בית פורומים עולם הגאולה והעידן החדש

"...הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה..."

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2005 18:30 לינק ישיר 
"...הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה..."

לבאי האתר שלום רב ערב טוב ושבוע טוב.

אני יודע שדברים בנושאי חלומות נבואיים הנראים והנשמעים מאנשים שאינם "צדיקים" "תלמידי חכמים", ו"גדולי תורה" למינם מתקבלים בהסתייגות רבה, ואני שמח על כך, שכן אני בהחלט שייך לסוג זה של יהודים, שאינם שייכים לבעלי התארים הללו. עם זאת הייתי רוצה לשתף אתכם בחלום אותו חלמתי היום יום ‏שבת‏ ‏13‏ ‏אוגוסט‏ ‏2005 בשעה שש וחצי בבוקר, ועקרו ימי התגלותו של משיח צדקנו.
כל אחד יעשה בפרטיו כראות עיניו. והרי פרטי החלום:
אני נושא את עיני ורואה עולם מופלא ועצום ממדים המרחף לו ועושה את דרכו אט אט אל עבר הארץ מעל הים. המראה היה מדהים ביופיו, צבוע בצבעים ברורים ורכים. הכדור דמה מאוד למה שאנו רגילים לראות כעולם המעשה, אולם להבדיל מעולמנו זה, הרי ששם בעולם הקסום הזה, הדמויות שהיו במקום ריחפו באוויר ונראה שחוק הכבידה לא קיים שם, הכל נראה כמו לקוח מספרי האגדות, רגוע יפה להפליא ואם זכרוני אינו מטעני הרי שקול נגינה שקט ורך נשמע ברקע. כדור העולם הקסום ירד אט אט ארצה, ולפתע ניתקו מחלקו הימני העליון מס' לבנים מלבניות בצבע לבן שהיו קבועות בצדו הימני העליון, לבנים מלבניות אלו צנחו במהירות מסחררת כלפי מטה ולרגע נשימתי נעתקה בקרבי, למטה היו חיים שוקקים גנים ירוקים וכל הארץ, ואני הייתי בטוח שהינה בעוד רגע לבנים ענקיות אלו יפגעו באדמה ויהרסו אותה על יושביה לחלוטין.
לפתע נעצרו הם בבת אחת, כמו כוח אדיר שבלם אותם באחת באמצעיתו של הכדור בצידו הימני. כעבור שניה הם הסתדרו להם כמעין חלון ענקי על פני כל חלקו הימני העליון של אותו עולם, ובאותו מקום בו היו נפער חלון ענקי שכנפיו נפתחו להם לרווחה ואפשרו למסתכל דרכם להביט אל עבר שמים נוספים בצבע כחול רך ויפה להפליא. התרגשותי הייתה עצומה והתפללתי שעוד אנשים עדים למחזה המדהים אותו ראיתי. כך הבטתי לעבר השמיים החדשים עד שהקיצותי משנתי.
כאשר הקיצותי זכרתי את הפרק הכתוב בתורה בספר ישעיה המתאר את מבנה הארץ החדשה ושמים חדשים אתם יברא הקדוש ברוך הוא ביום ההוא.
"...ולעבדיו יקרא שם אחר אשר המתברך בארץ יתברך באלהי אמן והנשבע בארץ ישבע באלהי אמן כי נשכחו הצרות הראשנות וכי נסתרו מעיני כי הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה ולא תזכרנה הראשנות ולא תעלינה על לב כי אם שישו וגילו עדי עד אשר אני בורא כי הנני בורא את ירושלם גילה ועמה משוש וגלתי בירושלם וששתי בעמי ולא ישמע בה עוד קול בכי וקול זעקה לא יהיה משם עוד עול ימים וזקן אשר לא ימלא את ימיו כי הנער בן מאה שנה ימות והחוטא בן מאה שנה יקלל ובנו בתים וישבו ונטעו כרמים ואכלו פרים לא יבנו ואחר ישב לא יטעו ואחר יאכל כי כימי העץ ימי עמי ומעשה ידיהם יבלו בחירי לא ייגעו לריק ולא ילדו לבהלה כי זרע ברוכי יהוה המה וצאצאיהם אתם והיה טרם יקראו ואני אענה עוד הם מדברים ואני אשמע זאב וטלה ירעו כאחד ואריה כבקר יאכל תבן ונחש עפר לחמו לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי אמר יהוה..."
ספר ישעיה פרק סה' פסוקים יז' – כה'.
אכן זוהי תחושתי כאשר אני רואה חלום זה בעיני רוחי שוב ושוב. והיות וחלומותיי יש בהם ממש ובחלקם מתגשמים כפי שאני רואה אותם, אני רוצה לשתף אתכם בתקוותי זו, שאכן פרשנות זו היא הפרשנות האמיתית לחלומי זה, ואנו כולנו נזכה בעזרת השם יתברך לזכות לאורו של משיח צדקנו במהרה בימינו , ונאמר אמן.
אפרים לביא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2005 08:46 לינק ישיר 

תודה על השיתוף בחלום. תאכל'ס, מה החלום אומר שיקרה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2005 19:09 לינק ישיר 

לעייצס היקר שלום רב.
ואני חשבתי שרב הגלוי על הנסתר בחלומי זה, ובעוד הוא אומר את דבריו, טרחתי אני לאסוף אליו את הפרשנות המקראית אותה כולם מכירים ולה כולנו מייחלים,
ואם הדברים אינם ברורים דיים הרי הסבר קצר במה הדברים אמורים, הפרטים בחלומי זה עוסקים בנושא תקופת גילויו של משיח הגואל במהרה בימינו אלו. כמו כן אפרסם באתר זה את החלום אותו ראיתי ובו קבלתי משמים את הזמן שבו יתרחש אחד הגילויים החשובים לעיניין גילוייו של משיח צדקינו, ויש לי הרשות לגלות אותו ברבים. כולנו יודעים שתקופה שבה מתגלה אורו של המשיח, תהייה משופעת במעשי ניסים ונפלאות רבים, ואחד החשובים שבהם יתרחש בזמן זה אותו ראיתי בחלומי אותו אפרסם בקרוב תחת הכותרת,
"אורו של המשיח הינה הוא בא...חלום נבואי" ספר ישעיה פרק סה' פסוק יז', אני מזמין את כל שוחרי יום ה' הגדול, יום גילויו של משיח צדקנו לתת את דעתם על חלום זה, והתאריך אותו הראו לי משמים.
בואו כולנו נתפלל שהקדוש ברוך הוא ישפיע ברוב חסדיו ורחמיו על בניו בני ישראל בנו בכורו לטוב, לחסד ולרחמים.
וימים אלו הבאים עלינו לטובה ולברכה, יהיו ימים של גילוי אורו של המשיח ונאמר אמן.
ימים יגידו את אמרם.
בכבוד רב
לביא אפרים.

תוקן על ידי - efilavi - 25/08/2005 19:10:40

תוקן על ידי - efilavi - 25/08/2005 19:32:39

תוקן על ידי - efilavi - 25/08/2005 20:00:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > עולם הגאולה והעידן החדש > "...הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה..."
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext