בית פורומים א חרדים ספרדים

יום ליום: הפאשלות שוב עשו כותרות.וההונאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2005 18:54 לינק ישיר 

יורדעה הוא משמיצן כרוני אין לו שום מושג בעיתונות אלא בהשמצות.

אדם כזה הוא עם הארץ לפי כל שיטות הפוסקים ראשונים ואחרונים גם יחד.

אם הוא כל כך דואג לעיתון שישלח פקס מסודר עם הערותיו והארותיו להנהלת העיתון ולעורך ולא יפרסם בפומבי את דעתו.

יש גבול כמה רוע אפשר לבלוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 19:23 לינק ישיר 

אריאל אתה המשמיץ.

לדעתי דברי אינם השמצות אלא דברי ביקורת שנאמרים לעיתים בצורה קצת חריפה ומתוך כאב ומעניין לפי איזה פוסקים אתה אתה חושב שאני עם הארץ...האם בכלל למדת פוסקים בחיים שאתה משמיץ בצורה כזאת?????

אני לא אשלח שום פקס כי זה לא יעזור. כל המערכת שם מגוייסת תקרא הודעות קודמות ותבין.

יש גבול כמה טעויות אפשר לכתוב.

דרך אגב עד לרגע זה לא הוחלף העורך אז סביר להניח שאפשר עדיין להציג מועמדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2005 20:21 לינק ישיר 

אני לא אשלח שום פקס כי זה לא יעזור. כל המערכת שם מגוייסת תקרא הודעות קודמות ותבין.
והאשכולות בפורום יעזרו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 13:45 לינק ישיר 

יורה דעה יקירי, אנשים טובים קראו את הנעשה בפורום התקשרו לעורך יום ליום ובררו את טענתך ובכן: העורך היה גם היה בנווה דקלים רק שהוא היה כמו שכתוב בכתבה בשעת מנחת הערב, המזכירה לא יודעת מזה וגם לא אמורה לדעת מזה, הוא אינו נוהג לדווח לה על מעשיו מידי ערב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2005 14:31 לינק ישיר 

היי, הוא נרדם מאתמול, עזוב אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > יום ליום: הפאשלות שוב עשו כותרות.וההונאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.