בית פורומים אחרדים-אלעד

כתב חדש במפתח העיר... * מרנן ורבנן *???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2005 00:26 לינק ישיר 
כתב חדש במפתח העיר... * מרנן ורבנן *???

הכתבה של י.יניב השבוע במפתח העיר עוסקת בנושא "יד אליעזר".

בסוף הכתבה מופיעה הפיסקה הבאה.

"ותודה מקרב לב למ.ור. על סיועו החשוב בהכנת הכתבה".

מיהו מ.ור. המיסתורי?

בעגה המקצועית של בכירי המועצה מכונה מרנן ורבנן מהפורום "בשם החיבה" מו"ר.

האם מ.ור. הוא לא אחר ממרנן ורבנן מיודענו מהפורום?

אם כן (ומהסגנון של הכתבה שמאוד מזכיר את הסגנון מהפורום נראה שכן) אז יש כאן מישהו שיכול לענות על השאלה עתיקת הימים.

"מיהו מרנן ורבנן"?

ודרך אגב יניב, אחלה כתבה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2005 01:29 לינק ישיר 

"ותודה מקרב לב למ.ור. על סיועו החשוב בהכנת הכתבה" מתכוון בדיוק למה שזה מתכוון...

מיהו מ.ור. המיסתורי? - שששש.... אסור לגלות. אני רק יכול לומר לך שהוא אחלה. כמו שאני יודע מי אתה ואני לא אומר... עומד לי רמז על קצה הלשון אבל אני חושש ממומחי הפורום שיפצחו אותו.

לא טעית. ואני אסביר: בדרך כלל, מובאות לפני ידיעות לא מלוטשות נניח כמו "והאיש אמר לו לא והוא הלך" ואני אמור לרשום משהו בסגנון עיתונאי/קריא יותר. כשארגונים מבקשים כתבה הם משקיעים בה יותר אבל עדיין צריך לסדר הרבה (ובדרך כלל זה כאב ראש פי כמה מאשר אם נותנים לך רק נקודות התייחסות או משוחחים עימך בטלפון).

אבל במקרה הזה.. אח..איזו כתבה הביאו לי. איזה סגנון.. איזו רמה.. חוץ מכמה פסיקים קטנים או תיקונים קוסמטיים - היה מושלם. הלוואי כל שבוע. בעבר כתבתי לא מעט ולא תחת השם "י.יניב" וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בכשרון כזה. מבוזבז הייתי אומר.

אז מיהו "מרנן ורבנן"? מישהו הציע לי אלף שקלים כדי שאומר לו (ואני לא צוחק!) ואם לא אמרתי לו - אין סיכוי שאני אומר את זה סתם כך בראש חוצות. וחוץ מזה ייצא לכם כל הכיף ככה לא? הכי כיף זה "מרנן ורבנן" בדיוק כמו שהוא עכשיו. מסתורי.

והמחמאה בשורה האחרונה מגיעה כל כולה ל"מרנן ורבנן". רק חבל שהוא הצהיר שזה חד-פעמי. כבר חשבתי להתחלק איתו באחוזים.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 19/08/2005 1:32:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2005 01:40 לינק ישיר 

אאללעעדד,

בול פגיעה!

ואם אתה כזה דוגרי ונחמד (ובמיוחד שאתה מכיר אותי...) אולי תסביר לי בבקשה.

א. מה העניין של מרנן לכתוב דוקא את הכתבה הזאת?

ב. הוא פנה אליך או שאתה אליו?

ג. למה שיסכים להיחשף דוקא אליך, או שאולי בכלל הכרת אותו לפני, או שאולי אתה והוא....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2005 02:07 לינק ישיר 

עובד...חבל על המאמצים המיותרים שלך..מי שצריך לדעת יודע..אבל מה שבטוח שבקטע של הכתיבה יניב צודק והוא לא יודע עד כמה הבחור כשרוני...טוב אם הוא היה מכיר את הבחור הוא היה יודע עד כמה הואכשרוני..

בטח מו"ר שרואה את זה אומר לעצמו " אוח..אוח "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2005 10:06 לינק ישיר 

תשובות:

א. שום עניין מיוחד ובא נשאיר את זה ככה.

ב. לא הוא פנה אליי ולא אני פניתי אליו. הם פנו אליו.

ג. מי אמר שהוא הסכים להיחשף אליי? אולי עכשיו בפעם הראשונה הוא קורא שאני יודע..? איך אומרים? אוח.. אוח.. לא הכרתי אותו לפני. יש לי כישרון סמוי כזה לעשות 1 ועוד 1 למרות שמכחישים לי. הייתי אומר לך אפילו איך אבל אז אני אגלה את אחת השיטות המרכזיות שלי להגיע לידיעות בלעדיות.

התכוונת שאני והוא... מה? אותו אחד? ממש לא. נשואים? גם לא. מחלקים ביננו את העבודה בפורום ובעיתון? לא.

ול"הצלה_אלעד":

כשאתה כותב משפט כמו "מי שצריך לדעת יודע" אתה מוכיח לנו למה הכי כיף זה מרנן מסתורי ולא מפורסם. תודו שזה אחד מהדברים המרתקים בפורום.

החמאתי לכישורי הכתיבה המוכחים שלו. כל גולש יודע את זה. מעבר לכישורי הכתיבה יש לו כשרון לרדת לפרטים ולנתח מצבים. רואים את זה מהכתב יד של התגובות שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2005 14:22 לינק ישיר 

אאללעעדד

הבטחתי לפרגן כשיגיע,

השבוע מגיע.

קבל פירגון על הכתבה.

(ותמסור גם למרנן. )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כתב חדש במפתח העיר... * מרנן ורבנן *???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext