|
|
| נשלח ב-16/9/2005 16:18 |
|
| |
132r אני מודה שהצלחת לבלבל אותי.
אם אתה חושב שמועדות הקבלה תבוא הישועה אזי אתה חי בטעות מרה. ועדות הקבלה זה נושא שונה מהאשכול הזה אז בא לא נכנס לזה לגמרי. אם אתה חושב שועדות הקבלה אמורות למנוע ממובטלים להיות כאן - אתה שוב טועה. או אולי לא מכיר את דרך עבודתן.
ואם התכוונת ועדות קבלה שיקבלו לכאן רק בני תורה - אתה שוב טועה (ואני מצטער על הלומדעס). המעשים הללו קורים בכל מקום כי זה האדם ולא שייכותו הפוליטית או מעמדו הסציואקונומי.
אני חי כאן "רק" שנתיים וקצת. לפני כן גרתי ברמת השרון ובהרצליה, שני מקומות שנחשבים "טובים" מבחינת החומר האנושי. במה לא נתקלתי שם?
הוא אשר אמרתי: יש לטפל נקודתית בבעיות כאלו. לומר "זה הוא" או "זה לא יכול להיות" לא יפתור את הבעיה חד וחלק.
אלעד היא לא עיר של שבאבניקים ומובטלים. אתה משחק לידיהם של המלעיזים רק בגלל שאתה יוצא מאותה נקודת הנחה שמנחה אותם כשהם באים לרכל (קרי: שמועות מנופחות וניסיון להרגיש חכמים על ידי השמצת האחר).
לא חסרים באלעד אנשים רציניים ונורמלים. החומר האנושי פה הוא בסדר גמור (ושוליים יש בכל מקום). מטבע הדברים יש כאן הרבה אוכלוסיה חלשה שהגיעה בגלל המחירים הזולים של הדירות וקצת "קוקואים" שמקשטים כל עיר וכל שכונה חרדית. אם תתייחס אליהם לפי משקלם - זה יהיה המשקל שלהם. אם תגרר להגדרות המרושעות של אינטרסנטים או סתם קנאים (תרתי משמע) - אלעד תראה כפי שהם מציירים אותה.
ואגב, וזה קשור להודעה השנייה שלך. לו ועדות הקבלה היו עובדות כאן בקצב נמרץ וקובעות את הטון - לא היו מקבלים אפילו עשירית מאלו שכן קיבלו.
אני חושב שאני יכול לסכם את מה שאני רוצה לומר במשפט אחד קצר: שימו הכול בפרופורציות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2005 17:21 |
|
| |
אני דווקא חושב שהפתרון יכול להיות (אולי) שיעלו את מחירי הארנונה משמעותית ויגיעו לאיזה הסדר כלשהו שרק לאברכים אמיתיים יהיה הנחה ומי שיש לו כסף יהיה מוכן להשקיע עוד קצת בכדי שכל הפרענקיעדה' והצ'חצ'חיעדה' הזאת תעוף מפה ומהר!!!
כי בינינו, כל אלה גרים פה רק בשכירות ובגלל שהשכירות פה זולה הם באים לכאן.
ותעשו לי טובה כל המתחסדים למיניהם שיטענו שאני גזען וכו', אתם יודעים שזה שורש הבעיה!!!
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2005 17:34 |
|
| |
צפון אלעד ישנה בעיה אחת עם הרעיון שהעלת.
רוב הצ'חצ'חיאדה בעיר זה אנשים שמשלמים 100 אחוז ארנונה. רוב האברכיאדה הם דווקא לא כל כך פרענקים.
אותו נתון גם לגבי השבאביאדה והדתי-לאומיאדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 20:04 |
|
| |
אלעדדדדדדדדדדדדדד
מה שאתה אומר זה שטויות
השבבניקים הם החבר'ה שאינם משלמים ארנונה
אינם עובדים
כלום לא עושים בחיים
להעיף אותם ואז יבוא השקט לעיר הזו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 20:20 |
|
| |
אלעד,
לא רציתי להגיע לזה אבל אתה עיתונאי ואולי כדאי שתעשה בדיקה כמה ארנונה משלמים ברח' בן קיסמה...
שוב, מתנצל בפני תושבי הרחוב אבל מה לעשות, צריך לטפל בבעיה!!!
אגב, ידוע למישהו היכן היו גרים הזוג הנ"ל???
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 20:39 |
|
| |
השבוע נסעתי מבני ברק לאלעד ומאחור ישבו חבורה של חילונים.
כן חילונים גמורים מאלעד שכל הנסיעה קיללו דיברו גסויות ובקולניות, זה היה פשוט בושה מה שהלך שם מה אנשים כאלה מחפשים באלעד? מה טוב להם כאן יותר מראש העין?
ואנשים פחדו לדבר איתם הם איימו במכות על כל מי שניסה להשתיק אותם.
צריך לעשות לזה סוף.
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 20:44 |
|
| |
ואני בשבת בבוקר החלטתי לצאת עם אישתי לפארק ואני יכול לומר לכם שכולו היה מלא רק בבני ובנות נוער שוליים ואפי' חמור הצלחתי לראות שם...
אני חושב שבמצב הזה הם כבר לא שוליים הם די מרכזיים!!!!
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 21:01 |
|
| |
חשיפה
בני הזוג הם תושבי אחת השכונות שדוקא שם יש ועדת איכלוס ורובם אברכים ולא מעדות המזרח
אוי לנו כי נפלה בחלקנו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 21:16 |
|
| |
יכול להיות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עדיין אני לא מאמין
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2005 22:06 |
|
| |
ועל זה נאמר: "צדיקים מלאכתם נעשית..."
עכשיו אגב, בחנייה של זול למהדרין יש בחור, עם כיפה שחורה אמריקאית דבוקה על הקרקפת, לידו אחד שנראה כמו ילד שממש מתאמץ להיראות גבר. הראשון מתקן את הפיאט טמפרה שלו ממש בחנייה ושם מוזיקה בקולי קולות: "איך כואב לי.. אי אי אי... כל כך קשה לי אי ווי ווי...". השומר נבוך ולא מעיר לו ואת הרעש שומעים בבירור עד למעלה.
ואז זה היכה בי: הוא בסך הכל צריך צומי. אז זנחתי את כל התוכניות לבוא ולזלזל בו קצת או לפחות להראות לו פרצוף מלא סלידה והתעלמתי.
לא בערך, לא ככה ככה. פשוט הפכתי אותו לשקוף. ומה אתם חושבים קרה? בחזור בחניה, הוא השתתף עם הזמר, הרים עיניים לשמיים וזעק ממעמקי ליבו (בכל זאת אלול): "עוד פ'ם אני לב-א-א-ד הלב שלי אב-א-א-א-ד..." ואני הרגשתי איך הלב שלו בעצם זועק: "תנו לי יחס.. אי אי אי.. קשה לי ורע ווי אי ווי אאי.."
בזוית העין ראיתי את חבר שלו נבוך ולו עצמו ירד החשק. מה לעשות, זאת הדרך היחידה להתייחס. עברנו את הגיל של ה"אני אראה לו מה זה".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2005 00:33 |
|
| |
אלעד,
מה זה השיר הזה???
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2005 13:05 |
|
| |
אוי לה לקריית חזו"א שאלו תושביה
יפוטר קירזון מועדת קבלה לשכונה
והם עוד מחזיקים מעצמם כשכונה איכותית
הם הרבה יותר גרועים מאשדר שהם כל כך נהנים לזלזל בה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2005 13:07 |
|
| |
יגאל עמיר כשעשה מה שעשה בכיכר רבין, הוריד את הכיפה מעל ראשו. ייתכן שהאשה הזו גם התלבשה כלא דתית בשביל למנוע חלול ה"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2005 13:25 |
|
| |
כל כך יפה לראות בתוך כל האנדרלמוסיה הנ"ל
יהודי או יהודיה טובה שעוד מלמד כף זכות,,
(אפרופו התגובה שלפני,,)
במקום לדוש בנושא המזעזע הזה ,
אולי שכל אחד מאיתנו יבדוק בציציות של עצמו,