כל מי שהשתתף אמש במעמד הכביר בנשיאות ענקי הרוח מרן הגר"ע יוסף שליט"א ומורינו הגדול רבי אליעזר בן דוד שליט"א ראה איך השקר שהופץ בעיר בימים האחרונים מתנפץ לרסיסים.
שני גדולי הדור עמדו על הבמה והתחבקו במשך שעה ארוכה.
המילים החמות שהרעיף מרן על רבינו הגדול, סטירות החיבה המפורסמות של מרן והפנים שכולם אמרו הערכה והערצה (הדדית) הוכיחו כי שום רכילות שבעולם לא תצליח לתקוע טריז בין שני הידידים ענקי הרוח.
האמת יצאה לאור.
נשלח ב-21/9/2005 00:53
תגיד גם מורנו הגדול נוהג לתת כאפות לפנים?
או רק הרב עובדיה
סתם חשבתי שזה היה יכול להיות שבזמן שהם התחבקו שעה ארוכה ביחד הרב עובדיה נתן לו כאפות ידידותיות לפנים גם מורינו הגדול והעשיר היה נותן לו כמה כאפות כאלה עם חיבוקים
זה היה יכול להיותבאמת קטע טוב
ומה שבטוח שהרב עובדיה היה מפסיק לחלק לכל מי שהוא פוגש כאפות לפנים
נשלח ב-21/9/2005 01:00
כל אחד מביע את רחשי ליבו בצורה שונה.
מטבע הדברים מורינו הגדול שהוא מנהיג שכלתן וקר רוח שגדל על בירכי החזו"א (שראה בו את אחד מממשיכי דרכו המובהקים) לא נוהג להחצין את הרגשות שלו עד כדי כך.
מרן הגר"ע שליט"א הוא טיפוס הרבה יותר עממי והוא נוהג להביע כך את חיבתו.
אז מה? זה ממעיט במשהו מגדלותו בתורה?
אדרבה, זה אחד מסודות הקסם שלו, ההתחברות שלו לעמך ובזכות זה הוא זכה להוציא יקר מזולל ולקרב רבים מאחינו לאבינו שבשמיים.
כל ההתנשאות והזילזול שמשתמעים מהתגובה שלך, לא במקום!
אני לא מחסידי מרן הגר"ע (ממעריצי כן, מחסידי לא!) אבל בדיוק בגלל זה (בגלל הזילזול וההתנשאות "שלכם" וסליחה על ההכללה) אתם נשארים מאחור עם חמשה מנדטים והרב עובדיה לעומתכם ממשיך להשפיע ולפרוץ לתודעת ההמון.
נשלח ב-21/9/2005 01:06
ולמי שלא הבין את משמעות הכותרת:
"האמת יצאה לאור"...
"אור האמת"!!!
נשלח ב-21/9/2005 01:23
לשמחתי גם אני לא חסיד שלהם ולא של הרב עובדיה
רק של רבינו הגדול
והחמש מנדטים שהם מקבלים זה גם יותר מידי
אני חושב שהם היו יכולים גם להסתפק בפחות
נשלח ב-21/9/2005 01:28
אין לי בעיה, זכותך להיות חסיד של מי שאתה רוצה או לא להיות חסיד של אף אחד.
אבל, כשמדברים על גדולי ישראל צריך תמיד להקפיד לדבר בדרך ארץ, גם כשמדובר במרן הגר"ע ש"אתם" (ושוב פעם סליחה על ההכללה) כל כך אוהבים לא לכבד.
נשלח ב-21/9/2005 01:30
לא אני אמרתי שמי שרודף אחרי הכבוד הכבוד בורח ממנו
נשלח ב-21/9/2005 01:33
אני מתפלא עליך. הרי הרב עובדיה הוא האחרון שרודף אחר הכבוד, כל ההתנהלות שלו היא עממית ופשוטה. הרי על זה בדיוק צחקת לפני רגע, לא?
הכבוד לא מעניין אותו. הוא הולך עם האמת שלו "עד הסוף" בלי לספור את המלעיגים למיניהם.
נשלח ב-22/9/2005 00:07
שום אמת,
הוצאת האירוע מבית הספר אור האמת ע"י ציבור יראים באלעד היה מוצדק שכן ילדיו של הרב בן דוד מתנגדים ידועים להגר"ע יוסף והנ"ל לא מסתירים זאת.
זאת ועוד ידוע שהאב נוזף בהם בנושא והדבר לא עוזר, ילדיו משום מה ממשיכים להתנגד להגר"ע יוסף.
סתירות המחמאה של הגר"ע יוסף על הרב בן דוד האב אינם חידוש כמו גם החרמת העצרת של ילדיו של הרב בן דוד הם גם הם אינם חידוש כאשר הגר"ע יוסף על הבמה.
אגב, כאשר התחיל הגר"ע יוסף בדברי התעוררות בעצרת אמר הגר"ע יוסף ברשות המרא דאתרא הגר"מ מלכה, ראש העיר צביקה כהן ותו לא, גם זה מעיד על הקשר "ההדוק" של הגר"ע יוסף למשפחת בן דוד בכלל.
נשלח ב-22/9/2005 00:34
חולני (שמך נאה לך ואתה נאה לשמך)
זו "דעתך" והעובדות לא יצליחו לבלבל אותך...
שונא חולני חסר תקנה.
נשלח ב-22/9/2005 20:50
fun70
נראה לי שאף פעם לא הרגשת את הכאפות של מורנו ורהינו הגר"ע יוסף שליט"א
ינשאלה שתקבל אחת כזו ממנו בחלום. תקום בבוקר ותראה באמת סימן של כאפה בפנים.
ואם תמשיך להתפלסף על הרב עובדיה. "יש דין ויש דין"
תזהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"חדש ימינו כקדם"
נשלח ב-22/9/2005 23:52
קובי אל תבנה על זה שהוא יבוא למישהו בחלום
זה קורה בעיקר למי שיש דמיון מזרחי מפותח
אני מציע לך לראות איך שולמית אלוני שקיבלה ממנו מטח של קללות חיה טוב מאד
ואיך טומי לפיד שצוחק עליו כל היום נהנה כל רגע מהחיים
נשלח ב-23/9/2005 11:14
יש כמה וכמה גושים בעיר וצריך להבין אותם לא כל הספרדים הם הגר"ע יוסף ולא כל הספרדים הם הגר"א בן דוד.
כמו שגם אצל האשכנזים יש קבוצות רבות הגרש"ז גרוסמן הג"א פכטר הגר"ד רוזין ועוד ועוד ולכל אחד עשה לו את הרב שלו וזכותו ללכת לרב שלו ואף אחד לא יזיז אותו מרבו שכתוב עשה לך רב ולא עשה לך רבנים.
נשלח ב-23/9/2005 15:55
תשמע מלפפון.
אתה בסכנה ממשית
זהירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!