|
|
| נשלח ב-25/8/2005 22:53 |
|
| |
מי זו גב' וינברג שמדברים ?
תנו פרטים !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 02:31 |
|
| |
אוי אוי לך "צביקה הרבסט" כי אתה משתמש בכתר לו לך אתה כמחזיק תיק חינוך פותח חמלי"ם כל שני וחמישי פעם נגד המרא דאתרא ,פעם נגד הפרנקים, פעם נגד ראש המועצה, " ופעם לחלוקת הקארונים וכיתות לימוד" וכביכול אתה דואג לכל אלה שבבית יעקב לא קיבלו את בנותיהם,
אז אני רוצה ולחדש לכם " מיירי ורבייתי "
ראש המועצה הרב צביקה כהן יושב מזה כשלושה שבועות בישיבות ליליות ארוכות בעיר הקודש בני ברק במשרדי "חינוך העצמאי" עם ידידיו הרב לוריא ונלחם באמת ובתמים על כל בת ובת שלא התקבלה לבית יעקב ואפילו אמא של ראש המועצה הידועה כמנהלת של חינוך העצמאי בטבריה מתערבת לטובת בנותינו ולוחצת כל הזמן על הרב לוריא בענין הנ"ל.
כך שאת הקרידיט במידה ויתקבלו הבנות לבית יעקב מגיע לראש המועצה שאת פעולותיו עושה בהצנע.
ולא כאחרים שעליהם נאמר " איסטרא בלגינא קיש קיש קריא"
מקימים עמותה ועוד אירגון ע"מ לתפוש / לקבל כותרות
כגון עמותת "חנוך לנער"
הדא הוא דכתיב "חדשים לבקריםוכו'" אל תקרי בוקר אלא בקר
ועל כן ידידי מי שנתקל בבעיה כל שהיא יפנה לגורמים שעובדים עם הלב ולא עם "השפתיים" שלא יעבדו עליכם ושלא תדבדו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 11:47 |
|
| |
גרוסמן,
איזה קרדיט ועל מה?? על זה שמקבלים בנות מבתים מקולקלים לבית יעקב??
על זה מגיע קרדיט?
יפה עשה הרבסט. זה צעד בכיוון הנכון לפתיחת בית ספר נפרד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 12:22 |
|
| |
גרוסמן,
גם כאן בפורום ישנם גבולות מסויימים כעין קוד אתי שלא חוצים אותו, כך אני מקוה לפחות.
הפגישות הליליות הארוכות כפי שאתה מגדיר אותן היו על נושאים אישיים פרטיים עד כדי איניטימיים וללא "שום קשר" לנושאים העירוניים הכלליים, אז בוא ונסתפק בתקווה ובתפילה שלפגישות רגישות אלו לא תהיינה השפעה על שיקול דעתו של צביקה כהן בנושאים העירוניים.
אז אל לך לנצל את הדיסקרטיות של הנושאים ולספר לנו סיפורים כי אם הדברים יצטרכו להיחשף בגלל השימוש הציני שלך זה יגרום הרבה אי נעימויות לאנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 12:56 |
|
| |
אני מצטט ממאמרך הקודם
"יש נשים בעיר שהלבוש שלהם רחוק מלבוש בת ישראל אז זה הופך את אלה שרוצים להישמר מהם ללא בסדר וחולים???
אל תיתמם המודרנים לא מעוניינים להישתנות הם רוצים להישאר כמו שהם"
ידידי כארבע שנים גרתי בקוטגים ברח' חוני המעגל ליד המודרנים היום אני גר ברובעD אני מזמין אותך לסיור בקוטגים לראות את נשות המודרנים עד כמה שלבושהם ממש מצדיק את הכנסת בנותיהם לבית יעקב .
שלא נדבר את הסרטים שלילדיהם רואים ומחליפים בניהםוכן הם יושבים קבוצות של ילדים ומזמינים את חבריהם ממקומות אחרים בעיר לצפות איתם.
בברור קצר עם הילידים מסתבר כי ההורים שולחים את ילדיהם לרשת וידאיו דן ולמקומות טמאים כאלו או שבתחנת דלק עינת נותנים את כרטיס האשראי שהילד יוציא סרט רח"ל
ואת כל מה שכתבתי עכשיו אני המקור הראשון שאני עד לדיבורים כאלו ואחרים ולא מר שמועתי ,
כאן המקום לשאול
מי מקולקל ומי לא?
ע"פ איזה קריטריונים מקבלים ?
ומעתה זיל גמור
.
.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 13:03 |
|
| |
הזכות_לדעת
שלום לך ידידי
באמת זכותך לדעת את דסקרטיות הפגישות בינהם צא ותברר האם מדובר בדילים או טובת בנות הישוב בעיניו.
בשיחה עם מ"מ ראש עיריית בני ברק נתגלה לי רז זה של תוכן השיחות של ראש המועצה שלנו עם הרב לוריא.
הנה לך מקור להתחקות אחריו
בהצלחה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 13:25 |
|
| |
גרוסמן,
הנסיון לגרור את זה שוב למחוזות פוליטיים כאשר יעקב הוא עוד נסיון ציני.
המקורות של באים מתוך ביתו של הרב לוריא ולא אוסיף עוד על כך כדי לא לפגוע באנשים ללא כל סיבה.
רק אוכל לומר לך שהשיחה נסובה על טבריה פתח תקוה ירושלים וסביבותיה וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2005 14:47 |
|
| |
גרוסמן אז מה אתה מציע?
מי שאכל שום שיוסיף ויאכל שום?
גם אי אפשר להשוות את האיכות של כיתת הבוגרים בקהילות יעקב לכיתת המכינה וכיתה א' שעושים כעת יותר סינון מבעבר בגלל שיש יותר ילדים ואפשר לסנן יותר וגם לאחרים שנדחים יש אלטרנטיבה.
לכן אמרתי טוב עשו שפתחו קרוואן נפרד זה חצי דרך לפתיחת ביה"ס נפרד.
אם יש שיקולים זרים בקבלה איני יודע ולפעמים יש טעויות ומקבלים מי שאינו ראוי והפוך מי שליכלכו עליו לא יתקבל.
תוקן על ידי - GeorgeSoro - 26/08/2005 14:47:28
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2005 15:28 |
|
| |
כולם מחר מוזמנים למסיבה אחה"צ בבית יעקב באלעד לילדות כתה א' ושם תראו את החלקוה הגדולה של גב' וינברג ובעלה.
ושם תראו איך למרות הוראתו של מרן ראש הישיבה עשו הזוג מה שהם רוצים.
איך הם יכולים לעשות מה שהם רוצים ולא לשמוע לדברי מרן ראש הישיבה הרב שטינמן שליט"א אבל לקרוא את השם של הסמינר שלהם לע"נ אשתו ע"ה.
בושה וחרפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2005 15:45 |
|
| |
ידידים
תעדכן מהשטח מה היה עם הקראוון.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2005 19:49 |
|
| |
אם אני מחר בבוקר מגיע עם ביתי לבית ספר משהו מסוגל להגיד לי להוציא אותה החוצה מהכיתה....???????
היום התקשרה אוחנה מהמועצה ושאלה אותי מה לגבי ביתי אמרתי לה שאני מסודר בבית ספר של וינברג אז היא אמרה לי שאין לי אישור .. אז אמרתי לה את תראי אותי ממחר בבית ספר שלוינברג וביתי בכיתה א'..
דרך האגב מה השם של המורה של כיתה א' מי יודע ???
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2005 21:58 |
|
| |
חבר בסניף
יש 4 כיתות א ויש לך כיתה טיפולית מיחדת לביתך.
אבל למה אתה רוצה לשלוח את הבת שלך לביה"ס ספרדי?
ממה שהבנתי רוב הבנות בשכבה הזו ספרדיות או יש כיתות שהם חצי חצי
אז יש להרעיש על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2005 22:19 |
|
| |
למרות שמשה שטיין אמר שזה נגד מרן ראש הישיבה שליט"א.
ולמרות שאביגדור קצבורג אמר שזה נגד מרן ראש הישיבה שליט"א.
ולמרות שהבוס הגדול שלהם צביקה הרבסט אמר שזה נגד מרן ראש הישיבה שליט"א
בכל אופן חילקו את כל ה 33 ילדות והם נמצאות בכיתה נפרדת שבהם יש 11 אשכנזיות 22 ספרדיות
המורה של הכתה הנפרדת אשר כמובן הגב' וינברג אמרה שקיבלה אותם לא מרצונה אלא חיבו אותה במועצה
היא המורה גב' בת שבע לוין וכרגע יש ממלאת מקום עד שהמורה תחזור מחופשת לידה
בושה וחרפה בבחירות אנחנו הינו צריכים ללכת בראש אחד ולתמוך בהם כי כך אמרו לנו גדולי הדור וביניהם מרן ראש הישיבה שליט"א וכאן שמרן ראש הישיבה אמר מפורשות כי לא יהיה כזה דבר הדבר קורא וקרה כאן בעיר התורה אלעד.
איך היא יכולה לקרוא שם סמינר על שם אשתו של מרן ראש הישיבה ולא לשמוע בקולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2005 02:57 |
|
| |
בושה וחרפה למנהלת של בית ספר ככה להתנהג....
אנחנו בתור הורים אנחנו חייבים להעיף אותה מניהול של הבית ספר....
חברה אולי תשלחו פקסים למאיר פרוש ולספר לו מה הולך אצלנו בעיר ....................
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2005 10:42 |
|
| |
באמת בושה וחרפה לבית ספר הזה,
אני חשבתי ששלחתי את הבת שלי לבית יעקב ומסתבר שהיא הולכת לחזון עובדיה.
אתם מצחיקים חברה זה מה שכואב לכם?
|
|
|
|
|