יום ליום: הפאשלות והחשיפה לתביעת ענק
לאחר כמה שבועות של מנוחה וטיולים חזרתי מלא מרץ וקצת זמן יש לי.
אני מניח שאתם לא מופתעים גם בשביל מה , נכון.....לתת קצת ביקורת.
אני עדיין מקווה שביום ליום יתקנו והעיתון ישתפר בזכותי.
קודם כל שלום לעורך....הופתעתי השבוע לראות בכותרת החדשות בצד ימין למעלה כותרת "חמוצים לשבת" תגיד לא היה לך משהו יותר מעניין מאשר חמוצים.
הפאשלה הגדולה שפרסמת בכותרת החדשות ואני מקווה שבהנהלה שמו לב לעניין היא כמובן הכותרת הלא נכונה "בג"ץ נגד הריסת בתי כנסת בגוש קטיף" בג"ץ פסק לידיעתך עורך נכבד להרוס את בתי הכנסת לתקן כבר מאוחר.
כותרת אחרונה בחדשות שהייתה באמת לא במקום "מה עשתה הלימוזינה הלבנה ברחובות בני ברק" נו....... באמת..... האם ביום ליום חושבים שנולדנו אתמול לוקחים כותרת מפוצצת (יענו) על לימוזינה שמגשימה חלום לילד חולה ושמים את זה בחדשות בעמוד הראשי זה אבסורד לא נורמאלי.
תביעת הענק
מדור דעת היום מוסף אקטואלי
הכתב קובי לוי שאל במדורו מה המשותף למשפחות עופר , הריסון , זיס , אפל , פדרמן , דנקנר , ועוד....תשובתו אני מצטט "יש להם חברים טובים במקומות הנכונים בממשלת ישראל" "הפוליטיקאים דאגו למכרזים דשנים , לעסקאות נדל"ן , ורכישת מפעלים ממשלתיים במחירי ריצפה , ואלה המתעשרים סיפקו למיטיביהם ממון בשפע רב" אשמה זו של שוחד כביכול מספקים העשירים לפוליטיקאים חושפת את יום ליום לתביעת ענק של דיבה זהירות!!!!!!!!!!!!!! וגם אם לא תוגש תביעה איפה ההוכחה!!! זה עיתון רציני לא?
לסיום ,,,לא הבנתי למה יצא הכתב יוני להט מגדרו ושיבח לעילא ולעילא את עוזי לנדאו אין פוליטיקאים אחרים כמו בש"ס שאפשר לשבח אותם.....אולי כועסים ביום ליום על חברי הכנסת.
אם קראתם את הראיון עם צביקה כהן אולי שמתם לב לניסוח הלא זורם והחובבני אם כבר הוא פתח בקמפיין למה אתם הורסים לו.
ביי בינתיים.
תוקן על ידי - יורדעה - 10/09/2005 23:34:55
 |
|
|