זה לא אלעד זה היה ברכב ליד ראש העין ואין קשר לאלעד
נשלח ב-16/9/2005 10:34
דניאלצ'יק ,
מה עובר עליך? אתה שפוי?
תקרא את הכתבה , באיזה רכב בדיוק מדובר? זה נעשה בבית וצולם במצלמת ווידאו, ואם תשאל את פקד אופיר כפרי הוא גם יגיד לך שזה מאלעד.
לצערנו.
נשלח ב-16/9/2005 10:38
שאלה טכנית:
איך אפשר להתעלל מינית בתינוק???????
אפילו בתינוקת אי אפשר טכנית אז שלא ימכרו לנו סיפורים מטופשים לכבוד שבת
נשלח ב-16/9/2005 11:20
אני מודאג יותר על המקרים שעדיין אינו ידועים מהמקרה הזה.
יש הרבה רע באלעד, הרבה, הרבה.......
נשלח ב-16/9/2005 12:11
לפי התיאורים בynet,
ג-ו-ע-ל--נ-פ-ש-!-!-!
גם באלעד יש צפונים...
נשלח ב-16/9/2005 13:04
בושה לכם!!!!!!!!!!!!! לאן יגעתם????????????
נשלח ב-16/9/2005 13:23
הנייד הָגְדֶר בבקשה "לכם".
נשלח ב-16/9/2005 13:25
מתוך הכתבה ב-YNET:
בעוד הבעל הגיע כשזקן לפניו והוא לובש חולצה לבנה, מכנסים שחורים וכיפה, האישה לבשה חצאית וגופיה, מה שמעיד כי היא אינה חרדית או דתית כמו שאר תושבי אלעד.
לתשומת לבכם !!!
נשלח ב-16/9/2005 13:41
שטרן_קובי: עם מה שמייחסים לה נכון זה לא משנה איך היא לבושה, אפילו גוי לא מתנהג ככה.
נשלח ב-16/9/2005 14:00
נראה לי שהאשה לא היתה לבושה כאשר היא ביצעה את המעשים הנוראיים הנ"ל!
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-16/9/2005 14:10
תגידו מה קרה לכולכם??
האישה יותר חרדית או פחות חרדית. האבא עם זקן שחור וגוונים של ג'ינג'י האבא לבש חולצה כתומה וקוביות בצבע ורוד מזעזע.
מה הקשר?!
מדובר בשני אנשים חולי נפש. אני לא כותב את זה כי אנחנו נוטים להצמיד את המושג "חולה נפש" לכל דבר שאנחנו מזדעזעים ממנו או עוצמים עיניים לגביו. אלא בגלל שבאמת מדובר בחולי נפש. אני מזכיר לכם שמדובר בתינוק. תינוק!
סטיות יש בכל המגזרים. חרדים (מכל הקבוצות), דתיים-לאומיים (מכל הרמות הרוחניות) וחילונים (מכל העדות והמעמדים). וכמו שאנחנו רואים, גם אצל נשים. מספיק למתג דברים כאלה ולנסות להתנער שהבעיות האלו קיימות.
הסיפור הגדול הוא לא זה. הוא אחר: במדינת ישראל, החוק לא מתייחס לפגיעה מהסוג הזה של נשים. כן כן. על פי חוק לא ניתן לשפוט את האישה על כך. ברור שיקחו לה את הילד בוודאי שימצאו סעיפים ותתי סעיפים על הזנחה והתעללות כללית. אבל ממש על זה אי אפשר לשפוט אותה בכלל...
במקרה הנוכחי אלו חולי נפש. לא פחות.
נשלח ב-16/9/2005 14:46
לא יאומן!!!!!
אני מכיר המון מקרים של בעיות במשפחות פה באלעד
אבל זה המזעזע מכולם