בית פורומים עצור כאן חושבים

ציטוטים שנמאס לכם לשמוע/לקרוא!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/9/2005 18:23 לינק ישיר 

צט צטט בן צטט ציטוטיו לצטט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2005 19:05 לינק ישיר 

רב ניק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 12:36 לינק ישיר 

"הכותב הוא..."

שונא לשמוע אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2005 20:10 לינק ישיר 

שחור]מה עמדתו של סילבן שלום בעימות הפנימי בליכוד? הנה מה שאמר ללונדון וקירשנבאום ביום ראשון: "תמיד אמרתי את עמדתי בצורה ברורה ובהירה. אני אומר את דעתי תמיד. נכון לעכשיו, לא טוב שאומר את עמדתי. אל"ף, לא גיבשתי אותה. בי"ת, אני בא כמתווך אובייקטיווי". התשובה של שלום מורכבת מארבעה סעיפים: ראשית, תמיד הוא אומר את דעתו. שנית, לא תמיד הוא אומר את דעתו. דווקא עכשיו, כשהיא מעניינת במיוחד, הוא לא אומר אותה. שלישית, אין לו עדיין דעה. רביעית, יש לו דעה אבל הוא שומר על אובייקטיוויות.

במונחים של הפוליטיקאי הישראלי זאת נחשבת תשובה הגיונית, אבל משום מה היא לא סיפקה את קירשנבאום: "אם שרון יפרוש מהליכוד ויקים מפלגה, האם תצטרף לגוף כזה?" הפעם שלום היה קצת יותר ברור: "נולדתי בליכוד, ואני רואה אותו כבית שלי. זה עניין של דרך" . לונדון לא חשב שזה ברור מספיק: "א "איזו דרך? של שרון או נתניהו?" את התשובה של שלום צריך לקרוא בעיון: "יבוא הציבור ויחליט. יש לנו דרך מדינית שעליה צריך להתכנס ולהחליט. ויש לנו דרך כלכלית-חברתית שגם עליה צריך להחליט, כי לא ברור כרגע מהי". אז מה היה לנו? ראשית, הדבקות של שלום בליכוד היא דבקות בדרך. שנית, לליכוד אין דרך עד שהציבור יבוא ויחליט עליה. שלישית, לליכוד יש דרך, אבל צריך להתכנס ולהחליט עליה. רביעית, לא ברור כרגע מה הדרך של הליכוד. סיכום ביניים: סילבן שלום יישאר בליכוד בגלל הדרך שישנה, אבל איננה, או בעצם ישנה, רק לא ברור כרגע מהי. זו עמדתו הברורה והוא אומר אותה תמיד (או שלא).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2005 20:46 לינק ישיר 

"אם אין אני לי מי לי" (שמעתי בתור להבטחת הכנסה בביטוח לאומי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 00:05 לינק ישיר 

ואם מדברים בסילבן, אל נשכח את אמירת האלמותית של סא"ל (מיל.) אביגדור קהלני:
כבן למשפחה שכולה, איש לא ילמד אותי מה זה פופוליזם!

אמירה זו אינה פרדוכס; להיפך: היא שייכת לסוגה מיוחדת של פסוקים המאששים עצמם ומפריכים עצמם בו זמנית, ובלי כל סתירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 00:16 לינק ישיר 

עוד אמירה בסוגה הנ"ל:

חבר שלי התראה פעם ב"בליינד דייט" (ע"ע?) עם בחורה שאמרה על עצמה:

אני לא פרובינציונלית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 00:48 לינק ישיר 

-"דעת תורה זה היפך דעת בעלי בתים" - זה כולל גם את הרמב"ם או ר' יוחנן הסנדלר?

-"בידוע, עשו שונא ליעקב" - למרות שיעקב מצדו, מת על עשו.

-"מדינת ישראל היא מדינה יהודית-דמוקרטית" - כן, מאוד.

-"רק לימוד התורה שמר על עם ישראל בכל הדורות".

-"כל כבודה בת מלך פנימה".

-"תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם" - איפה הפורום השכן, שמותר להזכיר את שמו, כשצריכים אותו?

-"אני לא פחות דתי" - מי אמר שאי אפשר להיות דתי ולא להאמין בא-להים?

-"לדתיים אין מונופול על היהדות" - וחוצמזה, אנחנו לא פחות דתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 01:26 לינק ישיר 

בגט_סתרים, ראוי היה לציין שזהו ציטוט מטורו של אהוד אשרי "משחק מילים" ב"הארץ" של יום ששי שעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 07:27 לינק ישיר 

ממללא,

יש לי חברה שאומרת שהמשפט "תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם" הוא הוכחה לקיומו של הומור אצל חז"ל.

ותרומתי הצנועה והמפורטת משהו -
צריך להרוג את כולם!

למרות שאת המשפט הנ"ל שמעתי בנוגע למגזרים/דתות/לאומים שונים במהלך השנים, זכורה לי אנקדוטה שסיפר הסופר סמי מיכאל בתכנית רדיו לפני שנים מספר, שתיארה נסיעה שלו במונית, עת הנהג אמר: "צריך להרוג את כל הערבים!".
סמי מיכאל החליט, שנמאס לו להסביר ולהתווכח, והוא החליט להסכים: נכון מאוד (הוא ענה לנהג), מחר אני לוקח רובה ועובר בכל בית ברחוב שלי, דופק על הדלת ואם יש שם ערבים אני יורה בהם. אני אומר לך (אמר מיכאל לנהג) שאני לא אדלג על שום דירה, וגם אם אראה ערבי ברחוב אני יורה בו מיד. לא אכפת לי ילד או זקן - יורה בכולם. אני קצת מתלבט (הוסיף מיכאל) מה לעשות אם אחרי שסיימתי להרוג את כל הערבים שברחוב שלי, פתאום אשמע קול בוכה לעזרה במבטא ערבי, אבל נראה לי שאני אחזור אחורה ואירה בו שוב.
אתה מטורף! צעק עליו הנהג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 07:43 לינק ישיר 

חבצלת.

אכן, אני מתנצל, שכחתי להביא גאולה לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 08:23 לינק ישיר 

אני מוחה על ביזוי התורה וחכמיה בהודעות של ממללא ואמשלום

אמשלום

קיימי "ואל תתחבר לרשע".

ממללא

"רק לימוד התורה שמר על עם ישראל בכל הדורות".

למה נמאס לך מהטענה הזאת ?

א)אתה חושב שהוא לא נכון ?
ב)בגלל השימוש הדמגוגי בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 09:58 לינק ישיר 

באבא,

אין אדם משים עצמו רשע.

[זה בקשר לממללא, שהוא בודאי ת"ח בעצמו. בקשר אלי - תנוח דעתך, אין חל שם ביזוי על דברי, שאינם נחשבים ממילא]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 10:08 לינק ישיר 

התכווננתי ל "חברה" שלך לא לממללא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 10:17 לינק ישיר 

באבא,

חברתי היקרה גם היא תלמידת חכמים, ודברי לעיל חלים גם עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ציטוטים שנמאס לכם לשמוע/לקרוא!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.