בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן נגדנו האשכנזיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2005 00:27 לינק ישיר 
צביקה כהן נגדנו האשכנזיים

צביקה כהן שבמשך שנה תמימה כבר מקצץ לנו עוד ועוד מכיס הלחם והחלב וללא רחמים החליט בערב אחד להוציא 100,000 אלף שקל והכל ע"מ להראות בש"ס את כוחו בטרם הבחירות לכנסת הנמצאים בפתח.

צביקה שלפני 12 חודשים הרים את דגל האחדות הראה בערב אחד קטן איך מנפצים את הכל ומראים את הפרצוף האמיתי:
1. איזה צדק יש בלהוציא 100,000 שקל לעצרת התעוררות כאשר חותכים לנו בכיס החלב והלחם, לכמה משפחות ניתן לסייע בסכום זה, חשבת צביקה?
2. איזה צדק יש בלהוציא 100,000 שקל לאירוע שבו היו כ-2000 איש מתוך 25,000 תושבים.
3. איזה צדק יש בלהוציא 100,000 שקל לעצרת התעוררות שלא מהווה עצרת לכלל הציבור בעיר, להזכירך 50 אחוז מהציבור הוא אשכנזי שרק אתמול תמך בך אך בעצרת לא היה שום במה לכך שהציבור האשכנזי יוכל לצעוד לעצרת (למעט הרב גרוסמן שישתתף בעצרת ולא ניתן לו אפילו הזדמנות לומר מספר מילות התעוררות, בושה!).

בקרוב עת יגיע יום פקודה נצא לרחובה של עיר ונזכיר לצביקה שהאחרון שהתנהל כ"כוחי ועוצם ידי" נשלח הביתה הרחק מאור הזרקורים והיועצים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 00:34 לינק ישיר 

איך הגעת לסכום הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 01:12 לינק ישיר 

100,000 שקלים טבין ותקילין? אתה בטוח??

(איפה האייקון של הדולר כשצריך אותו).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2005 03:17 לינק ישיר 

ממליה היקר
א. 2000 ראשי בתי אב מתוך 4750 מהווה 45% מהעיר
ב. נאלץ אני לתקן את טעותך 25000 תושבים בכללם הם תינוקות בני יומם ועד זקן איש שיבה
ג. אינך יודע את גודל צערינו על אשר נעדרתם מעצרת התעורות חשובה זו, אודה ולא אבוש כי אני מכתת את רגלי לשמוע את דברי החיזוק שנשמעים מידי פעם בבתי המדרשות בעיר אפילו שדורשי השמוס' הם רבנים אשכנזיים שהלא תורה אחת לנו??? והלכך גם אם הושקעה 100000 ש"ח היא הושקעה גם עבורכם
בקיצור "תורה מונחת בקן זוית וגו'
ד. אולי יציע לי כבודו האיך המועצה בדיוק תקנה לנו לחם וחלב ?
אתה מכיר רשיות אחרות שקונות לתושבהים לחם וחלב וצעצועים לילדים?
ואם תאמר הארנונה המפורסמת וההעלאות שהתחייבה המועצה למשרד הפנים בגין תוכנית ההבראה, על מנת לשקם את המועצה בגרעונתיה?
זה בכדי שיהי' לנו עתיד טוב יותר.

מעבר לזה שמי שזכאי {וסליחה אתה נשמע לי אחד כזה}יש לו את האפשרות לקבל הנחה עד 80/90% ואז בעודף יקנה גם בידוג והנעלה

בכל מקרה אין זו דרכה של תורה לאיים "בכוחי ועוצם ידי" למי שמאיים עליך בוחי ועוצם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 04:18 לינק ישיר 

ממליה היקר
איך אני נהנה שאתה סובל היום. פשוט מגיע לך.
מה קרה שתמכתם בבן אדם ספרדי?????
מה קרה????????????
תאמין לי אם היה היום משהו אשכנזי במועצה הכל היה נראה אחרת לא שאני אשכנזי אבל אני יודע שעם ראש מועצה אשכנזי הכל זז
ודרך אגב לא נראה לי שכואב לך הלחם והחלב כמו שכואב לך שמורינו ורבינו עטרת ראשינו מרן הראשון לציון הגיע לעיר
אז אתה יכול תסבול בשקט בבקשה ואל תפיל את זה על ראש מועצה עדין נפש כזה

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 09:15 לינק ישיר 

הוייייייי ממליה היקר

כאחד שהגיע מגזע האשכנזים וכאשכנזי טהור

אני יכול לומר לך שאני מתבייש בדברים שלך...

הייתי בעצרת כדי לכבד את מורנו המרא דאתרא שלצערי היה שם עם עוד 5 חברים והבזיון היה ניכר לעין.

ורק רציתי לשאול האם בכנסים הלטאים "אשכנזים" שנערכו או שיערכו בעיר האם רק יוזמן הרב מלכה??? אני לא מדבר על לתת לו לדבר רק להזמין.

הרי לא יעלה על הדעת
ואם כן אל לנו להלין על הכנס הגדול והמכובד שהיה עם עשרות חסידים ואברכים שאני ראיתי (שאינם נמנים על חסידיו של מורנו הגאב"ד) ואני לא מחשיב את ידידינו הרב אלון טיברגר.שלמרות צוות ענק של צלמים באירוע כולל צלם הבית רוני אמן הצילום החליט להופיע עם מצלמתו אולי כדי להסבות ובאמת רצה לשמוע דברי תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2005 10:25 לינק ישיר 

אני עדין לא הבנתי מה עלה 100000 ש"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 11:02 לינק ישיר 

דניאלציק-חסידים בעיר מגעים לכל מקום.בגלל האקשן!

וצודק ממיליה.צביקה כהן הולך היום נגד אלו שבחרו בו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 14:34 לינק ישיר 

צביקה אוהב את האשכנזים ולא שוכח תמיד מהיכן הוא הגיע והיכן למד הרי מורו ורבו האמיתי לא המפלגתי הוא הרב הגאון מרן ראש הישיבה הרב צבי קרלנשטין שליט"א מאשדוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן נגדנו האשכנזיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext