לא מזמן חשפנו פה את הדיונים סביב מועמד מוסכם על כל המפלגות החרדיות להיות שר בממשלה, המדובר כמובן בצביקה כהן ראש מועצת אלעד פוליטקאי צעיר עם הרבה אמביציה.
מאז התפרסם כבר האפשרות בדבר מיזוג בין הקבוצות.
אך בינתיים בסביבתו של צביקה כהן לא ממתינים ושם הוחלט לצאת בקמפיין רחב שיבליט את הצלחותיו של צביקה כהן, וכבר השבוע נזכה לראות בשבועון יום ליום ראיון נרחב המרוח על מרכזו של העיתון.
צביקה כהן יחד עם איש סודו הנאמן (כך הוא נקרא באלעד) אישרו לאחרונה את התוכנית לצאת לדרך וכי זה התזמון הנכון לעשות זאת בעקבות ההצלחה בפתיחת שנת הלימודים בעיר.
הצמד הזה שלפני כשנה כבש בסערה את העיר אלעד ולמרות כל הבעיות הקשות שהיו שם ביצע זאת בצורה מהירה וללא נפגעים (כמו שאומרים השדרנים הצבאיים) ולאחר מכן המהפיכה שבוצעה בעיר ולבסוף פתיחת שנת הלימודים, הובילו את הצמד להחלטה לעבור לשלב הבא.
נשלח ב-7/9/2005 16:05
שמעתי על כך ובררתי במערכת העיתון ובכן הכתבה הזו שתהיה השבוע ביום ליום ראשיתה בראיון שנמערך כבר לפני חודש ימים והושהתה עד עתה מסיבות טכניות שונות.
לאט לך.
נשלח ב-7/9/2005 16:31
קשה להאמין אבל הלוואי
נשלח ב-7/9/2005 16:34
איש סודו הנאמן של צביקה כהן.
לאט לך אל תסחף, נראה לי שאתה לא מכיר את ש"ס מספיק טוב.
ברגע שאלי ישי ירגיש איום על מעמדו מצד צביקה, מיד יתחילו להכפיש אותו אצל הרב כדי לחסל אותו.
אם אתה דואג לצביקה, אל תצא בכאלה הצהרות שרק מזיקות לו.
ובפרט לא בהצהרה כמו שכתבת באשכול אחר שמעמדו של צביקה הוא כמו מעמדו של אלי ישי ויותר מזה.
הבנת את זה ברוך.
נשלח ב-7/9/2005 18:04
אולי צביקה כבר לא מפחד מאלי ישי ..
יש לו על מי ליסמוך.........
נשלח ב-7/9/2005 18:08
אם זה נכון שהוא יכול להיות מועמד מוסכם אולי זה נותן לו בטחון עצמי.
נשלח ב-7/9/2005 18:08
תל אביב,
בימים הקרובים תראה כמו כולם שאם הגזמתי הרי שזה היה לכיוון מטה ולא מעלה.
מאוח הדברים כנראה שאינך מכיר את הנפשות הפועלות אבל מדובר בפוליטקאי צעיר שהצליח לקבל אהדה רחבה גם בסקטור האשכנזי ואפי' בגרעין הקשה שלהם, כאשר הם הצליחו למנף את האהדה לשלב מעשי ולבצע מהלכים שבצורה נורמלית לא היה סיכוי לעלות אותם על דל המחשבה כלל.
ולגבי אלי ישי הוא לוקח את ההצלחה שלהם כקרדיט שלו שהשכיל להביא אותם למקום הנכון כך שהוא רק גאה בהם.
נשלח ב-7/9/2005 18:09
ניראה לי שצביקה לא מפחד שילכלכו את שמו אצל הרב עובדיה
זה כי יש לו גב של הרבנים האשכנזים
נשלח ב-7/9/2005 18:11
השאלה אבל מי משתמש במי צביקה בגרעין או הגרעין בצביקה...
נשלח ב-7/9/2005 20:27
סייר צפוני. לא אמרתי שהגזמת, אלא אמרתי שזה יכול להזיק לצביקה, שאגב אני מאוד מפרגן לו באופן אישי ומאחל לו הצלחה, אני מכיר אותו אישית וכן חלק ממשפחתו.
אני חוזר ואומר לך שאתה אולי לא מכיר מספיק טוב את אלי ישי, הוא לא יודע לפרגן, הוא חששן גדול ופוחד מהצל שלו, תראה במי הוא הקיף את עצמו, מי הם עוזריו ויועציו, חבורת ילדים טיפשים, וכל זאת למה? כי הוא מפחד ורועד מכל אדם חכם ופיקח שלא יקח את מקומו.
לגבי הגיבוי של הרבנים האשכנזים, כל זה לא שווה עם לא יהיה לו את הגיבוי של ש"ס, כי לעולם אבל לעולם האשכנזים לא יתמכו בספרדי אם אין להם אינטרס מובהק והם מרויחים מזה בגדול, (ראה ערך הרב פרץ). וכן יש אינטרס שיפוג אם לצביקה לא תהיה התמיכה של ש"ס.