ידי מנהלי עצכח אינם במעל. פניתי מיד להנהלת היידפארק להסיר את ההפנייה. כנראה שזה איזה ניסיון זמני כי הוא מופיע גם בפורומים לא דתיים וגם בפורומי אוכל ומזון ואולי בכולם.
השכן,
שם זה לא שייך להיידפרק.
ווטו1
נשלח ב-21/9/2005 17:01
אני דוקא חושב שזה יפה שהמסר של הבאנר הוא שהדרך המסורתית מדורי דורות לשמור על מסורת ישראל סבא היא לגלוש בבחדרי חרדים.
ובגלל שנישטאיך לא כתב כאן אני אוסיף את החתימה שלו במקומו ואני מקוה שהוא לא יכעס שהעתקתי ממנו:
עולם הפוך אני רואה!
נשלח ב-22/9/2005 14:59
מה לעשות שפורומים צהובים תמיד יותר פופולריים?
אף שהם בהכשר הבד"ץ
נשלח ב-22/9/2005 20:53
יש כאן קלקולציה; עברו מספר ימים והתועבה ,כלשון בוגי, כבר הפכה לחלק מצורת הדף הכללי. אם נוריד אותה עכשיו באיבחה חדה יש סיכון שנשפוך את התינוק עם המים. לא כל אחד מסוגל לשנות מסורת ללא פריקת עול מוחלטת. ועל כן הצעתי היא; להשאיר אותה ,אך להתדיין עליה האם היא ראויה אם לאו.
נשלח ב-26/2/2006 16:56
מה קרה?????????????????????????????????????????????????????
נשלח ב-26/2/2006 17:07
בוגי,
אני מסכימה איתך. העיצוב הזה נורא - הוא חוסם חצי עמוד, מקשה על הקריאה, ומבחינתי אין בו שום תועלת. האם יועילו המנהלים להסביר את פשר השינוי ולתת בו טעמים?
נשלח ב-26/2/2006 17:09
הנושא בבירור
פרטים יבואו
נשלח ב-26/2/2006 17:16
אני חושב שאסור להוריד את הקישורים.
יש לחשוש שזה הפך למנהג, וכידוע, שאסור לבטל מנהגים.
נשלח ב-26/2/2006 17:24
אולי זה המקום להשחיל את תמיהתי מדוע פורום זה עדיין נמצא ב"מסורת" ונאלץ לאסכן מעליו את כל הכותרות ה"חמות" של בחדרי חדרים.
גם אצלי בפורום זה היה עד שפשוט ביקשתי שיוציאו אותי ממסורת [על אף כל המעלות].
הקטע הנחמד הוא שבכדי לצאת משם צריך לפנות בתיבה האישית למנהלי בח"ח...בחחחחחחחחחח
נשלח ב-26/2/2006 17:33
אזרחי,
טעות בידך - הפורום לא "עדיין" נמצא במסורת. ההצטרפות ל"מסורת" חדשה היא, וכנגד העיצוב הנגזר מהצטרפות זו, עלו כאן הטענות שלעיל.
תוקן על ידי - אמשלום - 26/02/2006 17:32:40
נשלח ב-26/2/2006 17:36
אופס, עוד טעות..חח
טוב אז אני מצטרף לבוגי...
נשלח ב-26/2/2006 17:59
חברים,
כפי שכתב רב_סייפלד, הנושא בבירור אך למנוע אי הבנה אציין כמה נקודות:
א. אין מבטנו על המסורת כמבט בח"ח. בעבר החרימונו ולא ברור אם 1. כעת השתנתה הבנתם, 2. הפכנו לעובדה [כמו הח"כ היושב ליד ח"כ בדר], 3. הכסף [האינטרס העסקי לפרסום אתרם] עונה את הכל או שבעצם צירוף שלושת ההיבטים יחד הביא לנו את ה"מטריה" שלהם? ב. שניים מחשובי הפורום דברו על הנושא עם הנהלת בח"ח בתיאום איתי על האפשרות שההנהלה תסכים אך לא לא היה עדיין דיון בהנהלה ולא החלטה בנושא. ג. הבאנר עם חדשות בח"ח מהוה סתירה למהות פורמנו ואין כאן מקומם גם לא תמורת מחמאת "אחינו אתה" ולדעת הרבה מחברי הפורום מהוה זה האיסור מן התורה של "לא תלך רכיל" במהדרין מן המהדרין. ד. דעתי האישית שעלינו להישאר עצמאיים ללא קשר וללא באנרים גם אם אין בהם גנאי. אך אם "מסורת" רוצה לאפשר לגולשיה להיכנס לכאן תחת המטריה שלהם, אז הבאנרים הם שלהם ולא מייצגים אותנו. ד. בכל אופן גם איפשור מסורת לגלוש לכאן עם הבאנר שלה, נתונה לדיון ולהחלטה בהנהלת עצכח. לכן מה שכפו עלינו שוב כאן את הבאנרים בפרט שגם ללא כתובת ה"מסורת", זו פלישה [כפלישת הניסיון בזמנה, כאשר פתח בוגי"ע אשכול זה] שאמורה לרדת תיכף ומיד.
תוקן על ידי - עצכח - 26/02/2006 20:51:34
נשלח ב-26/2/2006 18:11
ווטו
איזו פשרה היא זו? היית מסכים שאתר פורנוגרפי עם פרסומות פורנו יגלוש לכאן עם הפרסומות שלו?
אמשלום
'חוסם חצי עמוד, מקשה על הקריאה, ואין בו שום תועלת' כאילו שאת לא רואה שום בעיה בדבר עצמו? אתמהה! זה כמו שהליכוד ימכור זכויות לעבודה או לקדימה לפרסם באתר שלהם!!!
נשלח ב-26/2/2006 18:15
בוגי,
יש לי מספיק מלחמות משל עצמי, ואני משתדלת מאוד שלא להתערב באלה של אחרים...
תוקן על ידי - אמשלום - 26/02/2006 18:13:43