בעקבות שאלות של רבים מהקוראים כאן ובפורומים אחרים, החלטתי לשאול את ירחמיאל ביגון-מתי נזכה לראות סוף סוף להופעה של פרחי מיאמי בארץ.
הנה התשובה שלו בציטוט כמעט מדוייק (מתורגם, כמובן-בתרגום חופשי):
אנחנו רוצים להגיע, אבל זו שאלה מסובכת. בדר"כ אנחנו מופיעים בניו יורק בפסח ובסוכות. לא שבסוכות ההופעה תמיד יוצאת אל הפועל, אבל זה לא פשוט. כך שבקיץ זה הזמן שאנחנו רוצים להגיע, אבל השנה הזאת, בחודש אוגוסט-עם כל מה שהולך בגוש קטיף-זה לא מתאים להגיע.
כמו כן, ההופעות בישראל הן מטבע הדברים פחות גדולות בגלל המצב הבטחוני והכלכלי.
ובכן, אולי בשנה הבאה.
סוף ציטוט.
2 מסקנות מהתשובה שלו-
א. אם למישהו היה ספק איך לקשר את תוכנית ההיתנתקות לפרחי מיאמי-הנה הקשר גלוי כאן לפניכם.
ב. לירחמיאל ביגון לא בוער להגיע לארץ. מבחינתו זו משימה מסובכת ולא משתלמת והרי פרחי מיאמי, חוץ מתחביב, זה גם ביזנס. (אולי בעיקר ביזנס?)
נשלח ב-17/8/2005 07:12
הנה עוד סיבה בשבילי להתנגגד להתנתקות לדעתי עם ירחמיאל ביגון יראה שהביקוש להופעה בארץ רק הולך וגדל הוא יבין שמשתלם לו לבוא, לכן צריך להיות קצת נודניקים בעניין...
2. כשאני מנסה להבין את השיקולים שלו יש עוד משהו שכנראה בגללו הוא לא מגיע לעיתים קרובות יותר לארץ, הוא כנראה חושב שאם הוא יגיע לעיתים תכופות יותר אנשים כבר פחות התלהבו ולא יהיה כ"כ ביקוש.. אז הוא נותן לחבר'ה בישראל לחכות ובינתיים הרצון רק גובר ואז כשהוא יגיע פעם ב..(הרבה זמן) לארץ יהיה פרסומים ענקיים משהו בסגנון של: סוף סוף פרחי מיאמי חוזרים לארץ לאחר הרבה שנים וכו' ויהיה עומס ככה שזה ישתלם לו מבחינה עסקית...
מה אתם אומרים?
תוקן על ידי - צילה15 - 17/08/2005 7:12:41
נשלח ב-17/8/2005 15:58
באמת הם לא באים? רק שנה הבאה זה לא הוגן, אני אף פעם לא הייתי בהופעות של פרחי מיאמי, ועכשיו הוא לא בא אז לי לא יוצא לראות את פרחי מיאמי בקרוב יותר.
ולדעתי זה תירוץ רק בגלל גוש קטיף, תעזבו הוא יכול לבוא בכול זאת אפשר תמיד לסדר איזה קומבינה
נשלח ב-17/8/2005 16:41
נו, קדימה!!! את מוזמנת לסדר לנו ת'קומבינה הזאת...
נשלח ב-17/8/2005 16:52
צריכים לדבר עם ירחמיאל ביגון אישית ולשכנעו הלוואי שהייתי יודעת
נשלח ב-17/8/2005 21:34
בשנות ה-90 הם היו באים לארץ פעם בשנתיים-שלוש ולמרות זאת הייתה ציפייה רבה וביקוש רב. ועכשיו הם לא יהו כאן כבר 5 שנים...
נשלח ב-17/8/2005 22:36
כי בשנות ה90 מיאמי היה tha best במוזיקה ובשנים האחרונות הפופולריות שלהם קצת ירדה, כנראה הוא חכה למשהו חדיש שיסחוף את כל הארץ בדוגמת הדיסק רווח... לכן הוא היה צריך לבוא לארץ בקיץ הזה אך בגלל ההתנתקות הוא חשב שזה לא הזמן הכי מתאים להופעות כאלה בארץ, והוא מחכה שהמצב בארץ יסתדר ובהזדמות הראשונה שיתאפשר לו (והוא יחשוב שזה מתאים...) הוא יגיע...
יש למישהו סברה אחרת?
תוקן על ידי - צילה15 - 17/08/2005 22:41:15
נשלח ב-17/8/2005 23:06
כנראה שזה היה כך וזאת הסיבה, טוב בכול אופן לא ניראה בקרוב את המארגן של פרחי מיאמי כאן
נשלח ב-18/8/2005 12:38
את מי מעניין המארגן מצידי שיבואו לבד בלי ירחמיאל ביגון...
העיקר שיבואו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי - צילה15 - 18/08/2005 12:51:56
נשלח ב-3/2/2006 14:41
הלוואי!
אם הם יבואו זה יהיה גדול!!!! הרבה זמן הם לא היו כאן!
גולי תקווה שהם יבואו עם הסולנים הטובים שלהם (במיוחד-יוסף שיק)!
נשלח ב-27/3/2006 19:20
ובכן, בניגוד לפורומים אחרים שמדברים על כך בריש גלי, אני אהיה זהירה יותר ואומר שייתכן שפרחי מיאמי יגיעו לארץ בחודש ניסן להופעה ביד אליהו.
רק מעצם הידיעה אני נרגש ונפעם! אוי! קומט שוין שנעל אריין!
נשלח ב-28/3/2006 14:30
אוף, כשהייתי בניו יורק בתישרי אז פגשתי את אחד הבנים בפרחי מיאמי והוא אמר לי שיכול ליהיות שהם יופיעו בישראל בניסן והוא ביקש מימני לא לפרסם ועכשיו אני באמריקה ואני יפספס את ההופעה!!!
נשלח ב-28/3/2006 16:13
נו...נו...
נשלח ב-28/3/2006 16:51
למה?
נשלח ב-28/3/2006 18:04
זה לא נשמע הגיוני מה שאת אומרת.
אנ ידיברתי עם אמא של אחד הילדים במקהלה, והיא אמרה שאין לה שום מושג על זה. ירחמיאל לא אמר בינתיים שום דבר להורים של הילדים במקהלה. הכל כ"כ בלתי מתוכנן.
ירחמיאל עצמו לא בטוח בזה. הוא אמר שיתכן שהם יבואו. ובכלל, כל הזמן הוא דיבר על זה שהם יבואו בקיץ, כל הופעה הזאת ביד אליהו היא הפתעה גמורה בשבילו, כמו גם בשבילנו.
אולי אותו ילד, ניבא ולא ידע מה ניבא... (לא רוצה לחשוב אם הוא שוטה או טיפש)