בית פורומים אחרדים-אלעד

הוא רץ לקבל כותרות בעיתון אבל אין פתרון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2005 12:50 לינק ישיר 

ג'ורג'י אתה טועה ומטעה.

"בית יעקב" הוא סמל ומופת בזכות המסורת שלו. לא בגלל צבע העור של תלמידותיו. מכאן, ש"בית יעקב" שמתחנכות בו תלמידות ספרדיות הוא עדיין "בית יעקב" ולא "חזון עובדיה". יש מבין?

אולי תוסיף לחתימה שלך בצורה קבועה: "ואם זה גזען - אז אני גזען גאה!". באדום ומודגש עדיף. שלא נפספס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2005 17:38 לינק ישיר 

ג'ורג' ,

""יקירי""

בתור אחד מהצד שבכלל לא בענינים מה הולך פה בפורום,
אני עוקב אחרי האשכול הזה ומאוד מעניין אמרת שיש לך בת "בבית יעקב"?! נכון?? אז לפי הבנתי אתה אמור להיות אבי אבות "הפרומערים" שלפי דבריך כל כונתך היא "טהורה" ואיך אמרת ..."יש דברים שהפרועמר לא יסבול בביתו" מעניין מאוד לדעת איך הגב' הנכבדה וינברג היתה מגיבה אילו היתה יודעת שיש לה כאן במרחבי האינטרנט "הטהורים" סנגור כל כך "חזק" שהוא ממש בבחינת והגית בו=באינטרנט יומם ולילה וד"ל ...

אגב ,רק בגלל טיפוסים צבועים שכמוך אנשים לא שלחתי את בתי לבית ספר הנ"ל

נ.ב,
מישהו שמכיר אותך מקרוב (זהירות מונעת אסון)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2005 19:22 לינק ישיר 

שמח שהרגזתי אותך שייגעצ יש לך כאן חברים רבים אבל אל תדאג בסופו של יום תמצאו את עצמכם מחוץ לכותלי החברה החרדית הגם שתתעקשו ללכת בכובע וחליפה ולקרא לעצמכם חרדים.

רק תשימו לב את גילויי השנאה כלפי אחד שמייצג דעות "פרומריות" כביכל ואתה לא היחיד.

לגופו של עניין אני רוצה להבהיר גם המוסדות הספרדים הם בית יעקב לכל דבר ולא היתה כוונתי להטיל דופי במישור הזה.

גם אי אפשר להתכחש להבדלי מנטליות וסגנון בחברה החרדית ואין כאן מקום להאריך זה מצב קיים ולא לנו עכשיו לדון בו או לפתור אותו.

רק אני מצר שאין לנו תושבי אלעד מוסד חינוכי כמו בערים אחרות בו בני תורה אשכנזים מחנכים את בנותיהם והם גם נותני הטון.

אם רוב הכיתה ספרדיות ממילא הצביון הכללי משתנה,

אני יודע שיקפצו עלי כל יפי הנפש אבל מציאות היא שלא ראיתי אשכנזים מתדפקים על דלתות מוסדות חינוך ספרדים אבל הפוך ראיתי גם ראיתי.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 01/09/2005 19:48:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2005 01:02 לינק ישיר 

ג'ורג' למרות שאינני מסכים עם הקביעות שלך אני חושב שאתה אדם חכם (בלי טיפת ציניות).

אז למה לא לדבר על זה? בא נפתח את זה. התכבד נא ופתח אשכול ובו נערוך סיעור מוחין על הנושא הזה בלי חשש. חברה חזקה היא חברה שלא מפחדת להתעמת ולהתדיין על כל דבר. הולך?

הרעיון המקורי היה של משה_רבינו בזמנו. אני מצטרף לקריאה וחושב שכך נלמד אחד על השני יותר.

להמשיך את זה פה זה להסיט את נושא הדיון המקורי.

-----------------------------------------------------

והנה לינק לפורום שכן שאולי יעשה לך משהו

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1549509

תוקן על ידי - אאללעעדד - 02/09/2005 1:06:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הוא רץ לקבל כותרות בעיתון אבל אין פתרון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.