אמנם יש עוד אי אלו דיונים כאלה ואחרים לכל הכיוונים אבל לא יודע...
הסקאלה נעה בין פאסימיות מוחלטת לאופטימיות זהירה.
נשלח ב-15/9/2005 22:50
התכוונת בטח לומר שהבלעדיות של הפורום חוזרת...
אוחחחח
נשלח ב-16/9/2005 00:15
פולישער חשבתי שנגמלת מזה...
מי כמוך יודע שהצוות שם משקיע רבות בעבודה ובכתבות, ותמיד בכל מקום יש מעידות אבל לא כמו שאתה מציג את הדברים
וסתם לידיעה כללית, כשיש שתי עיתונים זה רק נותן קרדיט לטוב שבהם ותנופת עשייה ומכירות, אבל כשיש רק אחד זה לא תמיד מצטייר טוב
נשלח ב-16/9/2005 00:21
לא מדויק, לפחות לגבי המפרסמים.
כשיש שני עיתונים, ישנה תחרותיות במחירים ללקוח. כשיש אחד - הוא יכול להעלות מחירים.
ואם אכן מפתח העיר נסגר סופית (עד יום שני יהיה ידוע אם זה סופי) נכנס אלמנט נוסף: על פי חוק, רשות מקומית, מועצה או עירייה, חייבת לפרסם בעיתונים הודעות. אם יש רק אחד - הרשות תצטרך לפרסם אצלו גם אם הוא לא תמיד מדווח בעדה.
יש לזה תקדימים. השאלה אם באלעד, "קול העיר" יכול לשמש כעיתון שמחולק בכל המקומות ואז יוצא העוקץ ממהחיוב החוקי.
נשלח ב-16/9/2005 00:54
הצלה_אלעד
ידוע ידוע.
ללא ספק העיתון מושקע ורציני, רק מה, יש מעידות פה ושם ובדיוק בשביל זה (גם בשביל זה) אנחנו כאן, לתפוס אותו (את אלון...) במעידות הקטנות.
נשלח ב-16/9/2005 01:05
קיבלתי באישי מאחד מהעוסקים בתחום...
(שיניתי במקצת כדי שלא יזהו את השולח, אבל לא קריטי לעצם העניין)
--------------------------------------------------------------------------------
כבר חודש בערך מתנהלים מגעים לפתיחתו של מקומון חדש אבל שונה.
למה הכוונה? מישהו רציני שעוסק בתחום העיתונות מעוניין לפתוח עוד עיתון, שייראה כמו עיתון (כדוגמת מפתח העיר) ולא כמקומון.
אתה יכול לפרסם את זה אבל לא בשמי כי המעורבים שומרים את זה בשקט בינתיים ואני אחד מ"אנשי הסוד" של העניין.
קח פרטים: מישהו מראש העין, שמחזיק כבר עיתון עם פרסומים וכו', בודק השקעה בעיר כבר הרבה זמן. מקורבים שלו פנו אליי בבקשה להיות מעורב אבל הבהרתי להם שאני טרוד בתקופה הזאת ולא יכול להיות ראשי ורובי בעיתון כזה שדורש מישהו ממש רציני.
אבל אנא ממך - ממני לא שמעת. את הפורום זה יעניין ובגלל שזה נהיה לאט יותר ויותר גלוי לא אכפת לי שזה יתפרסם.
עכ"ל.
גם באלעד יש צפונים...
נשלח ב-16/9/2005 07:32
הצלה אלעד חרדים אלעד הרי אתם אדם אחד שבמקרה גם עובד בעיתון קוראים אלעד אז הכל מובן.
נשלח ב-16/9/2005 08:34
פוילי שומר הפורום.
אני חוזר וקורא למנות אותו למנהל בפורום. ואם אין תקן - הוסיפו תקן.