להזכיר את שמו בחדרי חרדים בגלל הפחד מביקורת .
מכיר את הפסוק " טמא , טמא יקרא " . מכיר ..? בבקשה ממך אל תדרדר את הפורום להשמצות זולות בצירוף ניקים שנולדו רק היום .
נשלח ב-11/8/2005 17:38
דלת אחורית היפלת אותי מצחוק..
זה צבע שאפשר להיתבלבל בו...אהבתי....
וגם יפה לך שהעברת את התגובה מחיי נצח עיקבית ביותר..
ובקשר ליום ליום
יורדעה
היבנתי אותך העיתון דפוק צריך שיפור נכון אתה צודק
אבל רק אם תיפתח עוד 500 אשכולות וביקורות אז הם ישתפרו
אז אנא המשך..
ובקשר לכתב שסיקר אירוע שלא היה בו הוא לא היה צריך ליהיות בו היה דיווח חי בפורום
תוקן על ידי - האיש_החושש - 11/08/2005 17:39:20
נשלח ב-11/8/2005 17:48
meterm,
א- כותבים "לתשומת לב".
ב- אם כבר אני נודניקית ולא נודניק
ג- לא מכירה את יום ליום בכלל, אבל קצת מכירה אנשים שמנסים להשמיץ בכל מחיר, וזה מה שאני מנסה למנוע
ד- חושש ואני זה אותו אדם?? אני לא גומרת לצחוק
אם היית קורא תגובות קודמות שלנו במקום להאשים בלי בסיס, היית צוחק גם אתה על עצמך- וזה בדיוק ההבדל ביני (שמבססת את חשדותי לגבי הניק שלך, שייש לו עבר "עשיר" של שתי הודעות בערך) ובינך (שכותב מה שבא לו בלי לחשוב הרבה).
נ.ב. שכחתי לאחל מזל"ט לרגל יום הולדתך..
תוקן על ידי - דלת_אחורית - 11/08/2005 17:51:29
תוקן על ידי - דלת_אחורית - 11/08/2005 18:02:50
נשלח ב-11/8/2005 17:54
דלת אחורית
לידיעתך
בקטע להעלות את הרמה לאפס השתמשתי אני כאן לראשונה אז נא לא לגנוב רעיונות ולהעלות את הרמה בקטעים שנונים אחרים.
תוקן על ידי - יורדעה - 11/08/2005 17:55:25
נשלח ב-11/8/2005 17:59
למה יש לך זכויות יוצרים???
אגב אני בניק הזה ורק בזה אני לא מפחד להגיד את דעותי אן לי צורך במיספר ניקים כמו לאחרים....
נשלח ב-11/8/2005 18:05
יורדעה- עכשיו בסדר?
נשלח ב-11/8/2005 18:14
באשכול חדש שפתחתי הרגע אולי יבינו המשמיצים למינהם כיורדעה ועוד. אשר מקרוב באו מהי ההגדרה והתשובה למשמיצים האנונימים.